Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

2 günlüğüne bodruma gidiyorum sonra finallerim başlıyo finallerden sonra 6 hafta yurt dışına dil okuluna gidicem ordan döndüğümde MUHTEŞEM GÖĞÜSLERİM VE BEN bodrum turu yapıcaz tekrar:66::66::66::66::66:
hadı bakalım tatlım dondugunde artık alırız guzel haberlerını umarım hıc aksatmazsın tatılde de dınlemeyı :32: ıyı geceler cnm gorusmek uzere:54:

valla bi sağlıkçı olarak sesle gögüs büyüyeceğini aklım inkar etsede denemekten zarar gelmez diyorum :66::66: hadi bakalım bugün başladım, gerçi finallerim var çok yoğunlaşamam belki ama sonuçları yazıciğiiim :66::66: 75 benmki 90 olsun yeter :33: yok yok 80-85 ortası olsun benim olsun :64::64:

7ci günümde bi baktım sanki büyüdüğünün yarısı kadar geri küçülmüşler. Moralim biraz bozuldu ama devam ediyorum. En az 21 gün dinlemek lazımmış o zamana kadar işe yarar yine.
evet bazen büyüme duruyo gibi oluyor ve biz artık buna üzülmemeyi öğrendik :))))) çünkü billiyoruz ki görünürde birşey olmasa da içerde çalışmalar devam ediyorrr

Ha kızlar bişey sorcam sizlere. Ben telkini dinlediğimden beri hafiften bi adet sancısı çekiyorum sanki her an hastalancakmışım gibi. Yani 7-8 gündür var ki daha hastalanmama 4-5 gün var.:24:

slm canlar atakan beyin sitesine baktım da telkinler için 8 10 saat dinlenilmesı gerektiği yazıyo 10 saatten fazlası olmasın deniliyo bide gece dinleyenler için telkinlerin rüyalar üzerinde etkili oldugu düsünülüyomus hatta görülen rüyaları yorumluyolar siteye bi bakın derım:68: bende de aynı sekılde etkı yarattı kızlar göğüslerimin büyüdüğünü görmüstüm rüyamda annemle paylasmıstım ve rüyamı aynen yasadım:1: veeeeeeeeeee sonunda olduuuuuuuuuuu bim bam bomm artık benımde seksen penye sütyenı dolduran göğüslerim var:65: bugün denedım vede cuk diye oturdu(nbb nın dantelli modelı) hatta altları sıktı bile :32: ayy böle bı etkı için bırak 21 günü 2 yıl gene dinlerdım allah razı olsun partfaitten bu arada bendekı agrılar 3 gün boyunca cok agır gecmıstı sütyen bıle takamıyodum dokununca da agrıyodu sımdı bıraz hafıfledı vede dokununca ağrımıyo yumusama oldu 17.günümdeyım hedefe az kaldı kızlarrr allah herkese nasıp etsnn canlarr sizleri sevıyorummm takipcınızım:10:

atakan beyin sitesi derken... adresi versene bakalım :d

kizlar selam, tatildeyim ve firsat bulunca giriyorum foruma. burda internet kısıtlı.
öncelikle şunu söyleyeyim, bikinilerimden geçen sene taktığım dolguların yarısını çıkarttım. yaz sonunda tamamını çıkaracağımdan eminim :34: tatilde de olsam geceleri telkin dinlemeye devam ediyorum tabii ki. ve kızlar farkettim ki moralim yüksek olunca büyüme de artıyor. biraz şüphe duyunca duruyor sanki. o yüzden heran moralimi yüksek tutuyorum. bu sene sahilde daha özgüvenli dolaşıyorum. ve biliyorum birkaç ay içinde çok daha güzel olacağım.

sizlerin yazdıklarını da okudum az önce. herkes harika gidiyor, çok seviniyorum. desteğe devam. büyümesi duran arkadaşlar, merak etmeyin, benim de zaman zaman duruyor, sonra yeniden başlıyor. biz yeter ki dinlemeye devam edelim. bu arada benim de ter bezlerim fazla çalışıyor galiba. biliyorsunuz göğüs dokusu kolaltına da uzanıyor. herhalde onunla ilgilidir. dert etmiyorum.

kızlar hepinize sevgiler. fotoğrafımı çekip koymayı isterdim ama utanırım :69: ama belki benimkilere benzer foto bulur koyarım sonra :)

Son düzenleme:
Ha kızlar bişey sorcam sizlere. Ben telkini dinlediğimden beri hafiften bi adet sancısı çekiyorum sanki her an hastalancakmışım gibi. Yani 7-8 gündür var ki daha hastalanmama 4-5 gün var.:24:

Paticik şekerim aynı şeyi bende başlarda yaşadım ve ben aybaşımı 1 hafta erken oldum. Hatta benim aybaşım hafif geçer hele sonlara bişey olmaz ama bu telkini gece dinlerken resmen yumurtalarımda hareketlenme oldu.Biddeee sende de aşırı yeme isteği oluştumu bende o da oldu..Şekerim olumlu gelişmeler bunlar:64::64::64:

slm kızlar. bnde siz gibi göğüslerimden muzdaribm uzun zamandrda takip edıorm bnde denemeyi istiorm ama bazı arkadaşlarda göbek yapmış malum yazda gelio sonra o göbeği nasıl eriticez :S ? birde biz bunu normal müzik dinlio gibi dinlesek olurmu mesela ders çalısırken iş yaparken falan :D

ya kızlar benim dün gece 21. günüm doldu. Ama bende bir moral bozukluğu var beynime umutsuz mesaj vermek istemiyorum ama sanki bişey olmuyo gibi.bakalım şimdi 1 hafta bekleyip 2. 21 e başlayacağım Allahım nolur istediğimiz gibi olsunlar... bir gazetenin sitesinde en güzel 10 göğüse sahip bayanların resimlerini koymuşlar.bakınca iyice moralim bozuldu :60:

ya kızlar benim dün gece 21. günüm doldu. Ama bende bir moral bozukluğu var beynime umutsuz mesaj vermek istemiyorum ama sanki bişey olmuyo gibi.bakalım şimdi 1 hafta bekleyip 2. 21 e başlayacağım Allahım nolur istediğimiz gibi olsunlar... bir gazetenin sitesinde en güzel 10 göğüse sahip bayanların resimlerini koymuşlar.bakınca iyice moralim bozuldu :60:

yaaa daha dün başladm ben, moralm bozldu şimdi :14: ama herkes çok faydasını görmüş :26::26:

kızlar merhaba konu 1-2 ayda almıs basını gıdıyor. bu konudan sıkayetcı ne kdr bayan varmıs yaw
bende denemek ıstıorum ama adet olmama az kaldı adetten sonra mı baslamam lazım. bı de gece mı dınlesek daha etkılı. eskı sayfaları da okudum ama o kdr fazla kı 10 gunde anca okunur.
bı ozet gecsenız mukemmel olur. yardımlarınızı beklıorum.

7ci günümde bi baktım sanki büyüdüğünün yarısı kadar geri küçülmüşler. Moralim biraz bozuldu ama devam ediyorum. En az 21 gün dinlemek lazımmış o zamana kadar işe yarar yine.
cnm merak etme buyume devam eder o gıden regl sıskınlıgı oluyo onceden baslıyo o yuzden rahat ol yanı:34:
ha kızlar bişey sorcam sizlere. Ben telkini dinlediğimden beri hafiften bi adet sancısı çekiyorum sanki her an hastalancakmışım gibi. Yani 7-8 gündür var ki daha hastalanmama 4-5 gün var.:24:

ben bu ay hıc olmadıgım kadar cok sancılı ve yogun oldum cnm gunler oncesınden de basladı hafıf agrı kendını hıssettırmeye zaten boyle olurdum ama sıddetı arttı yanı:1:

Ayrıca gece gunduz farketmez ne zaman ıstersenız dınleyın kızlar reglı bıttıkden sonra baslamak daha ıyı elbette cnm herkes o sekılde basladı nerdeyse cunku ayrıca gobek yapması da oyle coook degıl bırazcık ama oda yukarı gıdıyo zaten merak etmeyın kızlar dınleyın faydasını goreceksınız:8: Dınlemeyı bırakınca eskı halıne donecek bı durum yok yaglanıyo resmen tatlım:9: Ergenlıkdekı gıbı oluyo tıpkı zayıflarsan falan ancak o zaman gıder yanı:9:

Kızlarr sıze guzel haberlerım varrrr ıkıncı 21 gunun ılk haftası bıttı sayılır vee dun gece hem goguslerımde sıddetlı agrı oldu hemde bacaklarımda acayıp kasıntılar vucudumda da gezınene karıncalar:1: Dedım hadı hayırlısı aynı anda bı cok etkı vee sabah bı uyandım dolgunluk yıne artmıs:62: Acayıp mutlu oldum artık anlıyorum varya ne olacak ne bıtecek:1: Dınlemeye kesınlıkle devam kızlar artık hızlanıyo gıbı hıssedıyorum buyume hersey zamanla emın olun sabredın cook guzel sonucları alacaksınız ama pes etmeden dınleyın oyle hemen olacak ıs degıl sanırım dınlıyoruz dınlıyoruz vee bırden bırıkım oluyo sonuc bı gunde bıle olusuyo boyle boyle 5 6 kez daha olsa ıstedıgımız sonuc yakındır:64::64::66::66::66::66::66::66::66::66:

Kızlarr sıze guzel haberlerım varrrr ıkıncı 21 gunun ılk haftası bıttı sayılır vee dun gece hem goguslerımde sıddetlı agrı oldu hemde bacaklarımda acayıp kasıntılar vucudumda da gezınene karıncalar:1: Dedım hadı hayırlısı aynı anda bı cok etkı vee sabah bı uyandım dolgunluk yıne artmıs:62: Acayıp mutlu oldum artık anlıyorum varya ne olacak ne bıtecek:1: Dınlemeye kesınlıkle devam kızlar artık hızlanıyo gıbı hıssedıyorum buyume hersey zamanla emın olun sabredın cook guzel sonucları alacaksınız ama pes etmeden dınleyın oyle hemen olacak ıs degıl sanırım dınlıyoruz dınlıyoruz vee bırden bırıkım oluyo sonuc bı gunde bıle olusuyo boyle boyle 5 6 kez daha olsa ıstedıgımız sonuc yakındır:64::64::66::66::66::66::66::66::66::66:

hadi hayırlısı cnm bende bugün başladım 5 saattir dinliyorum birazdan ara wericem akşam yine başlıycam inş saatlerimi doldurrum benimde gögsüme bir sancı girdi aynı anda sırtımda agrıdı senin dediğin gibi nezcim banada oldu bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı diyorum gece grşz :54:

Oyy kızlar ya benim daha 2. günüm ama dinle dinle bi hal oldum dinlemediğim zamanlarda bile sanki kafamın içinde çalıyo içimide karartıyo zaten :9: Daha ağrı sızı kıpraşma hiç bişey yok bende bi etkisi olmazsa diye stres oldum şimdi bi olsada ben de sizin gibi böyle coşsam şu örgülü kız gibi oynasam :124:

dinle güzelim,sonuçlarını düşün,büyümüş memişler..:52:sanırım hormonlar üzerinde etki ettiği için biraz sıkıntı veriyo..:44:

dogrudur cnm bende aklıma getırıyorum buyuduklerını ozaman sızı gırıyo bırden bıde bende son gunlerde bacaklarımda karnımda popomda kasıntı basladı ordakı yaglar gıdıyo sanırım cnm goguslere sende de varmı boyle bısey gecen gunde acıyla bırlıkde oldu kasıyınca cok ılgınc yaa bıde arada vucudumda karıncalar gezıyo gıbıde oluyo bı kac kısıde daha var bu belırtıler:9:

benim popo büyük dahada büyümesinde küçülse çok iyi olur bende kaşıntı karıncalanma yok cnm farkına warmadım belkide olmuştur inş popodaki yağlar memişlere gider dinlerken bunuda düşünelim popodan memişe yağ transferi yapalım kızlar olurmu güzel olur bence :1:

hadi hayırlısı cnm bende bugün başladım 5 saattir dinliyorum birazdan ara wericem akşam yine başlıycam inş saatlerimi doldurrum benimde gögsüme bir sancı girdi aynı anda sırtımda agrıdı senin dediğin gibi nezcim banada oldu bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı diyorum gece grşz :54:
ooo gece kuşu senı bu saatte gormek de guzel:16: Evet cnm aynen oyle oluyo once sırt aynı anda da gogus agrıyo dun gece yenı dolgunluk olmus sabah farkettım cook sevındım cnm sende karıncalanma vucudunda ve kasıntı oluyomu popo ve bacaklarda ordakı yaglar goguse gıdıyo :66: Zaten ben ne desem bı sure sonra hemen sende de oluyo aramızda gun farkı az yaa cnm:32: 5 saat ıyı dınlemısın cnm 3 saat daha dınlesen bugunu tamamlamıs oluyosun ne guzel valla ben 8saat dınlıyorum tatlım dınlemeye devam:52:

kızlar yazdığım şey yanlış anlaşılmış sanırım damarlar değil damar ağı genişliyo yani ana damarlara olan herhangi bir etki yok. göğüsteki yağ doku arttığı için o dokuları besleyen damar sayısı da artıyor yani sadece yeni oluşan kılcal damarlardan bahsediyorum saç teli inceliğinde damarlar bunlar ve herhangi bir genişleme söz konusu değil sadece sayıları artacak ve uzunlukları değişicek boğlece yeni dokulara da kanın ulaşması , o dokuların beslenmesi kısacası kalıcı olmaları sağlanacak. varis riski yok rahat olun ikisi bambaşka şeyler.
umarım açıklayabilmişimdir. sorunuz olursa rahatlıkla sorabilirsiniz :D

çok güzel açıklamışsın okurken yaşar gibi oldum, daha bi hissettim büyümeyi teşekkürler :71:

Back
X