Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

benim popo büyük dahada büyümesinde küçülse çok iyi olur bende kaşıntı karıncalanma yok cnm farkına warmadım belkide olmuştur inş popodaki yağlar memişlere gider dinlerken bunuda düşünelim popodan memişe yağ transferi yapalım kızlar olurmu güzel olur bence :1:

valla cnm popoda sekıl degısımı oluyo bıraz yayıldı benım :1: Ama sanırım yaglar gıdıyo ya orda da var hareket yanı kasıntı benım ya erıyınce ya kılo alınca olur cunku karıncalanma her yerde oluyo ama kasıntı gobek bacak ve popoda oluyo :9: Bedevadan yag transferı valla dıyom yaa amelıyat olsam ancak bu kadar ısterdım yanı goguslerı buyutup popodan yag aldırmak :9:

ooo gece kuşu senı bu saatte gormek de guzel:16: Evet cnm aynen oyle oluyo once sırt aynı anda da gogus agrıyo dun gece yenı dolgunluk olmus sabah farkettım cook sevındım cnm sende karıncalanma vucudunda ve kasıntı oluyomu popo ve bacaklarda ordakı yaglar goguse gıdıyo :66: Zaten ben ne desem bı sure sonra hemen sende de oluyo aramızda gun farkı az yaa cnm:32: 5 saat ıyı dınlemısın cnm 3 saat daha dınlesen bugunu tamamlamıs oluyosun ne guzel valla ben 8saat dınlıyorum tatlım dınlemeye devam:52:

benim popo büyük dahada büyümesinde küçülse çok iyi olur bende kaşıntı karıncalanma yok cnm farkına warmadım belkide olmuştur inş popodaki yağlar memişlere gider dinlerken bunuda düşünelim popodan memişe yağ transferi yapalım kızlar olurmu güzel olur bence

bu msj yazdım demin bi gireyim bakayım dedim sende burdaymıssın yazdım hemen yenimi oldu senin popoda kaşıntı yeniyse bendede başlar 2-3 gün sonra dediğin gibi önce sende sonra bende oluyor gelişmeler takipteyim seni cnm :16:

ooo gece kuşu senı bu saatte gormek de guzel:16: Evet cnm aynen oyle oluyo once sırt aynı anda da gogus agrıyo dun gece yenı dolgunluk olmus sabah farkettım cook sevındım cnm sende karıncalanma vucudunda ve kasıntı oluyomu popo ve bacaklarda ordakı yaglar goguse gıdıyo :66: Zaten ben ne desem bı sure sonra hemen sende de oluyo aramızda gun farkı az yaa cnm:32: 5 saat ıyı dınlemısın cnm 3 saat daha dınlesen bugunu tamamlamıs oluyosun ne guzel valla ben 8saat dınlıyorum tatlım dınlemeye devam:52:

nez12, canım çok güzel sonuçlar aldın sana faydalı olduğunu öğrenince hevesleniyorum ama bir gelişme olmayınca moralim çok bozuluyor :43: inşallah senin gibi güzel sonuçlar alabilirim bende...

benim popo büyük dahada büyümesinde küçülse çok iyi olur bende kaşıntı karıncalanma yok cnm farkına warmadım belkide olmuştur inş popodaki yağlar memişlere gider dinlerken bunuda düşünelim popodan memişe yağ transferi yapalım kızlar olurmu güzel olur bence

bu msj yazdım demin bi gireyim bakayım dedim sende burdaymıssın yazdım hemen yenimi oldu senin popoda kaşıntı yeniyse bendede başlar 2-3 gün sonra dediğin gibi önce sende sonra bende oluyor gelişmeler takipteyim seni cnm :16:

okudum zaten tatlım yazını :1: Uc dort gundur var cnm evet yenı yanı sende de olur yakında ınsallah buyumez popolar valla ordakı yaglar yukarı bunu hayal edelım evet cnm haklısın oyle dıyelım oyle olsun ınsallah:54:benımde senın gıbı alt taraf yaglı ust kuru ama artık yag dengesı olusuyo uste cıkıyo yaglar:53:

nez12, canım çok güzel sonuçlar aldın sana faydalı olduğunu öğrenince hevesleniyorum ama bir gelişme olmayınca moralim çok bozuluyor :43: Inşallah senin gibi güzel sonuçlar alabilirim bende...

cnm ama ben baslayalı bır bucuk ay olacak yanı uzun bı zaman bu senın kacıncı gunun bıde yedıgıne cok dıkkat etmelısın et sut yumurta hurma vb.. Bununda rolu cok buyuk bıde hıc aksatmadan gunluk 8 9 saat dınlıyorum halıylede sonuc alıyorum ee tas olsa cıkar goguslerı demı ama bunları yapıpda sonuc almamak olurmu :9: ınsallah alırsın tatlım sabırlı ol yeterkı

Niliş, sen harikasın teşekkür ederim verdiğin bilgiler için:66: Bak bu şimdi aklıma geldi kızma bi sorum daha olacak bu sene KPSSye girmeyi düşünüyorum ama sadece düşüncede hiç kendime bir amaç koyamıyorum artık ve dolasıyla olmuyorda ne kadar iyi olsada algılamam falan hedef olmayınca olmuyor nedenini hiç bilemiyorum bu sınavlarla ilgili bir telkin biliyor musun?

canım telkin cd . com da sınav stresi ve benzeri telkinler var bi incele istersen ama oradakiler ücretli, hayatim degisti . com da ücretsiz telkinler var onları da incele bişeyler bulabilirsin

okudum zaten tatlım yazını :1: Uc dort gundur var cnm evet yenı yanı sende de olur yakında ınsallah buyumez popolar valla ordakı yaglar yukarı bunu hayal edelım evet cnm haklısın oyle dıyelım oyle olsun ınsallah:54:benımde senın gıbı alt taraf yaglı ust kuru ama artık yag dengesı olusuyo uste cıkıyo yaglar:53:

İNŞALLAH cnm İNŞALLAH:52: (((( memişler büyüsün popolar küçülsün )))) :52:yeni sloganımız bu olsun gece grşz ben cıktım :54:

cnm ama ben baslayalı bır bucuk ay olacak yanı uzun bı zaman bu senın kacıncı gunun bıde yedıgıne cok dıkkat etmelısın et sut yumurta hurma vb.. Bununda rolu cok buyuk bıde hıc aksatmadan gunluk 8 9 saat dınlıyorum halıylede sonuc alıyorum ee tas olsa cıkar goguslerı demı ama bunları yapıpda sonuc almamak olurmu :9: ınsallah alırsın tatlım sabırlı ol yeterkı

canım dün akşam 21 günü bitirdim şimdi bir hafta beklemeye geçtim.haklısın süt hiç tüketmiyorum.ben geceleri dinledim hep duyabilceğim seste.ortalama 8 saat falan oldu benimde.gündüz okul finaller falan hep geceleri dinledim acaba sorun bundanmı kaynaklandı gündüz dinlesem dahamı iyi olurdu ?

inşallah cnm inşallah:52: (((( memişler büyüsün popolar küçülsün )))) :52:yeni sloganımız bu olsun gece grşz ben cıktım :54:

evet evet bızım ıcın guzel bı slogan ama poposuda kucuk olanlar ıcın degıl tabı:1: Gorusuruz cnm :9: Yanı sende de yakındır karıncalanma kasınma vucudunda bekle tatlım:8:

canım dün akşam 21 günü bitirdim şimdi bir hafta beklemeye geçtim.haklısın süt hiç tüketmiyorum.ben geceleri dinledim hep duyabilceğim seste.ortalama 8 saat falan oldu benimde.gündüz okul finaller falan hep geceleri dinledim acaba sorun bundanmı kaynaklandı gündüz dinlesem dahamı iyi olurdu ?

hımm onun ıcın tam kesın bısey dıyemem ama ben hıc uykuda dınlemedım daha cunku ses olunca uyuyamam:1: Hep gunduz 8 saat dınledım sabahdan gece yatana kadar yanı cnm :8: Bıde proteın agırlıklı beslenmeye ozen gosterın cnm sut ıcın et tavuk mumkun oldugunca bunlar onemlı bıde hurma gunde bı tane falan yenırse cok daha faydalı olacakdır ınsallah ben hurma bı kac gundur yıyorum ama dıgerlerıne basından bu yana dıkkat edıyorum sut ozellıkle hergun bı bardak ıcıyorum cocuk gıbı :9: Senınde olmus aslında baya hıc mı etkısı yok dolgunluk da mı yok ama ben senden ıkı hafta daha ondeyım cnm hem o bı haftalık ara hemde ıkıncı 21ın ılk haftası bıttı zaman cok onemlı bozma moralını tatlım sabırlı ol ve zamanın gecmesını bekle benımde oldu umutsuzluga dustugum olmadımı sankı ama her yenı dolgunlukla bırlıkde ınancımda arttı hevesımde:46:

hımm onun ıcın tam kesın bısey dıyemem ama ben hıc uykuda dınlemedım daha cunku ses olunca uyuyamam:1: Hep gunduz 8 saat dınledım sabahdan gece yatana kadar yanı cnm :8: Bıde proteın agırlıklı beslenmeye ozen gosterın cnm sut ıcın et tavuk mumkun oldugunca bunlar onemlı bıde hurma gunde bı tane falan yenırse cok daha faydalı olacakdır ınsallah ben hurma bı kac gundur yıyorum ama dıgerlerıne basından bu yana dıkkat edıyorum sut ozellıkle hergun bı bardak ıcıyorum cocuk gıbı :9: Senınde olmus aslında baya hıc mı etkısı yok dolgunluk da mı yok ama ben senden ıkı hafta daha ondeyım cnm hem o bı haftalık ara hemde ıkıncı 21ın ılk haftası bıttı zaman cok onemlı bozma moralını tatlım sabırlı ol ve zamanın gecmesını bekle benımde oldu umutsuzluga dustugum olmadımı sankı ama her yenı dolgunlukla bırlıkde ınancımda arttı hevesımde:46:

canım çok sağol güzel sözlerin için.ya ilk başlarda dolgunluk vardı canım ama meğerse o regl dolgunluğuymuş.siz karıncalaşmadan bahsetmişsiniz hiç öyle bir etkisi olmadı ama ilk başlarda sabah uyandığımda geriliyodu acıyodu.umudumu kesmiyim önerilerinide dikkate alıcam.iyice moralim bozuluyo artık inşallah karşılığını görürüz canım yaa

canım çok sağol güzel sözlerin için.ya ilk başlarda dolgunluk vardı canım ama meğerse o regl dolgunluğuymuş.siz karıncalaşmadan bahsetmişsiniz hiç öyle bir etkisi olmadı ama ilk başlarda sabah uyandığımda geriliyodu acıyodu.umudumu kesmiyim önerilerinide dikkate alıcam.iyice moralim bozuluyo artık inşallah karşılığını görürüz canım yaa

onemlı degıl tatlım neler hıssedıyorsun bende yasadım anlıyorum ve bana moral verecek kımsede olmadı kendımden baska:26: Cunku herkes benden sonra basladı yada aynı anda basladı dınlemeye onden dınleyen kımse de yok kı sorsam yasayarak gordum hep ve oluyo cnm emın ol ıcın rahat olsun kafandan acaba yı sıl at kesınlıkle supheye dusme ben artık emınım ınsallah olacak bu ıs :46: Dınlemeye devam et sadece gerısını takma dusunme bı ay sonra falan ıyıce ınancın artmıs olacak cnm :34: Cunku dolgunluk cok fark edecek etkılerı artacak sadece hep dedıgım gıbı zaman lazım cnm zaman:32:

onemlı degıl tatlım neler hıssedıyorsun bende yasadım anlıyorum ve bana moral verecek kımsede olmadı kendımden baska:26: Cunku herkes benden sonra basladı yada aynı anda basladı dınlemeye onden dınleyen kımse de yok kı sorsam yasayarak gordum hep ve oluyo cnm emın ol ıcın rahat olsun kafandan acaba yı sıl at kesınlıkle supheye dusme ben artık emınım ınsallah olacak bu ıs :46: Dınlemeye devam et sadece gerısını takma dusunme bı ay sonra falan ıyıce ınancın artmıs olacak cnm :34: Cunku dolgunluk cok fark edecek etkılerı artacak sadece hep dedıgım gıbı zaman lazım cnm zaman:32:

çok sağol canım gerçekten moral kazandım iyice -buda olmadı- diye kendimi yıprattım.şu bir hafta geçsin inşallah 2. ye başladığımda dinleyebildiğim zamanlarda gündüz de dinleyeceğim çünkü gece insan ister istemez uykusu bölününce sinirleniyor.bende of puf yapmaya başlamıştım son zamanlarda:78: bunuda etkisi olmuş olabilir

çok sağol canım gerçekten moral kazandım iyice -buda olmadı- diye kendimi yıprattım.şu bir hafta geçsin inşallah 2. Ye başladığımda dinleyebildiğim zamanlarda gündüz de dinleyeceğim çünkü gece insan ister istemez uykusu bölününce sinirleniyor.bende of puf yapmaya başlamıştım son zamanlarda:78: Bunuda etkisi olmuş olabilir

evet cnm moral cok onemlı elbette yuksek tut moralını ınan bıde olacagına asama asama buyudugunu kendımde goruyorum cnm o yuzden ınancım tam benım senınde oyle olacak ınsallah bır haftalık aradan sonra ıkıncı 21 ı gunduz dınle o zaman umarım guzel sonucları paylasırsın sende bızlerle umutsuzluga hıc dusme emın ol abartmıyorum yalanda soylemıyorum kımseyı burda heveslendırmek ıcın falan ne yasıyosam ne goruyosam onu paylasıyorum guvenebılırsın yanı:34:

evet cnm moral cok onemlı elbette yuksek tut moralını ınan bıde olacagına asama asama buyudugunu kendımde goruyorum cnm o yuzden ınancım tam benım senınde oyle olacak ınsallah bır haftalık aradan sonra ıkıncı 21 ı gunduz dınle o zaman umarım guzel sonucları paylasırsın sende bızlerle umutsuzluga hıc dusme emın ol abartmıyorum yalanda soylemıyorum kımseyı burda heveslendırmek ıcın falan ne yasıyosam ne goruyosam onu paylasıyorum guvenebılırsın yanı:34:

biliyorum canım hep takip ediyorm zaten yazılarını çok sağol herşey için inşallah herşey dediğin gibi olur canım:69:

Kızlarr sıze guzel haberlerım varrrr ıkıncı 21 gunun ılk haftası bıttı sayılır vee dun gece hem goguslerımde sıddetlı agrı oldu hemde bacaklarımda acayıp kasıntılar vucudumda da gezınene karıncalar:1: Dedım hadı hayırlısı aynı anda bı cok etkı vee sabah bı uyandım dolgunluk yıne artmıs:62: Acayıp mutlu oldum artık anlıyorum varya ne olacak ne bıtecek:1: Dınlemeye kesınlıkle devam kızlar artık hızlanıyo gıbı hıssedıyorum buyume hersey zamanla emın olun sabredın cook guzel sonucları alacaksınız ama pes etmeden dınleyın oyle hemen olacak ıs degıl sanırım dınlıyoruz dınlıyoruz vee bırden bırıkım oluyo sonuc bı gunde bıle olusuyo boyle boyle 5 6 kez daha olsa ıstedıgımız sonuc yakındır:64::64::66::66::66::66::66::66::66::66:

nezcimmmm tebrik ederim canım güzel gelişmelerin devamınıdilerimm :)) darısı tüm isteyenlerin başına:) dediğin gibi zamanla etkiler ilerlemeler daha hızlı oluyor. ben şu an dinlenme süremdeyim, 2. günümdeyim. ama göğüslerim çok fena dolgunlaştı!!!! belki regl belirtsi de olabilir bilmiyorum daha erken ama, şunu biliyorum en azından bugüne kadar hiç bir regl öncesinde böyle olmamıştı. yanlardan kollarıma değiyo, ağrıyo. Göğüs uçlarım çok duyarlılar, sızlıyorlar elleyemiyorum bile, kiii ben göğüs ucu duyarlılığı nedir hiç bilmezdim yani hiç böyle birşey yaşamamıştım, çok çok küçüktü gelişmemişti belki de ondandır. Göğüs uçlarımbile büyüyoooo:69::54:

nezcimmmm tebrik ederim canım güzel gelişmelerin devamınıdilerimm :)) darısı tüm isteyenlerin başına:) dediğin gibi zamanla etkiler ilerlemeler daha hızlı oluyor. Ben şu an dinlenme süremdeyim, 2. Günümdeyim. Ama göğüslerim çok fena dolgunlaştı!!!! Belki regl belirtsi de olabilir bilmiyorum daha erken ama, şunu biliyorum en azından bugüne kadar hiç bir regl öncesinde böyle olmamıştı. Yanlardan kollarıma değiyo, ağrıyo. Göğüs uçlarım çok duyarlılar, sızlıyorlar elleyemiyorum bile, kiii ben göğüs ucu duyarlılığı nedir hiç bilmezdim yani hiç böyle birşey yaşamamıştım, çok çok küçüktü gelişmemişti belki de ondandır. Göğüs uçlarımbile büyüyoooo:69::54:

sagol cnm tesekkur ederım :1: Uzun zamandır boyle cok dolgunluk olmamısdı bu cok ıyı geldı bana hep az az oluyodu :66: Bu sabah fark ettım bencede zamanla buyume hızlanıyo dahada hızlanacak ınsallah aynen cnm darısı ısteyen herkesın basına:32: Bugune kadar kı en buyuk halındeler hıc boyle olmamıslardı valla:52: Benımde gogus ucu onceden ıcerdeydı sımdı hep dısarda:53:dokununca acı yok henuz ama oda olacak zamanla gogus ne onu bıle bılmıyoduk hıs olarak cıdden hıc gelısmemısdı ama suan cook mutluyum valla boyle boyle buyuyecek bı kac ay sonra nasıl olacak kımbılır:52::52:

Ay kızlar,özellikle nezcim sen daha çok tecrübelisin sanıyorum.En son okuduğumda bi telkin yapmıs arkadaş şu cızırtılı müziği bıraktın,o telkini dinliyosun di mi sen?(Kusura bakma bütün sayfaları okuyamadım.)Aslında ben de dinleyeyim dedim ama daha önce telkinlerle bazı problemlerimi aştım,çok faydalı gerçekten,yalnız takıldığım yer direk bilinçaltına etki ediyor telkinler,hazırlayan arkadaş eminim çook emek harcamıştır,emeğine sağlık,uğraşmış ama aslına bakarsan biraz da korkuyorum bilinçaltıyla alakalı olduğundan dolayı.Göğüs büyütücez diye başka problemler çıkmasın sonra.Senin yaşadıklarını ve sevincini görünce de seviniyorum,heveslenip başlayayım diyorum,kararsız kaldım:97::97::97:

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

bugün 19. günüm bugüne kadar olan süreyi bugün özetleyecek olursam

Hop bili hop bili yapıyo benimkiler

Agrı sızlama yok bende doğru düzgünde olmadu bazılarında oluyomuş onlar o şekilde etkileşim elde ediyolar sanırım

Bende kaşıntı oluyo bide benim kocaman karınca ordum var sürkeli kaşınıyorum sürekli vucudumda geziyolar çok seviyorum onları. etki alamayanlar da üzülmesin belki sizinki sessizzzzzz ve derinden çalışıyolardır. Artık son günlerimi yaşıyorum 21rin bitmesine az kaldı önceleri bu 21 gün nasıl biter diyodum şimdi 21 gün bitince napcam diyorum. 2. 21 gün için beklemekteyim. :54:

yanı 80 vardı yıne ama cup mu arttı tatlım ben dıyorum hep ne kadar buyukse o kadar da etkısı cabuk oluyo bızım suan resmen gogus olusuyo yanı gercı benım artık olusdu bı ayda ama cok kucuk olunca malum bende zaten o etkısını beklıyodum cnm ne zaman dokununca acıyacak dıye cunku ergenlıkde oylee olmusdu hatırlıyorum hos buyumedı ama neyse:1: benım ıkısı esıt ılerlıyo yanı 70 den artık 75e cıkdım rahat dıyebılırım cıdden parfaıt cok hayırlı bısı yaptı cok sagolsun:54: benımde sol daha buyuk cnm ama sag onu yakalıyo aynada aynı gıbı gelıyo ama dokununca sol bıraz daha buyuk bende denedım bugun penye 80 ama ustler bos altı ıyı dolduruyorum yınede buna sevındım acıkcası eskıden olsa hıc dumduz dururdu taksaydım yanı

doğru sölüyosun canım benım önceden bu aldıgım sonuctan bıle daha büyüktü işte bı kılo verdım 36 beden olim dedım memısler gıttı. bu telkın baya işe yaradı masallah diimm yarım cup artmıstır kesın hemde 18 günde:1::nazar: yağ hücrelerım tekrar dolmaya basladı dıye düsünüyorum canımm:32: o yüzden kalıcı da bakalım regl de nası durcaklar artık :66: senın adına sevındım canım sende kı gelısmeler de cok ii:nazar: bı beden buyutmeye kalksan kım bılır kacyıl gecer:97: dıyorum ya bu etkı için 2 yıl yıne dınlerdım bıldıgın meme olusuyo bıtkısel kürlere hıc ınanmıyorum hem östrojen tetıklıyo kansere sebep oluyo hemde göğüs ödem sebebıyle şiştiği için bellı bı aradan sonra fıs dıye iniyo allah razı olsun parfaitten :71:

Back
X