Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

aynen öyle canım :) benim bilinçaltım şu anda hem dinleniyo hem öğrendiklerini uyguluyo :d 2. Sinde iyice pekiştirecek. Nez 3 kere 21 yapalım valla eğer bir zararı yoksa :52:hani böyle arada bir umutsuzluklarım oluyordu ya artık hiç hiç hiç kalmadı, allah parfaitten razı olsun
bende ucuncu 21 konusunda kararsızım cnm bakalım gelsın de ozaman karar verırız bırlıkde :34: Benımde kalmadı umutsuzluk falan artık cnm gelısmeler barız kendını bellı edınce ınsanda suphe kalmıyo:53:

aynen cnm bende hepsınden ıstıyom hepsınden:52::52::60: Senın belırtıler ne alemde tatlım ıkıncı 21e basladın mı kac saat dınlıyosun gunluk:54:

ikinci günümdeyim cnm 8 saat dinliyorum bakalım hep böyle dinlesem çok iyi olacak belirtiler dün akşam sırtıma bir sancı girdi boynuma doğru hiç böyle girmemişti sonra gecti Allahtan göğüslerde sızlama oluyor bakalım hayırlısı :16:

ikinci günümdeyim cnm 8 saat dinliyorum bakalım hep böyle dinlesem çok iyi olacak belirtiler dün akşam sırtıma bir sancı girdi boynuma doğru hiç böyle girmemişti sonra gecti allahtan göğüslerde sızlama oluyor bakalım hayırlısı :16:
hadı bakalım devamı gelsın cnm ınsallah 8 saatı tamamlarsın hergun umarım ne kadar cok dınlersen o kadar cok da faydasını goruyosun bunun cıdden benım bugun 10 saat oldu nerdeyse:9: Aynı sey benımde oldu sırtımla gogusume aynı anda agrı bugunde kemıklerın uzerı cok agrıdı cnm sende de olur yakında:34: Aynen baglantılı bı agrı bellı demı boyun sırt gogus:30:
offfffff ben de ben deee :52: Vuuuuuhuuuu müthiş bunlar ya hem şekil olarak hem büyüklük olarak :8: Istiyorum istiyorum istiyorummm :52:

cnm tasıyamayacagın seyı nıye ıstıyon cok buyuk benım de gozum korktu bundan bu kadarı fazla geldı valla:1:

ewet göğüs boyun sırt agrılarım war kaşınmada war yağ sürmek lazım aslında duştan sonra hani gerilmesini kaşınmasını alır büyüyor ya yardımcı olur masaj yapmadın yağlasakmı yada krem ne dersin cnm:34:

ewet göğüs boyun sırt agrılarım war kaşınmada war yağ sürmek lazım aslında duştan sonra hani gerilmesini kaşınmasını alır büyüyor ya yardımcı olur masaj yapmadın yağlasakmı yada krem ne dersin cnm:34:
ayy yok hıc ugrasamam zamanında cok ugrastım onlarla valla kendı kendılerıne buyuyolarsa buyusunler bu son sans onlar ıcın dahada ne krem ne yag surmem :1: Kasıntı ıcden gelıyo ya tatlım engel olmak zor sankı soyle bı kac ay daha gecmıs olsa da sonuca yaklassak ne guzel olacak demı hayırlısıyla ınsallah:52:

bu konuda cok ezıklık hıssedıp sıkıntı cekdık ya ondan mı neyse ac gozluyuz demı sonradan gorme olacaz gogus konusunda ne kıymetlı olur ama buyudukden sonra:60::60:

hemde nasıl bi aç gözlülük anlatamam böle olsun yeterki ben 1 yıl dinlerim bu telkini off ne güzeller ya. böyle göğüslerim olsa onlara victoria secret tan neler neler alırım dantelli dantelli en güzellerinden sütyenler bikiniler oooff böyle olsunlar ya çok istiyorum çok:16::16::16:

ayy yok hıc ugrasamam zamanında cok ugrastım onlarla valla kendı kendılerıne buyuyolarsa buyusunler bu son sans onlar ıcın dahada ne krem ne yag surmem :1: Kasıntı ıcden gelıyo ya tatlım engel olmak zor sankı soyle bı kac ay daha gecmıs olsa da sonuca yaklassak ne guzel olacak demı hayırlısıyla ınsallah:52:

bende bıktım masajdan yapmak istemiyorum kendi kendilerine büyüorlar bizim memişlerimiz hadi gerilince yag yardımcı olur diye dedim ama neyse biran önce büyüsün istiyoruz ama zamana ihtiyacımız war bide sabırlı olucaz ki büyüsünler tmm cnm

hemde nasıl bi aç gözlülük anlatamam böle olsun yeterki ben 1 yıl dinlerim bu telkini off ne güzeller ya. Böyle göğüslerim olsa onlara victoria secret tan neler neler alırım dantelli dantelli en güzellerinden sütyenler bikiniler oooff böyle olsunlar ya çok istiyorum çok:16::16::16:

o zaman bu resmı hayal et sende tatlım:34: Olur umarım ıstedıgın gıbı ben bu kadar ıstemem daha bu ısın evlenmesı var dogumu var bebek emzırmesı var oooo o zaman ıyıce buyur sevmem cok buyuk oyle ben kendı koydugum resımler gıbı 80d olsun yeter artar bana valla:52: Ayy sonradan gormeyız ya artık kımseye dokundurmayız cocuk emzırmıyomus kocamıza dokundurmuyomus ne zorluklarla buyudu haberın varmı falan dıye:60::60:

o zaman bu resmı hayal et sende tatlım:34: Olur umarım ıstedıgın gıbı ben bu kadar ıstemem daha bu ısın evlenmesı var dogumu var bebek emzırmesı var oooo o zaman ıyıce buyur sevmem cok buyuk oyle ben kendı koydugum resımler gıbı 80d olsun yeter artar bana valla:52: Ayy sonradan gormeyız ya artık kımseye dokundurmayız cocuk emzırmıyomus kocamıza dokundurmuyomus ne zorluklarla buyudu haberın varmı falan dıye:60::60:

elletmem tabi kolay mı büyütmek uğraşması lazım onlara ulaşmak için ben nasıl uğraştıysam o da öyle uğraşıcak göstercem elletmicem :60::60::60:

bende bıktım masajdan yapmak istemiyorum kendi kendilerine büyüorlar bizim memişlerimiz hadi gerilince yag yardımcı olur diye dedim ama neyse biran önce büyüsün istiyoruz ama zamana ihtiyacımız war bide sabırlı olucaz ki büyüsünler tmm cnm
cnm o masaj yaptıgımız donemlerde olmus olsaydı bu telkın yıllar once dusunsene sımdı ıstedıgımız gıbı olurdu goguslerımız :43: Neyse artık zaman nasıl olsa gecıyo zahmetsız buyutmenın cozumunu bulduk ya buna sukur aynen yaa dokunmak ıstemıyom artık masaj falan hele hıcccc yanı kendı hallerıne bırakdım valla artık oyle buyusunler aynen cnm sabır ısteyen bısey soyle az daha bı buyume olsa herkesde o zaman sabır olur yanı ben ınanıyorum ıyıce hevesı de artar herkesın dogal olarak sabrıda :30:

elletmem tabi kolay mı büyütmek uğraşması lazım onlara ulaşmak için ben nasıl uğraştıysam o da öyle uğraşıcak göstercem elletmicem :60::60::60:

e demezmı o zaman bana faydası yok nıye buyuttun kı dıye:9: Cıdden yaa sımdı bıle sıcak su dokmek ıstemıom dusda sıner kuculur dıye korkuyom pıskolojım mahvoldu resmen yaa offfff buyusunler artık soyle bı garantıye alıyım da ıcım rahat edecek :52:

cnm o masaj yaptıgımız donemlerde olmus olsaydı bu telkın yıllar once dusunsene sımdı ıstedıgımız gıbı olurdu goguslerımız :43: Neyse artık zaman nasıl olsa gecıyo zahmetsız buyutmenın cozumunu bulduk ya buna sukur aynen yaa dokunmak ıstemıyom artık masaj falan hele hıcccc yanı kendı hallerıne bırakdım valla artık oyle buyusunler aynen cnm sabır ısteyen bısey soyle az daha bı buyume olsa herkesde o zaman sabır olur yanı ben ınanıyorum ıyıce hevesı de artar herkesın dogal olarak sabrıda :30:

güzel düşünceyle bekliyeceğiz cnm güzel hayaller kuracağız güzel günler göreceğiz güneşli günler memişli günler :60: istedğimiz olacak inşallah

e demezmı o zaman bana faydası yok nıye buyuttun kı dıye:9: Cıdden yaa sımdı bıle sıcak su dokmek ıstemıom dusda sıner kuculur dıye korkuyom pıskolojım mahvoldu resmen yaa offfff buyusunler artık soyle bı garantıye alıyım da ıcım rahat edecek :52:

ben sen beğen diye büyttüm elle diye deil derim :60::60::60: ayy düşünüyorum da şimdi erkek arkadaşımla yaşıyorum ya biliyo nasıl uğraştığımı yaz tatilinden sonra beni resimdeki gibi görürse şoka girer çocuk resmi gösterdim hatun taşmış ama seninkiler böle olmaz diyip moralimi bozdu yine

ben sen beğen diye büyttüm elle diye deil derim :60::60::60: Ayy düşünüyorum da şimdi erkek arkadaşımla yaşıyorum ya biliyo nasıl uğraştığımı yaz tatilinden sonra beni resimdeki gibi görürse şoka girer çocuk resmi gösterdim hatun taşmış ama seninkiler böle olmaz diyip moralimi bozdu yine

belkı bıraz uzun surer ama olur neden olmasınkı deseydın sende cnm :9::63:

ayy kızlar ben ara vermiştim ya hani 4 gün o yüzden tekrar başladım korkmuştum olmayacak diye çünkü ilkinde çok güzel gidiyordu yne güzeller ayy keşke bırakmak zorunda olmasaydım yaa şimdiye baya olacaktı:50: neyse geç olsun da güç olmasın ben birde zayıfım 48 kiloyum ama genetikte de yok ki ümit vaadeden bi durum olursa bununla olur bi tek

Back
X