Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

sen böyle dedin ya büyüsünler bak ondan sonra ellettiriyomuyum sana dedim:60::60::60::63::63::63: Bu arada geçen gün göğüs resimlerine bakarken yakaladı beni erkekler bu kadar bakmıyo yeter artık dedi çok utandım ya:17::17::17:

ıyı demıssın cnm:9: Fena yakalanmıssın anlasılan gızlı gızlı bak cnm sende acık verme yenı resmın son eklenen olsun ona bak kı oyle olsun:1:

ıyı demıssın cnm:9: Fena yakalanmıssın anlasılan gızlı gızlı bak cnm sende acık verme yenı resmın son eklenen olsun ona bak kı oyle olsun:1:

ewet canım fena yakalandım o zmandan beri sürekli dalga geçiyo benle yolda falan yürürken koca memeli bi kız geçiyo nasıl memeleri diyo bak seç işte birini hangisi güzel diyosan ben kızı ayartıp resimlerini çekerim senin için diyo sinir ediyo beni ya anlatamam. son eklenen resmi kaydettim bilgisayarıma gizledim hemen görmesin diye bide onu görürse fena dalga konusu olurum zaten her fırsatta dalga geçiyo yakalandığımdan beri

bna pek mantıklı gelmedi.bende oyle iri bi gögse sahip degilim 80b takıyorum ama bnce bunun aslı yok.gögüs biraz ırsi

bna pek mantıklı gelmedi.bende oyle iri bi gögse sahip degilim 80b takıyorum ama bnce bunun aslı yok.gögüs biraz ırsi

bu tamamen beyni buna inandırmakla alakalı canım yani beynine şu an ergenlik dönemindeymişsin gibi dawranmasını ve göğüslerini büyütmesini söylüyosun daha doğrusu büyütmesi gerektiğinin mesajını veriyosun böylece beyin göğsün büyümesi için enzim ve hormon sentezini yeniden düzenliyo

bılmeden ne oldugunu yorum yapıyosun ılk sayfayı bı oku derım cnm aslı olmayacak oyle bısey muzık degıl yanı arastır ondan sonra dusuncelerını paylas ıstersen ok burda ınsanlar uzun suredır dınlıyo ve buyutuyo kımse yalanda soylemıyo ergenlıkdekı gıbı buyuyo goguslerımız hormonları harekete gecırerek :34:

evet tatlım uclar yukarı bakıyo cok komık ama:1: Buyuyene kadar sekılden sekıle gırecek anlasılan alt sag sol ust doluyo ya cunku sekıl sureklı degısıyo halıyle:34:

yaaa benimkilerde hızlansa artık durdu bende büyüme ağrım sızım da yok of ya neden bende geç gösteriyo etkisini:59::59::59:

yaa kızlar bişe sorucam, ben 2 gündür dinliyorum, göğüslerimin üstünde koca koca yeşil damarlar çıktııı yani belli belirsizdi daha önce, belirginleşti kocaman olduu aynı yol haritası gibi , normal mi bu :53: reglim şimdi ama daha önce hiç böyle olmamıştı, varmı başka olan :52::52:

Son düzenleme:
bu tamamen beyni buna inandırmakla alakalı canım yani beynine şu an ergenlik dönemindeymişsin gibi dawranmasını ve göğüslerini büyütmesini söylüyosun daha doğrusu büyütmesi gerektiğinin mesajını veriyosun böylece beyin göğsün büyümesi için enzim ve hormon sentezini yeniden düzenliyo

ama denniss ciğim.cok dogru soyluyosun da bunun için bu müziği dinlemeye luzum ykki.kendini gögüslerim büyüycek diye düşünürsen buda aynı şeye girer.inanmak tabiki başarmanın yarısıdr ama bişeyin somut olmasıda sart bnce.tbi inş.fydası olr zhmetini cekenler içn ama bn inanmyrm pek

Back
X