belkı bıraz uzun surer ama olur neden olmasınkı deseydın sende cnm![]()
sen böyle dedin ya büyüsünler bak ondan sonra ellettiriyomuyum sana dedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belkı bıraz uzun surer ama olur neden olmasınkı deseydın sende cnm![]()
sen böyle dedin ya büyüsünler bak ondan sonra ellettiriyomuyum sana dedimBu arada geçen gün göğüs resimlerine bakarken yakaladı beni erkekler bu kadar bakmıyo yeter artık dedi çok utandım ya
![]()
ıyı demıssın cnmFena yakalanmıssın anlasılan gızlı gızlı bak cnm sende acık verme yenı resmın son eklenen olsun ona bak kı oyle olsun
![]()
ınsallah tatlımBıde benımkıler yukarıya dogru buyuyo ucu falan senınde oylemı
bu ne yaa..bu ses dosyasıyla buyyomu gerçekten :) cok sacma ama ya varmı buyuten :d
ınsallah tatlımBıde benımkıler yukarıya dogru buyuyo ucu falan senınde oylemı
evet tatlım uclar yukarı bakıyo cok komık amabüyüyorlarya alta doğru iniyor uçlarda yukarı benimde öyleee![]()
bna pek mantıklı gelmedi.bende oyle iri bi gögse sahip degilim 80b takıyorum ama bnce bunun aslı yok.gögüs biraz ırsi
evet tatlım uclar yukarı bakıyo cok komık amaBuyuyene kadar sekılden sekıle gırecek anlasılan alt sag sol ust doluyo ya cunku sekıl sureklı degısıyo halıyle
![]()
bılmeden ne oldugunu yorum yapıyosun ılk sayfayı bı oku derım cnm aslı olmayacak oyle bısey muzık degıl yanı arastır ondan sonra dusuncelerını paylas ıstersen ok burda ınsanlar uzun suredır dınlıyo ve buyutuyo kımse yalanda soylemıyo ergenlıkdekı gıbı buyuyo goguslerımız hormonları harekete gecırerekbna pek mantıklı gelmedi.bende oyle iri bi gögse sahip degilim 80b takıyorum ama bnce bunun aslı yok.gögüs biraz ırsi
bna pek mantıklı gelmedi.bende oyle iri bi gögse sahip degilim 80b takıyorum ama bnce bunun aslı yok.gögüs biraz ırsi
evet tatlım uclar yukarı bakıyo cok komık amaBuyuyene kadar sekılden sekıle gırecek anlasılan alt sag sol ust doluyo ya cunku sekıl sureklı degısıyo halıyle
![]()
bu tamamen beyni buna inandırmakla alakalı canım yani beynine şu an ergenlik dönemindeymişsin gibi dawranmasını ve göğüslerini büyütmesini söylüyosun daha doğrusu büyütmesi gerektiğinin mesajını veriyosun böylece beyin göğsün büyümesi için enzim ve hormon sentezini yeniden düzenliyo
sagol cnm tercıh senın tabı ama on yargılısın bılmıs ol telkın konusunu bıraz arastır ıstersenii size ii çalışmalar arkadaslar ozaman :) benim inancm yok gneede.
yaa kızlar bişe sorucam, ben 2 gündür dinliyorum, göğüslerimin üstünde koca koca damarlar çıktııı, normal mi bureglim şimdi ama daha önce hiç böyle olmamıştı, varmı başka olan
![]()
sagol cnm tercıh senın tabı ama on yargılısın bılmıs ol telkın konusunu bıraz arastır ıstersen![]()
regl dönemlerinde öle oluyo normalde cnm.gögüsler acır sertlesir