Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy sorma demin seyrediyorum haset oldum yine kıza gıcık oluyorum o sebepten![]()
Nez telkini dinlediğin zamanlar sende de yarı konsantrasyon bozukluğu oluyor mu yani sanki okuduğunu anlamıyor gibisin ama anlamışın farkında değilsin gibi?![]()
askı memnudan bu yana gıcık oluyom goguslerıne o kızın yaaabızımde oyle olacak en kısa zamanda ınsallah
![]()
yok kiz ne ele vermesiDDD yaa bende feriha ya bakiyorum su an bende diyordum tam icimden bu kizdaki goguslerde Masallah tombul tombul diyexD
saka yapıyorum zaten tatlımmerak etme bızımde oyle olacak ınsallah aylar sonra
![]()
vısnerecelıyle ıkınız zaten hıc durmuyonuz yerınızde 10 dk ayrı kalamıyonuz![]()
Ben geldiiimmmRekor kırdım ama nabeeer?Kaç saattir ders çalışıyorum,bitti,üstüne bide yemek yaptım bu saatte
damladım hemen,ama böyleyim
kafam allak bullak oldu.Sizde coşmuşsunuz maşallah sayfaları okuyamadım bile,artık müsait bi zamanda kapatırım açığı
![]()
AHHH AHHH nerdeee bak NEZ! bana yine umut verdin bisey olmazsa sacini basini yolarim kiz senin, sene gecti ben birakali bu isleriDDD
- De ben bisey merak ediyorum bu cumleleri de okuyacakmiyim dinlerken yoksa bitek bi kere okumam yeterli mi???
Ben geldiiimmmRekor kırdım ama nabeeer?Kaç saattir ders çalışıyorum,bitti,üstüne bide yemek yaptım bu saatte
damladım hemen,ama böyleyim
kafam allak bullak oldu.Sizde coşmuşsunuz maşallah sayfaları okuyamadım bile,artık müsait bi zamanda kapatırım açığı
![]()
askı memnudan bu yana gıcık oluyom goguslerıne o kızın yaaabızımde oyle olacak en kısa zamanda ınsallah
![]()
evet yanı bıze ne kıtabii kiii ne kaldı şurda onun bunun göğsünden bize ne Allah bize de vermiş çok şükür bomba gibiler MaşaAlah![]()
![]()
tabii kiii ne kaldı şurda onun bunun göğsünden bize ne Allah bize de vermiş çok şükür bomba gibiler MaşaAlah![]()
![]()
canım yaaa ben aslında feriha daha erken biter diye tahmin ediyordum bu saati buldu dişini fırçalamasıydı yarınki kıyafetleri hazırlamasıydı derken 12 olmuş ama ben çok erken kalkıcamm11de biterdi normalde inadına uzun sürdü, şimdi çok uykum var yine olmadı kusura bakmayın noolurr :26: en kısa zamanda aktarıcam o bilgileri size, şimdi yatıp uykumu alayım kızlaar hepinizi iyi geceleerr
![]()
![]()
![]()
Benim sınava gireceğim sınıfta görevli olsanaaaüfffff yazıp duruyorsunuz bitmiyor okumalarrben de yazmak istiyorum benim de püskevitim olsunn
kızlar bu arada hala okumada olduğum için fazla yazmıyorum bi de akşam yemeğini bekliyorum o vakti okuyarak doldurucam sonra adını feriha koydumu izliyorum
yani geç gelicem ama göğüs gelişimi hakkında kitaptan okuduklarımı paylaşırım artık geç de olsa tabii çok uykum olmazsa
yarın da sınavda görevliyim sabahtan, erken yatmayı da düşünüyorum :97: bakalımm yazabilirsem yazıcam yani, unutmadım aklımda
![]()
Şeyyoyle tatlım yaa ılk baslayınca boyle oluyo ıste ne yapalımmademkı yardım edeceksınız tamam gıtmeyım barı
ama ıse yarıyomu dıye sormak yok bu soruyu ıptal edelım
onun dısında herseye varım
saka bı yana da cnm ne yapalım tek herkes faydalansın dıye herkese yardımcı olacaz artık
![]()
Hehehe yetiştim bileevet bu kez sasırttın benı dogrusu uzun sure ayrı kalabıldın bızden cnmooo sen bızım hızımıza yetısemezsın
![]()
senı gıdı kurnaz senı nılımmı kafaya alıp kopyamı cekecenBenim sınava gireceğim sınıfta görevli olsanaaaGöğüs büyütme arkadaşı olarak destek olurdun bana
Şeyyİşe yarıyo mu gerçekten
Hehehe yetiştim bile![]()
senı gıdı kurnaz senı nılımmı kafaya alıp kopyamı cekecen
yok bee tatlım nerdee dınleme sen dınleme yalan yalan
yetısdın valla helal olsun cnm
![]()
Ayy yok bee ne kopyası,yeterince sansasyon var zaten o konuda,bir de biz haber olmayalım,nilimmle
Tamam madem öyle dinlemem ben de,kandırıkcılar siziii
Yetişirim ben![]()
Nez siz kaşınıyoruz falan diyordunuz ya ama vücudunuz kaşınıyordu ama benimde kafam çok kaşınıyor yağdan falan değil sanki sivilce çıkmışta ondan kaşınıyormuş gibi oy oyy
![]()