Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ustlerde doluyo ama fark etmek dısardan yanı daha pek mumkun olmuyo baya bı dolması gerek sanırım ustun oyle ancak dısardan fark edılır ama elleyınce bellı oluyo ustlerınde doldugu cnm

kızlaaaar ben geldiimmmm :3::3::3::3: yahu 3 günlük tatile gittim sizler coşmuşsunuz okuyamadım yazılanların hepsini ne gelişmeler war özetleyin bakalım bana :61:

kızlaaaar ben geldiimmmm :3::3::3::3: yahu 3 günlük tatile gittim sizler coşmuşsunuz okuyamadım yazılanların hepsini ne gelişmeler war özetleyin bakalım bana :61:
hoss geldın cnm sende ne gelısmeler var ben kendı adıma soylemem gerekırse buyume dolgunluk super otesı devam edıyo tek kıllar arttı bıde cabuk cıkıyo alınca cnm bıde bas donmesı oluyo arada sana hem ıyı hem kotu haber verdım sanırım:9:

dennis shady bende ekstra bi değişiklik yok ama yürürken özellikle yokuş aşağı ve de merdiven inerken sallanmaları varlıklarını hissettiriyor ve sevindiriyor beni :8:

hoss geldın cnm sende ne gelısmeler var ben kendı adıma soylemem gerekırse buyume dolgunluk super otesı devam edıyo tek kıllar arttı bıde cabuk cıkıyo alınca cnm bıde bas donmesı oluyo arada sana hem ıyı hem kotu haber verdım sanırım:9:

kıllar arttı mı benim lazer boşa gidicek desene :43::43: canım benimkilerde büyümeye başladı sonunda sessiz ve derinden büyüyolar ağrım sızım yok :34: ama büyüme başladı kesin bi şekilde söylebilirim çünküüüüüüüüüüüü geçen sene aldığım büstiyerli bi straplezim wardı sırf onunla giymek için özel bi sütyen almıştım ama bu 2gün önce sütyensiz giydim ve hiç de kötü durmadı :64::64::64: kocaman kocaman memelerim olmasa da dümdüz de durmuyodu inanılmaz mutluyum:62::62::62::62::62:

Back
X