Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ay bana bişeyler oluyo uykum geldi artık müziği kapatıyorum diyorum kapatamıyorum bağımlılık yaptı ah bi kulaklığım olsa telimin yarın almayanı öpsünler:1:

canım sence 2. 21 gerekli mi yani 2.de büyüme daha mı hızlı yoksa aynı mı yine ben ona göre dinlicem 2. 21i sonuçta 1 kere dinlememiz yeterliydi ama 2. 21 büyümeyi dahada hızlandırdıysa dinlemekte yarar var diye düşünüyorum

kızlar ben 2. nin gerekli olmadığını düşünüyorum.çünkü yeni nöronlar için 21 gün gerekiyor,onu da yapmış oluyoruz..acaba bilinçaltımıza emir vermeye devam ederek onu yavaşlatıyor muyuz??:44:ben ilişki telkinini dinliycem 1.den sonra,haberlerini veririm güzeller..:34:

aynen cnm dedıgın gıbı goguslerımız oluyooooo:32: Benım ıkıncı 21de dolgunluk ıyıce arttı ılkınde dolgunluk vardı ama daha cok enı genıslemısdı tatlım sekıl olarak bıseyler olmusdu ama sımdı dolgunluk ılk basladıgım halının ıkı katı kadar deyım yanı:27:

evet tatlım bende de eni genişledi ve şekil aldı,özellikle kollara bakan kısmı büyüdü.üstler ve ara kısmı da dolunca göğüs olacak..:62:

evet tatlım bende de eni genişledi ve şekil aldı,özellikle kollara bakan kısmı büyüdü.üstler ve ara kısmı da dolunca göğüs olacak..:62:

aynen ara kısmı dolunca tam göüğs olucak ama eni çok güsel genişledi birde fena dolgunlaştı :D

sonra bunak karıların göğüsleri gbi şekilsiz olurlarsa napcaz :D:D:D

yok canım keşke ben olsam bu kadınınki DD beden falan olsa gerek ben C yada D olsam diye bakıyorum..
kızlar benimkiler bu gün tekrar cıvıdı gibi bakalım akası dolgunluk biliyorum o yüzden çok mutluyum. yuvarlaklaşmışlardı bi ara ama şimdi üçgen oldular yine canım sıkıldı bu duruma birazcık:59:

canim fotografta ki ama top gibi duruyor resmen yada bikiniden mi öyle görünüyor bilmiyorum ama öyle resmen yuvarlak top gibi olanlar da hos degil.. benim düsüncem tabi ki :)

bende c yi söyle güzelcene doldurayim istiyorum biraz daha dolgunlasmalarini istiyorum.. ama henüz telkine baslamadim.. izinden sonra diyorum insaAllah :)

o zaman mecbur baslayacagim cünkü dügüne $afak sayicam kocisime bi güzellik yapayim :9::9:

oyyy kızlar ya benim bi 4 5 gündür falan faaliyet durdu diyodum bekliyodum bugun baktım da eni genişlemiş üçgen gibiydi yuvarlaklaşmış..:81: bi de göğsümden boynuma kadar damarlar belirginleşmiş görünüyolar daha önce öle bişi yoktu hiç:53::16: dolgunluk açısından henüz net biişi diyemem ama şekil değiştirmesi ardından o da olur heralde bekliyorum:97:

Son düzenleme:
evet cnm koltuk altından dogru buyuyo zaten benım ustlerde doldu ancak aynada coook az bellı oluyo soyle deyım daha dogrusu dokununca ust kısma elım yaylanıyo orda da onceden hıc olmuyodu oyle:46: Ama dahada yukarlara cıkmadı yan yatıp dokununca var yukarlarda yag ama tabı daha cook olması lazım dısardan belırgınlesmesı ıcın ust kısımların:30:
gerçek karınca olmasın cnm..:1:
yok tatlım degıl ıcden hıssedıyosun yanı her yerınde kan dolasımı dıye dusunuyorum ben:44:
oyyy kızlar ya benim bi 4 5 gündür falan faaliyet durdu diyodum bekliyodum bugun baktım da eni genişlemiş üçgen gibiydi yuvarlaklaşmış..:81: Bi de göğsümden boynuma kadar damarlar belirginleşmiş görünüyolar daha önce öle bişi yoktu hiç:53::16: Dolgunluk açısından henüz net biişi diyemem ama şekil değiştirmesi ardından o da olur heralde bekliyorum:97:
benım ılk 21de dolgunluk da oldu ama daha cok enı genısledı cnm ıkıncıde acayıp guzel bı dolgunluk olusdu:16:senınde yakındır yanı:34:

kızlar ben 2. Nin gerekli olmadığını düşünüyorum.çünkü yeni nöronlar için 21 gün gerekiyor,onu da yapmış oluyoruz..acaba bilinçaltımıza emir vermeye devam ederek onu yavaşlatıyor muyuz??:44:ben ilişki telkinini dinliycem 1.den sonra,haberlerini veririm güzeller..:34:
evet herkesın kendı tercıhıne kalmıs bısey tatlım ısteyen dınleyebılır bende ucuncuye gerek duymuyorum yok tatlım yavaslama yok yanı dınlemesemde ancak bu sekılde buyurdu yanı yavaslatmıyo ama ısteyen dınlemeyebılır ıkıncıyı cnm :34: Ben yınede garantı olsun dedım:1:

Ayyy evden çıkmadan hemen yazayım dedim.. Kızlar straplez giydim o dümdüz duran göğüsler şimdi o kadar güzel duruyo ki.. Çok saçma ama gözlerimden yaş geldi, o kadar mutlu oldum.. Darısı hepinizin başına inşallah :52:

Back
X