merhaba arkadaşlar..göğüs büyütme ameliyatı olmaya karar verdim..ancak dr konusunda kararsızım..bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen..Dr.Bülent Cihantimur mu yoksa Dr.Murat Tezcan mı kimi tavsiye edersiniz??Yardımınız için şimdiden teşekkürler a.s.
Ben üçüncü bir seçenek vereceğim. Bulent Cihantimur'dan yola çikarak Bursa'da oldugunuzu varsayiyorum. Ben Jimer'de Ali Tufan Soydan'a meme ameliyati olmayi dusunuyorum. Tanidigim hastalari kendisinden cok memnun.
lutfen cevap verır mısın dagcıcegı oldun mu amelytnı bu stede ck ktu yormlar okudm doktor hkkında, lutfn bna yardmcı ol 4gun sonra olacagım[/QUOTE evet 8 ay oldu. Kötü degil.ama çok yoğun.kontrollerde genellikle başka doktora yönlendiriyorlar.
lutfen cevap verır mısın dagcıcegı oldun mu amelytnı bu stede ck ktu yormlar okudm doktor hkkında, lutfn bna yardmcı ol 4gun sonra olacagım[/QUOTE evet 8 ay oldu. Kötü degil.ama çok yoğun.kontrollerde genellikle başka doktora yönlendiriyorlar.
Cihantimuru internette gördüm. İlgimi çekti. Ben liposuction ya da lazer lipo olmak istiyorum. Bir de kalçaya yağ enjeksiyonu ve meme büyütme.siz memnunmusunuz doktordan olan tanıdıklarınız var mi ?Teşekkürler