Göğüs hassasiyeti hamilelik belirtisi midir ?

Aysin27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2021
38
19
3
31
Merhaba ben yeni üyeyim inşallah doğru yere konu açmışımdır.

• Şuan adetime 5 gün var.
• 12 gün kaladan beri göğsümde hassasiyet devam ediyor.
• Eğilince,kolumu hareket edince,giyinirken vs ağrıdığını farkettim kopacak gibi.
• Hiçbir zaman adet zamanlarımda falan göğüsten belirti almam.Umutlanmamın sebebi göğüs hassasiyeti, arada kasık ağrısı saniyelik girip çıkıyor,çok hafif adet ağrısı
•Test için ne kadar beklemem lazım

• Eğilince,kolumu hareket edince,giyinirken vs ağrıdığını farkettim kopacak gibi.
• Hiçbir zaman adet zamanlarımda falan göğüsten belirti almam.Umutlanmamın sebebi göğüs hassasiyeti, arada kasık ağrısı saniyelik girip çıkıyor,çok hafif adet ağrısı
Erken gebelik testi alip evde yapablrsiniz.. kan verirseniz daha net sonuc alirsiniz tabi..

İnsallah hamilesinizdir 🥰😍

Gögüs hassatiyeti gebelik belirtisi tabiki adete 5 gün kala Kanda çıkar ama yanıltabilir tabiki en doğrusu adet gününü beklemek sanırım

Insalla
Gögüs hassatiyeti gebelik belirtisi tabiki adete 5 gün kala Kanda çıkar ama yanıltabilir tabiki en doğrusu adet gününü beklemek sanır

Gögüs hassatiyeti gebelik belirtisi tabiki adete 5 gün kala Kanda çıkar ama yanıltabilir tabiki en doğrusu adet gününü beklemek sanırım
İnşallah vardır suan cok mutlu oldum

Adet gününü beklemek en iyisi canım 5 gün daha çok erken ama bunlarda olabilir tabi
Belirti

Yalanıyor adete kadar amaa daha farklı belirtilerde oluyo kendini iyi tanırsan
Bende mesela metal tat olmuştu ağzımda
Bide yumurta beyazını yiyemedim 🤢
U
Yalanıyor adete kadar amaa daha farklı belirtilerde oluyo kendini iyi tanırsan
Bende mesela metal tat olmuştu ağzımda
Bide yumurta beyazını yiyemedim 🤢
Ben metal tat almadım alsam anlarmıyım onuda bilmiyorum cunlu belirtiden sonra ucuk cıkardım alakası var mi bilmiyorum.Ertesi günde grip oldum oysaki iki hafta once grip geçirmiştim..Agzimin tadi yok yani

Siz bu dediginizi yasadiginizda bebiş var mıydi peki
Evet varmış 😂 bende bugün öğrendim adetim 3 gün geçti
Ama belirtilere takmamaya çalıştım çünkü geçen ay çok takmıştım kafama hüsran olmuştu
Buna umursamadım olmazsa birdahaki aya dedim
Daha yeni henüz benimde gebeliğim ♥️🧿

Back
X