Erken gebelik testi alip evde yapablrsiniz.. kan verirseniz daha net sonuc alirsiniz tabi..Merhaba ben yeni üyeyim inşallah doğru yere konu açmışımdır.
• Şuan adetime 5 gün var.
• 12 gün kaladan beri göğsümde hassasiyet devam ediyor.
• Eğilince,kolumu hareket edince,giyinirken vs ağrıdığını farkettim kopacak gibi.
• Hiçbir zaman adet zamanlarımda falan göğüsten belirti almam.Umutlanmamın sebebi göğüs hassasiyeti, arada kasık ağrısı saniyelik girip çıkıyor,çok hafif adet ağrısı
•Test için ne kadar beklemem lazım
Amin canım benim İnşallah❤Erken gebelik testi alip evde yapablrsiniz.. kan verirseniz daha net sonuc alirsiniz tabi..
İnsallah hamilesinizdir
Test yapinda banada yazin merak ettmAmin canım benim İnşallah❤
Gögüs hassatiyeti gebelik belirtisi tabiki adete 5 gün kala Kanda çıkar ama yanıltabilir tabiki en doğrusu adet gününü beklemek sanırımMerhaba ben yeni üyeyim inşallah doğru yere konu açmışımdır.
• Eğilince,kolumu hareket edince,giyinirken vs ağrıdığını farkettim kopacak gibi.
• Hiçbir zaman adet zamanlarımda falan göğüsten belirti almam.Umutlanmamın sebebi göğüs hassasiyeti, arada kasık ağrısı saniyelik girip çıkıyor,çok hafif adet ağrısı
Gögüs hassatiyeti gebelik belirtisi tabiki adete 5 gün kala Kanda çıkar ama yanıltabilir tabiki en doğrusu adet gününü beklemek sanır
İnşallah vardır suan cok mutlu oldumGögüs hassatiyeti gebelik belirtisi tabiki adete 5 gün kala Kanda çıkar ama yanıltabilir tabiki en doğrusu adet gününü beklemek sanırım
Tabiki yazarım canımTest yapinda banada yazin merak ettm
Gögüs hassatiyeti gebelik belirtisi tabiki adete 5 gün kala Kanda çıkar ama yanıltabilir tabiki en doğrusu adet gününü beklemek sanırım
İnşallah Rabbım gönlune göre versinAdet günüm geçerse hemen yapıcam Allahım umudumu boşa götürmez insallah
Adet gününü beklemek en iyisi canım 5 gün daha çok erken ama bunlarda olabilir tabiMerhaba ben yeni üyeyim inşallah doğru yere konu açmışımdır.
Amin canım inşallahİnşallah Rabbım gönlune göre versin
Aynen canım ilk defa göğüsmden belirti yaşayınca öyle duşündüm bakalm ne bekliyor beniAdet gününü beklemek en iyisi canım 5 gün daha çok erken ama bunlarda olabilir tabi
Belirti
Yalanıyor adete kadar amaa daha farklı belirtilerde oluyo kendini iyi tanırsanAynen canım ilk defa göğüsmden belirti yaşayınca öyle duşündüm bakalm ne bekliyor beni
UYalanıyor adete kadar amaa daha farklı belirtilerde oluyo kendini iyi tanırsan
Bende mesela metal tat olmuştu ağzımda
Bide yumurta beyazını yiyemedim
Ben metal tat almadım alsam anlarmıyım onuda bilmiyorum cunlu belirtiden sonra ucuk cıkardım alakası var mi bilmiyorum.Ertesi günde grip oldum oysaki iki hafta once grip geçirmiştim..Agzimin tadi yok yaniYalanıyor adete kadar amaa daha farklı belirtilerde oluyo kendini iyi tanırsan
Midem kalkıyo ama kusma yok bide. arada öksürüyorun ondan galiba bulaniyoYalanıyor adete kadar amaa daha farklı belirtilerde oluyo kendini iyi tanırsan
Böyle çalkalanıyor gibi olmuştu benimde ama beklentiyi hep düşük tutMidem kalkıyo ama kusma yok bide. arada öksürüyorun ondan galiba bulaniyo
Anlatsın anlarsın tuhaf bi tat zaten igrençU
Ben metal tat almadım alsam anlarmıyım onuda bilmiyorum cunlu belirtiden sonra ucuk cıkardım alakası var mi bilmiyorum.Ertesi günde grip oldum oysaki iki hafta once grip geçirmiştim..Agzimin tadi yok yani
Böyle çalkalanıyor gibi olmuştu benimde ama beklentiyi hep düşük tut
Ona odaklanma vücut çok oyun oynuyo bu konulardasizin
Siz bu dediginizi yasadiginizda bebiş var mıydi pekiBöyle çalkalanıyor gibi olmuştu benimde ama beklentiyi hep düşük tut
Ona odaklanma vücut çok oyun oynuyo bu konularda
Evet varmışSiz bu dediginizi yasadiginizda bebiş var mıydi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?