Göğüs hassasiyeti

Sat’a göre 4+4 canım.
Geçen hafta 1241 çıktı beta hcg. Bugün kan tahlili yapmadı doktor ama muhtemelen 5000 civarı beta hcg. Kese ufacıktı :))
Biz bugun 5+2 olduk cuma gunu bhcg 3919du utrasyonda keseyi goremedik bugun cikar buyuk ihtimalle ama bekliyeyim biraz daha memlekete geldim donunce kendi doktoruma giderim.

Biz bugun 5+2 olduk cuma gunu bhcg 3919du utrasyonda keseyi goremedik bugun cikar buyuk ihtimalle ama bekliyeyim biraz daha memlekete geldim donunce kendi doktoruma giderim.
Aynen eğer benim gibi oturduğun yerde kuruntu yapan bir insan değilsen bekle , senin de kese oluşmuştur , demek ki 5000 civarı görünüyor kese

Aynen eğer benim gibi oturduğun yerde kuruntu yapan bir insan değilsen bekle , senin de kese oluşmuştur , demek ki 5000 civarı görünüyor kese
Ben sabirsizim ama esim frenliyor beni devlette ilgilenmiyorlar moralin bozulur gitme diyor ki haklida

Gebe olanlar ve gebelik geçirmiş olan arkadaşlara sorum :anneadayı:
Kızlar bu göğüs hassasiyeti ben de hiç ama hiç yok. Dokunuyorum falan ama hiç acı olmuyor. Tedirgin olmalı mıyım bu durumdan, herkeste göğüs hassasiyeti oldu muo_Olütfen içimi rahatlatın
6+0 gebeyim. Gogus hassasiyetim bi iki gundur cok var malesef. Ama 3 4 ay once 6 haftalik dusuk yaptim. Onda da hic olmamisti boyle bir durum. Yani diyecegim o ki her gebelik farklidir muhtemelen ondan olmuyodur. Insallah saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi :)

Evet canim 1 hafta olmamistir yani 3-4 gundur var.
Nerden okuduysam göğüs hassasiyeti yoksa boş gebelik oluyor diye bir şey okudum o yüzden bu kadar tedirginlik var bende de. Ama iyiyi düşünmeye çalışıyorum cevabınız için çok teşekkürler :KK200:

Nerden okuduysam göğüs hassasiyeti yoksa boş gebelik oluyor diye bir şey okudum o yüzden bu kadar tedirginlik var bende de. Ama iyiyi düşünmeye çalışıyorum cevabınız için çok teşekkürler :KK200:
Oncekinde dedigim gibi olmamisti ama bebegi minnack da olsa gormustuk bunda da cuma gunu yolksac goruldu haftaya pzt de bebisi gormeye gidicem o tedirginlik bende de var 12.haftaya kadar da dusuk riskinden dolayi asiri korkuyorum. Kan sulandiricilar tutunma igneleri yeminle delik desik oldm ama olsn napalim
Cok da seyetmemek lazim yaaa sikma canini guzwl seyleri oku sen kotuleri pas gec cok da dinleme kendini hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah
9 ay bu stresler devam edicek belli ki biri bitse oteki baslicak en iyisi bu durumlara alismak :)

9+5 haftalığım.Adet tarihim yaklaşmaya başladığı andan itibaren göğüs hassasiyetim başladı.Zaman zaman azalsa da bazen sancı tarzında ağrıdıği oluyor.

Benim göğüs hassasiyetim 7. Haftada başladı şuanda azalmaya başladı 1. Trimester bittiği icin azalıyormuş öyle yazıyor internette

Merhaba benimde göğüs uçlarım ilk defa çok acıyor ve uçları şişti elimi dokunamıyorum bu gerçekten gebelik belirtisi olabilirmi yardımcı olabilirmisiniz

Back
X