yürüyünce bendede oluyor o sertlik canımm sanki karnımdan çıkmak istiyomuş gibi:))) nefes alıp vermekte zorlanıyorum bazen onun dışında hiç bişey yok çok şükür.Allah kolaylık versin canımm herkese
canım aynı şeyi bende yaşadım ve dışarda başıma geldi kızımın park yatagını arabasını alırken karnım cok sertti nefesim daraldı oldugum yere oturdum dinlendim biraz gecti sonra hemen eşimle arabaya atlayıp eve geldik hemen uzandım dinlendim iyi geldi yandık valla şimdiden böyleyse 2 ay sonra ne olcak
Eve canım o tarifi mümkğn olmayan göğüs kafesindeki acı bende çok sık oluyor. Doktora sordum Doktor normal dedi. Bebiş poposunu orya dayayıp diyaframı ve mideyi sıkıştırıyormuş. Ben alıştım artık o acıyla yaşamaya. Allah kimseye yaşatmasın çok kötü bir acı...
Eve canım o tarifi mümkğn olmayan göğüs kafesindeki acı bende çok sık oluyor. Doktora sordum Doktor normal dedi. Bebiş poposunu orya dayayıp diyaframı ve mideyi sıkıştırıyormuş. Ben alıştım artık o acıyla yaşamaya. Allah kimseye yaşatmasın çok kötü bir acı...
aynısı bendede var dı hatta başlık açmıstım bende erken başladı dahada devam edıyo ıkı gogsumun arası dehsetacıyo uyusuyo anlatamam kızlar bıde kafayı koyuyo bızım kı oraya anlamadım gıttı
sanada geçmıs olsun canım
benede sordum normal dedı dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?