Göğüs kafesimdeki batma,acı..

Feralp

PRENS'im geliyor..
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2016
1.232
518
38
Bugün sabahtan beri nefes aldıkça göğüs kafesimde bi acı var bişey batıyo sanki zor nefes alıyorum.. üşüttm die sandık ama değil sıcak su torbası koydum göğsüme yine de geçmek bilmedi .. Kızlar bilen var mı bu nedir ??

Tansiyon ve kalp ritmine bak bi eczanede ölçtür eğer yoksa tansiyon aleti. Ilık bir şeyler iç belki de üşüttün farkında değilsin sıcak su ile geçmeyebilir hemen. Ilık süt falan iç.

Dün eğildim köpeğimi sevmek icin yere dogru, gögsüme birsey battı resmen, o zamanda beride hala dururken bile acıma var, sanki biri gögüs kafesime vurmus gibi. ama ben üsüttüm, gaz sancısı oldugunu biliyorum. Gaz sıkısması olabilir, tansiyonunu ölctür, iyiyse bu havalarda genelde sadece üsütme kaynaklı oluyor. Gecmis Olsun.

Bende de oluyor o arada bazen çok sık usuttugumde ve çok strest içindeyken oluyor

BEndede oldu o gün hiç geçmedi ertesi gün geçti stresten olsa gerek nefes alırken batar gibi bişeydi

Tansiyon ve kalp ritmine bak bi eczanede ölçtür eğer yoksa tansiyon aleti. Ilık bir şeyler iç belki de üşüttün farkında değilsin sıcak su ile geçmeyebilir hemen. Ilık süt falan iç.
ayy bilmyrm ki kalın da giyiniyorum dün akşam hiçbişey yoktu bugn kalktım böle hala da geçmedi şimdi ıhlamur içiyorum bakalımm..

Dün eğildim köpeğimi sevmek icin yere dogru, gögsüme birsey battı resmen, o zamanda beride hala dururken bile acıma var, sanki biri gögüs kafesime vurmus gibi. ama ben üsüttüm, gaz sancısı oldugunu biliyorum. Gaz sıkısması olabilir, tansiyonunu ölctür, iyiyse bu havalarda genelde sadece üsütme kaynaklı oluyor. Gecmis Olsun.
aslında bende baya gaz var onu bilyrm özellkle bu aralar bakıcam artk yarın geçmzse eczaneye giderim artk

Back
X