- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
- Konu Sahibi 85ophelia85
-
Slm kizlar. İki gündür göğsümün kenarında bir batma ağrı var. Bugün 3 gün ağrı dahada kendisini göstermeye başladı.
Aklima hemen göğüs kanserinemi yakalandım ne derken, is yerinde tekrar ağrımaya başladı. İs arkadasim sitres ve ya sıkıntıdanda ağrıya bilir dedi. Ev doktorum erkekkezsin göğsümü açıp, dokunacakdir..
bir kere basıma yine özel bir şey gelmisdi. Asistanı kadındı, telefon açıp onun yardım etmezsiniz rica etmisdim. Geldigimde bana kızmıştı..ve çok yabanı bulmuştu bu düşüncemi. Çekiniyorum, ne yapayım.
Simdi sormak istedigim, bu kandırmaca/ yani Zadece sitresden olan ağrı birinizin başına geldimi? Ve bu durum ne kadar sürüyor, eyer kötü bir şey degilse?ve nasıl bir birinden ayıra bilirim? Ona göre doktora gideceğim.
karşındaki adam doktor , senin iyiliğin için var.adam günde kimbilir kaç göğüse dokunuyor yani senin göğsün onun için erotik bir bölge değil.kandırmaca olduğunu düşünmen çok saçma.göğsüne dokunacak evet çünkü birşey varsa erken tehşis ve tedavi etmek isteyecek seni.düşüncen bence de çok yabani.umarım hiçbirşeyin yoktur geçmiş olsun
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun. Benimde bir kaç ay önce göğüslerim ağrımaya başladı önce. Bir gün kızımla bisikletle gezmeye çıkmıştık o gün o çektiğim göğüs ağrısını tahmin bile edemezsiniz eve geldim elimle göğüslerimi muayene ettim ve elime irili ufaklı kitleler geliyordu.Tabi bende sizin gibi hemen panikledim. Ertesi gün hemen doktora gittim doktorun ilk sorduğu ağrınız varmı oldu bende evet var deyince ozaman hiç korkmayın asıl ağrısız durumlar tehlikelidir dedi.Teşhis iyi huylu kist çıktı. Tedavi olarak kitlelerin olduğu yeri enjektörle deleceğiz dedi ama kitlenin çok sert olması nedeniyle fazla delemedi. Bu burdan dışarı akacak, kitlenin içi kuruyup gidecek dedi.İlaç bile vermedi yani.Aradan 15 gün falan geçti kitleler tamamen yok oldu ağrı falanda kalmadı şükürler olsun. Bence sizde elinizle iyice muayene edip elinize gelen kitle vb. birşey varmı kontrol edip, olmasa bile doktora gidin. Korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum geçmiş olsun tekrar.
Hımm bu arada göğsünüzü göstermek istemiyormuşsunuz ama konu sağlık olunca insan her yerini açıverir valla :) Adam günde elli kez göğüs görüyordur sizinkinide görse ne olacak doktor sonuçta. Görmek için entrikalar kuracağını sanmıyorum yani.
Aile hekimi adi ustunde doktor. Bu kadar kati olma. Ustelik yurt disindasin. Zaten MRI filan cektirirler anca oyle anlasilir. Bilgim yok bu konuda ne desem bos.
Haklisiniz arkadaslar, simdi icime ogle bir korku girdiki..
dayeni agriyan yere dokundugumda cok tuhaf ama hafif bir gicirtma ses cikdi, yanlara kayiyormus gibiydi:S
Ama yarin gercekden gidecegim... daha oncede tipis tipis gitmisdim, olmazsa annemi gotururum yanimda:26:
Insallah yer vardir, yoksa bir kac gun sonra gitmeliyim.
Slm kizlar. İki gündür göğsümün kenarında bir batma ağrı var. Bugün 3 gün ağrı dahada kendisini göstermeye başladı.
Aklima hemen göğüs kanserinemi yakalandım ne derken, is yerinde tekrar ağrımaya başladı. İs arkadasim sitres ve ya sıkıntıdanda ağrıya bilir dedi. Ev doktorum erkekkezsin göğsümü açıp, dokunacakdir..
bir kere basıma yine özel bir şey gelmisdi. Asistanı kadındı, telefon açıp onun yardım etmezsiniz rica etmisdim. Geldigimde bana kızmıştı..ve çok yabanı bulmuştu bu düşüncemi. Çekiniyorum, ne yapayım.
Simdi sormak istedigim, bu kandırmaca/ yani Zadece sitresden olan ağrı birinizin başına geldimi? Ve bu durum ne kadar sürüyor, eyer kötü bir şey degilse?ve nasıl bir birinden ayıra bilirim? Ona göre doktora gideceğim.
hafta sonu acil hastaneye gıt nasıl olsa bakmak zorundalar almanyada öyle bılmıyorum sen nerdesın ama
sadece ek olarak 1O euro ücret ödüyorsun 3 ay boyunca hastanelerde geçerlı bakınabılıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?