Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaşlar 5 şubatta ameliyat oldum. Meme başından meme altına doğru olan dikişimde sanırım 1cm kadar açılma var. Daha önce başına gelen oldu mu, bu nasıl geçer? Doktor tekrar mi dikiş atacak? Yardımcı olursaniz çok sevinirim. Salı günü doktora gidicem.
Mikrop kaptirmamaya dikkat et benimde acildi yuklemistim resmini forumda hala ugrasiyorum dikislwri almisti sonra acilma yapti dikise gerek yok diyor gun asiri pansuman kremlerle ugrasiyoruz sanada acil
Sifalarr

Kızlar 2 haftam bitti doktor contractubex yazdı. Ama ne zaman kullanmaya baslicagimi söylediğini unuttum. Contractubex kullananlar nezaman sürmeye başladınız. Kabuklanmış dikislerin üstüne surulur mü? Bi hafta daha bekliyim mi? Yardımcı olurmusunuz?

Mikrop kaptirmamaya dikkat et benimde acildi yuklemistim resmini forumda hala ugrasiyorum dikislwri almisti sonra acilma yapti dikise gerek yok diyor gun asiri pansuman kremlerle ugrasiyoruz sanada acil
Sifalarr
Kızlar geçmiş olsun ana korkmayın merhemlerinizi kullanın, temiz bakın yeter hepsi geçiyor. Benim dikişlerimdede çok problem çıkmıştı vücudum Dikiş iplerine karşı reaksiyon vermişti. Parmak ucu büyüklüğünde delikler açılıyordu tam orası geçti derken başka tarafta açılıyordu. Canım çok perk olmasına rağmen olanlara dayanamayp pişman oldum amaliyat olduğuma deyip eşime ağlamıştım. Dört, beş hafta sonra yaralar iyileşmiştiki aniden bir yerde daha ip çıkmış ve yara yapmıştı oda sondu zaten. Korkmayın, üzülmeyin memelerimizin yeni şekillerine bakıp mutlu olun. Ayrıca bende Amaliyatımın 6. Haftasında Yurtdışına dönmüştüm!!

Kızlar 2 haftam bitti doktor contractubex yazdı. Ama ne zaman kullanmaya baslicagimi söylediğini unuttum. Contractubex kullananlar nezaman sürmeye başladınız. Kabuklanmış dikislerin üstüne surulur mü? Bi hafta daha bekliyim mi? Yardımcı olurmusunuz?
Canım geçmiş olsun. Bu yazdığın Dikiş izi içinmi?

Ben 3 hafta dolunca basladim

Kızlar geçmiş olsun ana korkmayın merhemlerinizi kullanın, temiz bakın yeter hepsi geçiyor. Benim dikişlerimdede çok problem çıkmıştı vücudum Dikiş iplerine karşı reaksiyon vermişti. Parmak ucu büyüklüğünde delikler açılıyordu tam orası geçti derken başka tarafta açılıyordu. Canım çok perk olmasına rağmen olanlara dayanamayp pişman oldum amaliyat olduğuma deyip eşime ağlamıştım. Dört, beş hafta sonra yaralar iyileşmiştiki aniden bir yerde daha ip çıkmış ve yara yapmıştı oda sondu zaten. Korkmayın, üzülmeyin memelerimizin yeni şekillerine bakıp mutlu olun. Ayrıca bende Amaliyatımın 6. Haftasında Yurtdışına dönmüştüm!!
Ben de su an ayni durumdayim,biri kapaniyor digeri aciliyor,2 haftadir böyle,saglam yerlere de contratubex kullaniyorum,buradaki paylasimlarin moralime cok faydasi oluyor

Arkadaşlar doktordan çıktım. Çok iyi iyileştiğini söyledi. Küçük açılma dediğim yerde deri incelmiş, dikiş açılması değilmiş. Furacin krem kullanıyordum. Sanırım simdi 2 yeni krem yazdı. Ama ne olduklarini bilmiyorum. Onları kullanicam. Dikiş yerlerindeki kabuklar ne kadar hızlı düşerse iz de o kadar azalırmış. Yani öyle dedi. Bu yüzden bol bol verdiğim kremi sur dedi yani bol derken abartmadan :D Bir ay sonra tekrar gidicem.

Arkadaşlar doktordan çıktım. Çok iyi iyileştiğini söyledi. Küçük açılma dediğim yerde deri incelmiş, dikiş açılması değilmiş. Furacin krem kullanıyordum. Sanırım simdi 2 yeni krem yazdı. Ama ne olduklarini bilmiyorum. Onları kullanicam. Dikiş yerlerindeki kabuklar ne kadar hızlı düşerse iz de o kadar azalırmış. Yani öyle dedi. Bu yüzden bol bol verdiğim kremi sur dedi yani bol derken abartmadan :KK70: Bir ay sonra tekrar gidicem.
İyiolmana sevindim,ne zaman ameliyat olmustun?Bir de doktorun hangi kremleri verdi yazabilirmisin?Acil sifalar diliyorum

canım cok geçmiş oldun ne ameliyatı oldun küçültme mi ve doktorun kimdi?olan çok insanla görüştüm genelde çabuk iyileştiğini söylediler senin neden iyileşmedi ki.bende bu ameliyata hiç cesaret edemiyorum çok korkuyorum...
Cok tesekkurler doktorum hanife akinoglu cok ilgili benim cildim yapti sari sari oldu soyucu bir madde kullandi olu deriyi atsin diye oda yarayi acti cok buyukse olun ama idare eder olcudeyse degmez valla

Ne amaliyatı oldun? Hangi yara Geçmiyor? Ancak, Yazarsan ve foto koyarsan YARANA merhem olabiliriz... Geçmiş olsun
Koydum gozukmuyormu kucultme oldum gogus altinda acilma oldu dikislerde dr
Pansuman yapiyor qma bur turlu duzelemedim bir gogsum yukarda duruyor ic dikisten dilayi duzelicek dedi yaramami uzulum yamulmus mememi bilemedim

Benim 1 ay 7 gun oldu,3.haftadan beri ben de bu kucuk dikis acilmalariyla ugrasiyorum,cok buyumedigi icin sorun yok,doktorum normal diyor,furacin kullaniyorum 1 hafta icinde kapaniyor,moralini sakin bozma ve pansumanlarini ihmal etme,eriyen dikis oldugu icin bazi noktalardan vucut disari atmaya calisiyormus
Canim senin pansuman acik hava aliyormu benim dr iyice ustunu bastiriyor bugun dahiliye de gittim acibademe o ac hava alsin diyo ne yapcami sasirdim arkadasim

Sizede cok gecmis olsun sizin yara ustunu acikmi tuttu kapattip bantladinizmi

Contractubex acik yaran kalmiycak cok erken bekleyin biraz iyice yaralar duzelsin

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 261
S Seline76 Canım çok geçmiş olsun. Bu yaralar hiç yabancı gelmedi. Üstelik ben temmuzda ve adana sıcağında bu yaralarla savaştım. Yaranı temiz tut. Merhem sürdüğünde üzerini Gazlı bez ile kapat ayrıca benim doktorum hergün duş almamı söylemişti. Ben çok faydasını gördüm.

Back
X