Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Medical parkta olacağım ankara siz oldunuz mu olacakmısınız.
Yok olmadım ben devlette yaptırmak istiyorum ama olmuyor şuan da da özele verecek kadar maddi olarak ferah sayılmam :63:devlette yapmamak için direnio bakalım kısmet artık soğuttular beni :kızgın: Rabnim yar yardımcınız olsun inş

kizlar bugun muayeneye gittim bayan dr oldugu icin hic cekinmedim hemsire arkadasimda geldi benimle ikimizde istiyoruz. bana dediki bence cok buyuk degil ama sarkmis istersen azicik kucultur ve diklestirirm izlerin olacak simdiden soyleyim dedi ben cok heycanladim 4 yil gebe kalinmamasini tavsiye ediyorum dedi devlet hastanesi olduğu ücrette yok yarina kadar netlestirip hocadan gun alacagim benim gogus olcum 104 nasil cok buyuk degil fedi şaşırdım cok fena gogusler var bu ölçü icin silikon taktiran var dedi yarina kadar karar vermem lazm acil fikirlerinize ihtiyacım var
Nerede gittiniz acaba muayeneye? Büyük değil diyipte ücret almayan devlet hastanesini bende bileyim :eek:

Merhaba ben Sadullah Karun ameliyat oldum tavsiye ederim
Selam canım sadullah beyi bende bi kenara yazdım eğer salı gunu gideceğim doktor olumsuz konuşursa ona da bir bakmayı düşünüyorum ameliyatlarını hangi hastanede yapıyor iyi bir yer mi yoksa küçük klinik tarzı bir yerde mi yapıyor birde benim için önemli olan para değil benim istediğim oranda küçültülmesi yani vucuduma bakıp hadi senin vucuduna oran orantı yapalım demesin öyle diyecek birisi ise baştan gitmiyim muayeneye

Selam canım sadullah beyi bende bi kenara yazdım eğer salı gunu gideceğim doktor olumsuz konuşursa ona da bir bakmayı düşünüyorum ameliyatlarını hangi hastanede yapıyor iyi bir yer mi yoksa küçük klinik tarzı bir yerde mi yapıyor birde benim için önemli olan para değil benim istediğim oranda küçültülmesi yani vucuduma bakıp hadi senin vucuduna oran orantı yapalım demesin öyle diyecek birisi ise baştan gitmiyim muayeneye
Çapa Medilife hastanesinde oldum ameliyati ve benim istediğim boyutta kuculdu.Ben sıkınti yasamadim Anestezide onemli 4 saat surdu cunku boyut ve şekil olarak tam hayal ettigim gibi

Çapa Medilife hastanesinde oldum ameliyati ve benim istediğim boyutta kuculdu.Ben sıkınti yasamadim Anestezide onemli 4 saat surdu cunku boyut ve şekil olarak tam hayal ettigim gibi
Çok sevindim canım yani benim merak ettiğim ben mesela böyle bu kadar küçük istiyorum bazı hocalar uğraşmak istemediği için yapmıyor ama yurt dışında vs istediği kadar küçülten doktorlar var fakat ben almanyaya gidebilme imkanım olsada illede türk doktoru diyorum bencede düntada en iyisi bizim doktorlar fakat bazıları da çok çakal vr işi ticarete dökmüşler 4 saat oldum diyorsun benim gittiğim bi doktor dedi ki bana iki saatte biter en fazla 500 gr çıkartırım benim psikolojimi çok bozmuştu bu yüzden doktorlara çekinerek bakıyorum yine moralimi bozarlar diye sende kadınsın bizi en iyi biz anlarız kimisi çok büyük ister kimisi dümdüz küçük bunu yadırgayanlarda çok moral bozuyor ben fiziğime baktığımda hatta fiziğim çok kilolu bile olsa parayı veren benim benim istediğimin yapılması gerektiğini düşünüyorum istediğim gibi olmayacaksa ameliyattan sonra daha da psikolojim bozulur sonuçta ben böyle bir şey istiyorum varla yok arası çok uzun yazdım canım ama bu konuda çok doluyum insanlar kendi zevkleri üzerinden benim çektiklerimi bilmeden yorum yapıyorlar ben onlar için yaptırsam zaten hiç küçültmezdim malum ülkece kadın organlarına zaaf var hatta her şeye .. benim istediğim görsel bu kendimi böyle dünyanın en mutlu insanı hissederim üst fiziğim görseldekinden bile zayıf bu sebeple hakkım olanı istiyorum allah herkesin gönlünde ki isteğini versin ama doktorun da böyle radikal isteklere nasıl bakıyor yani isteğini mi ön planda tuttu yoksa kendi zevkini mi

Eklentiler

• IMG_2565.webp
    IMG_2565.webp
    12 KB · Görüntüleme: 109
anestezi ekibi olmayan klinik tarzı yerlere itibar etmeyin. büyük sorunlar yaşarsınız. genel anestezi ile yapılıyor bu ameliyat. burada cerrah kadar anestezi doktoru da önemli. ciğerleri patlayan soluk borusuna atık kaçan, bağırsağı delinen insanlar duydum anestezi hataları yüzünden ekip işi bu
. maceraya atılmayın.

Selam ben bahçelievler devlette de gittim fiyat 3 bine düştü :KK43: yapmıyorlar ben anlamıyor büyük olanda dd cup takıyor bende dd cup takıyorjm adam bana (tabi bu doktor ilk gittiğim doktora göre daha ilgiliydi en azından uzaktan bakıp karar vermedi) eğitim ve ünibersite hastaneleri gez dedi de eşim buna müsade etmiyor ;( bütün doktorları gezecekmiyim yani bakalım silivri devlete gideceğim gezeceğim ama yapcak bişi yok aslında 3 bin bişi değil ama baktığın zaman binlerce lira sigorta primi kesiliyor bizlerden neden vereyimki yani keyfi bi durumda değil istediğim bakalım olmadı kartalı da denerim :KK66:
Arkadasim ben bugun kartalda muayne oldum siraya aldilar beni ama bir sene beklersin diyorlar

özelde mi devlette mi oldunuz,ne kadar hastanede kalıcaksınız ağrınız hiç mi olmadı ne güzel geçmiş olsun :)
Devlette oldum İzmir Katip Çelebi Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde. Çok şükür çok iyi hissediyorum. Ara ara yanma oluyor ama katlanılmayacak gibi değil. Yıllardır ilk defa dik duruyorum şuan çok güzel bir duygu :cool: Sanırım Cumartesi çıkacağım. Moral iyi olunca iyileşmek daha kolay oluyor.

Back
X