- Konu Sahibi ---Lily---
- #27.101
Aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Adet tarihime denk geliyor.sonda takılıyorum bu ameliyatta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende doktora msj attim bak ameliyattaymis haber bekliyorumAynı sıkıntıyı yaşıyorum. Adet tarihime denk geliyor.sonda takılıyorum bu ameliyatta
Peki sonda takiliyormu rumoBende doktora msj attim bak ameliyattaymis haber bekliyorum
Kanın pıhtılaşmasına, hepatit ve aids gibi şeyler olup olmadığına bakılıyor. Standard kontroller. Bu arada ameliyat olmaya karar vermene çok sevindim. Hayırlısı olsun. Bence çok güzel olucak, içini ferah tut ve çok mutlu olucaksın :) sütyen bakmaya başlayabilirsin benim gibi :) hala alıyorum hazır indirimde var :))Regl iken ameliyat olmamda bir sakınca yokmuş. Ya ben birşey merak ettim bu tahliller d ne yapılıyor ameliyat olan bayanlar yardım ederseniz sevinirim
Benim doktorum 2 ay içinde son haline gelir dedi. Yarın ikinci haftam dolacak hala balon gibi :)Merhabalar,meme küçültme ameliyatından kac gun sonra şişlikler gidiyor kac gun içinde bedeniniz belli oluyor
Sanırım sonda yok canım çünkü oruc gibi olacakmisiz ameliyat öncesi doktor bana saat dokuza kadar yiyip icebilirsin ama 9 dan sonra oruc gibi olacaksın dedi ameliyat saat 4 tePeki sonda takiliyormu rumo
Çok sağol canım. Da gün yaklaştıkça stres heyecan dorukta sikinti oldu iyice bir an önce olsun bitsin diyorumKanın pıhtılaşmasına, hepatit ve aids gibi şeyler olup olmadığına bakılıyor. Standard kontroller. Bu arada ameliyat olmaya karar vermene çok sevindim. Hayırlısı olsun. Bence çok güzel olucak, içini ferah tut ve çok mutlu olucaksın :) sütyen bakmaya başlayabilirsin benim gibi :) hala alıyorum hazır indirimde var :))
Sen nasılsın gorebildinmi bicileri nasıl son durumun :)Çok sag
Çok sağol canım. Da gün yaklaştıkça stres heyecan dorukta sikinti oldu iyice bir an önce olsun bitsin diyorum
Ameliyat sonrasında da bir süre bir şey yedirip içirmiyorlar zaten hatta o saate kadar yayaktan da kaldırmıyorlar. Bana sonda takılmadı. Sabah ameliyata girdim akşamüstü 5’e kadar yemek yemedim ve su dahi içirmediler sonrasında yemek yiyip bişiler içince ayağa kalktım tuvalete gittim. Sıkıntı olmuyor.Sanırım sonda yok canım çünkü oruc gibi olacakmisiz ameliyat öncesi doktor bana saat dokuza kadar yiyip icebilirsin ama 9 dan sonra oruc gibi olacaksın dedi ameliyat saat 4 te
Valla memnunum, bantlarım yarın çıkıyor. Yeni aldığım südyenleri deneyip sonra ameliyat sonrası südyenim ve sargıma geri dönüyorum :)Sen nasılsın gorebildinmi bicileri nasıl son durumun :)
İlk gün nasıl olacağım acaba hep yorumlarda kas altı daha zor daha ağrılı diolar heyecan endişe hat safhadaAmeliyat sonrasında da bir süre bir şey yedirip içirmiyorlar zaten hatta o saate kadar yayaktan da kaldırmıyorlar. Bana sonda takılmadı. Sabah ameliyata girdim akşamüstü 5’e kadar yemek yemedim ve su dahi içirmediler sonrasında yemek yiyip bişiler içince ayağa kalktım tuvalete gittim. Sıkıntı olmuyor.
:))))hayırlı olsun canım memnun olmana sevindim .bu süreçte beni yanlız birakmazsaniz sevinirim.Ben zaten iç çamaşırı hastasıyım inşallah sonuç güzel olur .sonrasını dusunemiyorumValla memnunum, bantlarım yarın çıkıyor. Yeni aldığım südyenleri deneyip sonra ameliyat sonrası südyenim ve sargıma geri dönüyorum :)
Sakin ol. Heyecanlı ve endişeli olman çok normal ama bitince sen bile inanamayacaksın. Bu arada hastanede verilen ağrı kesiciler oldukça kuvvetli o yüzden ağrın olmayacak. Hissetmeyeceksin. Buz falan koyduruyolar bide o da rahatlatıyo. Yani şöyle diyeyim bana demişlerdi ki çok ağrılı oluyomuş, 1 ay yatman gerekiyomuş ara ara bıçak batar gibi acın oluyomuş. 2. Haftamdayım ve gayet rahat geçirdim. İşe gitmeye de başladım hafta başında. Acı eşiğin yüksekse eğer rahat atlatırsın. Şartlama kendini. Hep güzel düşün.İlk gün nasıl olacağım acaba hep yorumlarda kas altı daha zor daha ağrılı diolar heyecan endişe hat safhada
Cekkooo sen miydin yapıştırma yaptılar diyen canım yoksa normal estetik dikis mi var sendeİlk gün nasıl olacağım acaba hep yorumlarda kas altı daha zor daha ağrılı diolar heyecan endişe hat safhada
Sen merak etme :) pozitif ol. Güzel düşün güzel olsun. Kötüyü düşünme.:))))hayırlı olsun canım memnun olmana sevindim .bu süreçte beni yanlız birakmazsaniz sevinirim.Ben zaten iç çamaşırı hastasıyım inşallah sonuç güzel olur .sonrasını dusunemiyorum
Yapıştırma oldu benim. Dikişim yok.Cekkooo sen miydin yapıştırma yaptılar diyen canım yoksa normal estetik dikis mi var sende
Evet canım acı eşiğim yüksek geçen sene de vajina estetigi yaptirdim:)))ilk kendime geldiğimde biraz acı oldu haliyle biraz gözyaşı döktüm sadece:))))sonra ağrı kesiciler baya rahatlattiSakin ol. Heyecanlı ve endişeli olman çok normal ama bitince sen bile inanamayacaksın. Bu arada hastanede verilen ağrı kesiciler oldukça kuvvetli o yüzden ağrın olmayacak. Hissetmeyeceksin. Buz falan koyduruyolar bide o da rahatlatıyo. Yani şöyle diyeyim bana demişlerdi ki çok ağrılı oluyomuş, 1 ay yatman gerekiyomuş ara ara bıçak batar gibi acın oluyomuş. 2. Haftamdayım ve gayet rahat geçirdim. İşe gitmeye de başladım hafta başında. Acı eşiğin yüksekse eğer rahat atlatırsın. Şartlama kendini. Hep güzel düşün.
Bende doktordan özellikle isteyeceğim sanırım onda iz daha az kalıyorYapıştırma oldu benim. Dikişim yok.