- 28 Nisan 2018
- 198
- 163
- 53
- 45
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #29.421
Canim sende album yap normal duz ayaktayken bi cek boyle cok anlasilmiyor, kapaniyor gibi gorunuyor yaralarinVee bu da iki göğsümünde dün gece çekilen yani son hali. Sol göğsüm neredeyse tamamen iyileşti fakat sağ göğsüm gördüğünüz gibi. Psikolojik olarak baya yıprattı beni bu sağ göğsüm. Sabır sabır sabır.. ama geçmiyor geçmek bilmiyor
Bende görüyüm :)Foto yukledim :))) 1. Ay ve 2.5 ay arasindaki farki görebilirsiniz ama sadece albumu olanlari takip ederim bastan soyliyim :)))
Siz nerde oldunuz ameliyatınızı özelmi devletmiArkadaşlar herkese merhaba, yeni fotolarla geldim :) pek iç açıcı değil ama sürecimi paylaşmak istiyorum. Sağdaki foto ameliyattan sonraki hali. Sağ göğsüm hep sıkıntılıydı zaten başından beri. Soldaki fotoda dün gece çektiğim son hali.
Bana toparlıyo gibi geldi canım çünkü sarılık kapanmış pembe olmuş kapanıyo demektir bu bence. Gönlünü ferah tut.
Canim sende album yap normal duz ayaktayken bi cek boyle cok anlasilmiyor, kapaniyor gibi gorunuyor yaralarin
Siz nerde oldunuz ameliyatınızı özelmi devletmi
Ooo orda 3 arkadaşım ameliyat oldu doktoru baya bi övüyolar peki bu dorun yara sendenmi kaynaklı müdahaledenmi acebaBaşakşehir Devlet Hastanesinde oldum
Kullanıyorum malesef
Ben de içen biri olarak ne kadar zor olduğunu biliyorum canım ama en azından minimuma indir iyileşme sürecin hızlansınSigara kullanıyo musun canım
Ooo orda 3 arkadaşım ameliyat oldu doktoru baya bi övüyolar peki bu dorun yara sendenmi kaynaklı müdahaledenmi aceba
Ben de içen biri olarak ne kadar zor olduğunu biliyorum canım ama en azından minimuma indir iyileşme sürecin hızlansın
Bian önce iyileşir inş çok geçmiş olsunDoktorum Nurettin Uzer gerçekten harika bi doktor. Yani neden olduğunu tam bilmiyorum açıkçası. Sağ göğsümde meme başında kan akışım iyi değilmiş. Ve vücut içteki dikişleri emmediği için bu şekilde yara olmuş.
Bian önce iyileşir inş çok geçmiş olsun
Albüme foto yükledim. İzlediklerim bakabilir :)
Gayet iyi gorunuyor az kalmis sabir her bunye farkli iyilesme suresi farkli protein agirli beslen daha cabuk toparlarsinAlbüme foto yükledim. İzlediklerim bakabilir :)
Ankara tıp fakultesı genel olarak ıyıMerhabalar
Ben de meme kucultme ameliyati olmaya Karar verdim. Fakat benim oldukca buyuk yaklasik toplamda uc dort kg alinmasi gerekiyormus. Ayni Zaman da sarkiklikta var. Yani dev meme kategorisinde. Ankarada bu konuda gercekten profesyonel ve isini iyi yapan bir plastik cerrah bulmam gerekiyor.benim durum da olup kuculten arkadaslar doktor tavsiyesinde bulunursa sevinirim. Gercekten cok endiseliyim ve doktor arayisindayim
Iyi gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?