Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ben oldum yeni anneyim sütüm yetersiz malesef mama takviyesi yapıyorum
Merhaba cevabınız için teşekkür ederim. Brnde oldum bu ameliyatı beni ne bekliyor merak ediyordum. Yani bebiş emebildi ancak yetersiz öyle mi? Neyse az çok yine emdiyse faydasını gördüyse o da yeter napalım

Merhaba cevabınız için teşekkür ederim. Brnde oldum bu ameliyatı beni ne bekliyor merak ediyordum. Yani bebiş emebildi ancak yetersiz öyle mi? Neyse az çok yine emdiyse faydasını gördüyse o da yeter napalım
Benim görüştüğüm doktor yüzde 10 dedi emzirememe riski ben daha olmadım bu ameliyatı ama zar zor 4 ay emzirdim sütüm azdi mama takviyesi yaptım yani ne olacağını bilemeyiz tekrar çocuğum olursa buyur eski haline döner dedikleri için suan muallaktayim çok olmak istiyorum ama

Merhaba Ben evlenmeden önce olmuştum ameliyatı okadar mutlu ve rahattım ki hem dügünde hem sonrasında. Doktora o zamanlar sormuştum süt kanallarına dokunmuyoruz emzirirsin demişti ama cok güvenmemiştim acıkcası

Evet emiyor 3 aylık şuan bakalım ne kadar daha emer,sütazalıyor kesinlikle küçültmede,size tavsiyem bol bol emzirim ve göğüs pompası alın ,ben sütümü şuanki miktarına getirebilmek için çok uğraştım

Hamilelikle beraber tekrar buyume gözlemliyor musunuz peki gogusleriniz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…