- 16 Aralık 2018
- 169
- 94
- 18
- 33
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #31.381
Çok geçmiş olsun darısı başına izleyebilir mısın beni fotoların varmiiiiKizlar herkese cok gecmis olsun darisida olmak isteyenlere, benim 9. gunum cok mutluyum iyiki yaptirmisim diyorum.
Sonuctan cok memnunum biraz sizlama felan oluyor arada ama cok hafif. Medikal sutyen cok sıkıyor onun disinda hersey yolunda meme uclarimda hiss kaybi olmadi cok sukur ve dikislerim de iyi durumda.
Goguslerim D cup dan B cup oldu inanilmaz rahatladim. Herkese de tavsiye ederim, hayal ettigimin ötesinde oldu. Umarım sizin de çok rahat gecer istediginiz gibi olur.
Ben iyiki yaptirmisim diyorum doktorum cok iyi hastanedekiler inanilmaz iyiler birdaha olsam yine orayi tercih ederdim.
Tek kafami kurcalayan meme uclarim buyuk benim,
bi tarafi icine cokuk duruyor normale donermi bilmiyorum elimle cikarinca cikiyor sizce normal mi?
95 D den 80B ye düştümkaç beden küçüldü merak ettim göremedim fotograflarını cunki
95 D den 80B ye düştüm[
benimkilerin ölçüsüne yakın olmus güzel,genç yaşta yaptırmanız daha iyi olmus ilerde daha sorun olacak cünki.
benimde ucları büyüktü küçültmüş doktorum amelıyatta ,çöküklük pek geçmiyor malesef .geçmiş olsun.Kizlar herkese cok gecmis olsun darisida olmak isteyenlere, benim 9. gunum cok mutluyum iyiki yaptirmisim diyorum.
Sonuctan cok memnunum biraz sizlama felan oluyor arada ama cok hafif. Medikal sutyen cok sıkıyor onun disinda hersey yolunda meme uclarimda hiss kaybi olmadi cok sukur ve dikislerim de iyi durumda.
Goguslerim D cup dan B cup oldu inanilmaz rahatladim. Herkese de tavsiye ederim, hayal ettigimin ötesinde oldu. Umarım sizin de çok rahat gecer istediginiz gibi olur.
Ben iyiki yaptirmisim diyorum doktorum cok iyi hastanedekiler inanilmaz iyiler birdaha olsam yine orayi tercih ederdim.
Tek kafami kurcalayan meme uclarim buyuk benim,
bi tarafi icine cokuk duruyor normale donermi bilmiyorum elimle cikarinca cikiyor sizce normal mi?
Ayaz Aslan a meme küçültme olucaktımÇok tesekur ederim ıns benimde iyi geçer hangi doktor a ve ne oldunuz öğrenebilir miyim sakıncası yoksa
Teşekkür ederim sorunsuz iyileşmeler çok iyi yapmışsın çok güzel olmuş bu yaştada böyle bi karar verip uyguladığın içinde tebrik ederim çokk sevgilerİzledim sizi
Evet benimde büyüktü her giydigimden çıkardı şimdi Sol göğsümn yarısi çökük bilmiyorum bi sıkıntı oluşturur mu ama ben zaten memnun değildim herseyden cikiyordubenimde ucları büyüktü küçültmüş doktorum amelıyatta ,çöküklük pek geçmiyor malesef .geçmiş olsun.
Mrb ben doğum yaptım ama doktoruma bu konuyu sordugumda %50 ihtimal var dedi süt ya verebilirsin ya veremezsin süt kanallarını koruyorum diyenler doğru söylemiyor görülebilecek bişey değil dediMerhaba ,
Ben 25 yasındaym ve bekarım ölculerm 80 d
Bu ameliyatı cocuk emzırmeden olan var mı ?
Benim de cesaretim yok acıkcası ama bıktım buyuk göğüslerden
Bende sordum zarar geldımi dedım bana kalırsa geldı dedı şansına bağlı dedıMrb ben doğum yaptım ama doktoruma bu konuyu sordugumda %50 ihtimal var dedi süt ya verebilirsin ya veremezsin süt kanallarını koruyorum diyenler doğru söylemiyor görülebilecek bişey değil dedi
Yüzde 50 diyorlar ama o bile fazla doku alınmamış göğüsler içindir sanırım. Ben çocuk işini halletmeyi bekledim. Emzirme olayı bitti üstüne 2 sene bekledim öyle ameliyat oldum.Merhaba ,
Ben 25 yasındaym ve bekarım ölculerm 80 d
Bu ameliyatı cocuk emzırmeden olan var mı ?
Benim de cesaretim yok acıkcası ama bıktım buyuk göğüslerden
Siz emzirmeden önce mi oldunuz bu amelıyatıBende sordum zarar geldımi dedım bana kalırsa geldı dedı şansına bağlı dedı
Teşekkürler :)Ameliyattan sonra emzirebildiğini yazan bir yorum bulmuştum forumu tararken ama resim yükleyemediğm için buraya koyamıyorum. Adı elf34, bakabilirsiniz
Çok çok sıkıntılıysan sırt ağrısı vb bir çok sorun yaşıyorsan emzirememe ihtimalini kabulleniceksen bunu psikolojik olarak kaldırırım diyorsan ameliyat ol bence. Hiç ameliyat olmayıp da emziremeyen ya da bebeği istemeyen bir sürü farklı insan var. O yüzden karmaşık bir durum sanırım ne kadar istediğin ve ihtiyaç duyduğunda alakaliTeşekkürler :)
Teşekkürler :)
Çok çok sıkıntılıysan sırt ağrısı vb bir çok sorun yaşıyorsan emzirememe ihtimalini kabulleniceksen bunu psikolojik olarak kaldırırım diyorsan ameliyat ol bence. Hiç ameliyat olmayıp da emziremeyen ya da bebeği istemeyen bir sürü farklı insan var. O yüzden karmaşık bir durum sanırım ne kadar istediğin ve ihtiyaç duyduğunda alakali
Bizde büyük meme ırsi annemde oldu bu amelıyatı benımkı psıkolojık tabıkıde ağrılarım oluyor bez sıkarken torba tasırken kollarım kopuyor bir kere bit doktora gittim adı da defne erkaraydı popüler instagramda bes sene sonra kollarınla cocugunu zor tasırsın dedi bana cok sarkık çünkü meme ucum yukarda olmasna ragmen göbeğimim dört parmak üzerinde sadeceÇok çok sıkıntılıysan sırt ağrısı vb bir çok sorun yaşıyorsan emzirememe ihtimalini kabulleniceksen bunu psikolojik olarak kaldırırım diyorsan ameliyat ol bence. Hiç ameliyat olmayıp da emziremeyen ya da bebeği istemeyen bir sürü farklı insan var. O yüzden karmaşık bir durum sanırım ne kadar istediğin ve ihtiyaç duyduğunda alakali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?