- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #31.621
c vitamini bol al bütün amelıyatlar sonrasında etkılı oluyor .Selam kızlar bugün ameliyatımın 5. Günü arada sızlamalar dışında gayet iyiyim. Sormak istediğim dikişlerin çabuk iyi geçmesi için yemek olarak nelere dikkat ettiniz neler yaptınız ? Şu an antibiyotik kullanıyorum günde 2 kez doktor kesin kullan dedi. Kremi daha sonra vereceğim dedi
Merhaba cok gecmis olsun.ne guzel atlatmissiniz ben de 21 ocak ta olacagim nasip olursa .beni de takibe alır mısiniz fotgraflari gormek isterim. SevgilerYani foto koydum takipçileri m dikişlere ni bakın helee :) :)
Merhaba..beni de izler misiniz.Sevgiler..Güncel fotoğraflar ekledim kızlar bakabilirsiniz 39. Günüm
Ben iki öğün beslendim öncesinde de sonrasında da. Aralıklı oruç diye bi beslenme şekli. Vücut aç kaldığında hasarlı doku hücre vs tamire yöneliyor benim hızlı iyileşmemde çok etkisi olduğınu düşünüyorum. Onun dışında şeker ve basit karbonhidrat yememek en yardımcı şey. Bol protein ve sağlıklı karbonhidrat (yani yeşillik ve Baklagiller). Geçmiş olsun :)Selam kızlar bugün ameliyatımın 5. Günü arada sızlamalar dışında gayet iyiyim. Sormak istediğim dikişlerin çabuk iyi geçmesi için yemek olarak nelere dikkat ettiniz neler yaptınız ? Şu an antibiyotik kullanıyorum günde 2 kez doktor kesin kullan dedi. Kremi daha sonra vereceğim dedi
Merhaba beni izleyebilir misiniz.21 ocakta ameliyatim var surc hakkinda fikir sahibi olmaya calisiyorum fotograflarinizi gormek istsrim sevgilerBen iki öğün beslendim öncesinde de sonrasında da. Aralıklı oruç diye bi beslenme şekli. Vücut aç kaldığında hasarlı doku hücre vs tamire yöneliyor benim hızlı iyileşmemde çok etkisi olduğınu düşünüyorum. Onun dışında şeker ve basit karbonhidrat yememek en yardımcı şey. Bol protein ve sağlıklı karbonhidrat (yani yeşillik ve Baklagiller). Geçmiş olsun :)
Ben iki öğün beslendim öncesinde de sonrasında da. Aralıklı oruç diye bi beslenme şekli. Vücut aç kaldığında hasarlı doku hücre vs tamire yöneliyor benim hızlı iyileşmemde çok etkisi olduğınu düşünüyorum. Onun dışında şeker ve basit karbonhidrat yememek en yardımcı şey. Bol protein ve sağlıklı karbonhidrat (yani yeşillik ve Baklagiller). Geçmiş olsun :)
Ben hiç kullanmadım dr um bısey demedı penye al tak dedı oyle yaptmKızlar bu medikal sütyeni ne kadar süre kullandınız acaba?
çok problemlı değil bence bir iki güne gecer ıslatmamaya calıs ,Yardım edebilecek biri yokmu
Tesekur ederim doktorum ile de konuştum dikişler düştüğü için dedi foto yolladim sorun yok çok şükür ama korktum öyle görünce yaaaaçok problemlı değil bence bir iki güne gecer ıslatmamaya calıs ,
Bende koydum bakabikirsiniz ama ben goremedimYani foto koydum takipçileri m dikişlere ni bakın helee :) :)
Geçmiş olsunBende koydum bakabikirsiniz ama ben goremedim
Gecmiş olsun benım 1 bucuk ay oldu gecen bende bile dikişlerin oldugu yerde kızarmıs hafif,zamnla gecicek hepsi inşallah.Tesekur ederim doktorum ile de konuştum dikişler düştüğü için dedi foto yolladim sorun yok çok şükür ama korktum öyle görünce yaaaa
Bana 1 ay dedi doktor ama hala takıyorum çok rahat. Artik sutyenler dikis yerlerini acitmiyor takabiliyorumKızlar bu medikal sütyeni ne kadar süre kullandınız acaba?
ücretli olabilirsiniz devlette 2100 civarı bir rakam ,rapor alamazsanız bu alternatifte var.Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var gogus ameliyatını devletin karşılaması için köprücük kemiğinden meme ucuna kac santim olması gerekiyor bilenler lütfen cevap yazabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?