- 3 Ağustos 2018
- 496
- 572
- 33
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #34.241
:) tamamTeli kullanmama izin vermyor bizimkiler iyiyim cok sukur eve gecince yazacagim
bana contractubex krem yazmıştıArkadaşlar, ameliyat sonrası izler için ne kullanmalıyız?
Geçmiş olsu canım sevindim iyi olmana, sızlamalar çok normal benim ara ara hala var. Sonraki operasyonda ne yaptılar acabaMerhaba arkadaslar dun eve geldim ama ameliyat sonrasi uyku tutmadi beni nedense dun eve geldikten sonra hep uyudum. Bugun daha iyyim. Ameliyatdan odaya aldilar sol gogsumde asiri bir sizlama basladi bir damarda sızma olmus yeniden operasyona aldilar ama su anki surecim normal gidiyor.Siddetli cok agrim yok sızlama seklinde agrim var ara ara.
Bir danarda kanama olmus yeniden acip onu durdurdu ve diren takti hastaneden cikarken direni cikardi. Su an yanlarda odem cok elimle dokununca aciyor. Banada senin gibi dus al pansumanlari cikarnadan gel dedi. Sonra yeniden kapatiyormu ve ne zaman kontrole cagiracakGeçmiş olsu canım sevindim iyi olmana, sızlamalar çok normal benim ara ara hala var. Sonraki operasyonda ne yaptılar acaba
Sonra ince bantlar yapıştırıyor inanılmaz hafifliyorsun rahat ediyorsun, banyonu rahat yapıyorsun.Evr38 sa
Bir danarda kanama olmus yeniden acip onu durdurdu ve diren takti hastaneden cikarken direni cikardi. Su an yanlarda odem cok elimle dokununca aciyor. Banada senin gibi dus al pansumanlari cikarnadan gel dedi. Sonra yeniden kapatiyormu ve ne zaman kontrole cagiracak
Cok sagol canim yaaa. Saliya kadar daha rahatlarim herhalde.Sonra ince bantlar yapıştırıyor inanılmaz hafifliyorsun rahat ediyorsun, banyonu rahat yapıyorsun.
Merhaba,sakıncası yoksa ne kadar fiyat istendi öğrenebilir miyim?Merhaba arkadaşlar, bende bu ameliyatı olmayı uzun zamandır istiyorum ama ameliyat olma fikri beni çok korkutuyor, rüyalarım da bile ameliyat kısmıyla ilgilenmiyorumolmuş bitmiş kısmını görmüşlüğüm çok, eminim ki herkes bu korkuyu yaşamıştır ama benim panik atak geçirecek derecede oluyor.. Bu konuda benim gibi sıkıntı yaşayan var mı, varsa nasıl bir Çözüm önerebilir? İkincisi ise doktor seçimi, çarşamba günü Dr Erdem Güvene muayene oldum, çok olumlu içten bir doktor ama verdiği fiyat bütçemi baya aştı.. İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz doktor isimleri var mı? Geriye dönük sayfalarca okudum fakat net bi isim bulamadım..
Merhaba geçmiş olsun, doktorunuza sordunuz mu?Merhaba arkadaslar ameliyat olali 12 gun oldu memelerim cok şiş moralim cok bozuk normal mi bu kadar odem olmasi
Büyük olma konusu çok değişmedi bende ödemler indi artık iki buçk ay oldu. Şuan kaç beden sutyen takılı?Gecenlerde gittim yapcak birsey yok dikişlerin iyi durumda dedi , ama hala cok buyuk ve cok sis moralimi bozuyor
Geçmiş olsun.Dün saat 12 de amaliyat oldumm
Dün iyiydim. Bugün çok ağrrım var. Ne zaman ağrılarım azalır.
3. Gunden sonra saha rahat oluyorsun benim bugun 13 gun hala odemler var sis bayaDün saat 12 de amaliyat oldumm
Dün iyiydim. Bugün çok ağrrım var. Ne zaman ağrılarım azalır.
Canim Birsey soracağım 2hafta oldu benim aciyor halen normal dimi şişlikler ne.zamam iner bide senin halen şiş. Mi
Pansuman hic yapmadım ben siz ne yapıyorsunuz ki sadece ince bantlar var oralarda o kadar yurudukce agriyor elleyince sertlikler mevcut senin de öylemiBenimde bugun 2. Hafta agri olarak Fazla yok ama asiri.derece sis rahatsizlik hissi var bol bol su iciyoru. Yuruyorum ama baska birseh yapmiyorum , pansuman yapiyormusun hala ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?