Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba arkadaslar dun eve geldim ama ameliyat sonrasi uyku tutmadi beni nedense dun eve geldikten sonra hep uyudum. Bugun daha iyyim. Ameliyatdan odaya aldilar sol gogsumde asiri bir sizlama basladi bir damarda sızma olmus yeniden operasyona aldilar ama su anki surecim normal gidiyor.Siddetli cok agrim yok sızlama seklinde agrim var ara ara.

Geçmiş olsu canım sevindim iyi olmana, sızlamalar çok normal benim ara ara hala var. Sonraki operasyonda ne yaptılar acaba

Evr38 sa
Geçmiş olsu canım sevindim iyi olmana, sızlamalar çok normal benim ara ara hala var. Sonraki operasyonda ne yaptılar acaba
Bir danarda kanama olmus yeniden acip onu durdurdu ve diren takti hastaneden cikarken direni cikardi. Su an yanlarda odem cok elimle dokununca aciyor. Banada senin gibi dus al pansumanlari cikarnadan gel dedi. Sonra yeniden kapatiyormu ve ne zaman kontrole cagiracak

Sonra ince bantlar yapıştırıyor inanılmaz hafifliyorsun rahat ediyorsun, banyonu rahat yapıyorsun.

Merhaba,sakıncası yoksa ne kadar fiyat istendi öğrenebilir miyim?

Merhaba arkadaslar ameliyat olali 12 gun oldu memelerim cok şiş moralim cok bozuk normal mi bu kadar odem olmasi

Gecenlerde gittim yapcak birsey yok dikişlerin iyi durumda dedi , ama hala cok buyuk ve cok sis moralimi bozuyor

Gecenlerde gittim yapcak birsey yok dikişlerin iyi durumda dedi , ama hala cok buyuk ve cok sis moralimi bozuyor
Büyük olma konusu çok değişmedi bende ödemler indi artık iki buçk ay oldu. Şuan kaç beden sutyen takılı?

Dün saat 12 de amaliyat oldumm
Dün iyiydim. Bugün çok ağrrım var. Ne zaman ağrılarım azalır.
Geçmiş olsun.
Ağrı kesici vermedi mi doktor?
Benim doktorum voltaren vermişti, ödem içinde iyi bir ilaçmış. Ben ağrım olunca kullanıyordum. Ara ara çok oluyordu sonra geçiyordu sizinde azalacaktır eminim

Benimde bugun 2. Hafta agri olarak Fazla yok ama asiri.derece sis rahatsizlik hissi var bol bol su iciyoru. Yuruyorum ama baska birseh yapmiyorum , pansuman yapiyormusun hala ??

Benimde bugun 2. Hafta agri olarak Fazla yok ama asiri.derece sis rahatsizlik hissi var bol bol su iciyoru. Yuruyorum ama baska birseh yapmiyorum , pansuman yapiyormusun hala ??
Pansuman hic yapmadım ben siz ne yapıyorsunuz ki sadece ince bantlar var oralarda o kadar yurudukce agriyor elleyince sertlikler mevcut senin de öylemi

Merhaba kızlar, benim gözlemlediğim şişlik insede büyüklük aynı nasıl oldu bilmiyorum ama hiçbirşey değişmeei sadece koltuk altına dogru olan şişler indi. Bir de ödemliyken sertti şimdi yumuşadı. Pansuman gerekli mi bilmiyorum bende öyle birşey yapılmadı. Doktprunuz ne söylerse o dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…