Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Selamlar. Dekolte çok güzel gozkuyor. Doktor hangi tekniği kullandı. Bir de izler şu anda ne durumda.
Sevgiler

Kızlar ben de dün meme küçültme ameliyatı oldum..b Cup oldu..ama gözüme çok küçük gözüküyor..moralim çok bozuk..acaba c cup mı yaptırsaydım diyorum..sizinkilerin yeni ölçüleri ne oldu?

Kızlar ben de dün meme küçültme ameliyatı oldum..b Cup oldu..ama gözüme çok küçük gözüküyor..moralim çok bozuk..acaba c cup mı yaptırsaydım diyorum..sizinkilerin yeni ölçüleri ne oldu?
Aynen benimde ameliyat olalı 3 hafta oluyor b cup oldu gözüme o kadar kucuk geliyor ki moralim cok bozuk benimde

Bana doktor c cup yapalım dedi ben de ilerde kilo alırsam iyice büyür diye korkup b cup dedim ama sanki hiç göğsüm kalmadı gibi oldu çok pişmanım..doktor korse yapıştırıyor normalde o kadar küçük değil dedi ama bilemiyorum..sizin sütyen nasıl korse gibi mi? Benim ki inanılmaz sıkı ve dar

Benimde ameliyatımın üzerinden 1 hafta geçti. Şuan üzerimdeki medikal sütyen 70 b evet sıkıyor ama bu göğüslerin forma girmesi için gerekli ayrıca ben çok memnunum ölçümden sanırım normal sütyene geçtiğimde 75 b kullanırım

Aynı seyleri düsünmüsüz ve aynı kararı vermisiz korse değil sporcu sütyeni kullanıyorum ben

Ben de 75 b kullanacağım büyük ihtimal..ilerde kilo alırsam büyür diye b istemiştim ben de..şuna 54 kiloyum boyum da 1.58 ..sizin boy kilo nasıl küçük gelmedi mi size de

Ben de 75 b kullanacağım büyük ihtimal..ilerde kilo alırsam büyür diye b istemiştim ben de..şuna 54 kiloyum boyum da 1.58 ..sizin boy kilo nasıl küçük gelmedi mi size de
Aynı boy ve kilodayız sizinle bana çok ufak gelmedi sanırım göğüs dokum sert olduğu için dolgun duruyor zaten çıkartılan parçada toplam 1.200 gr

Aynı boy ve kilodayız sizinle bana çok ufak gelmedi sanırım göğüs dokum sert olduğu için dolgun duruyor zaten çıkartılan parçada toplam 1.200 gr
Benim de toplam 1.500 gram çıkartıldı..çıkarılan dokunun çoğu yağ idi dedi doktor kiloyu göğüsten alıyormuşum..yanı çıplak halini görmedim henüz ama korseden gördüğüm kadarıyla baya küçük duruyor..doktor silikonlu gibi oldu dedi ama sizin baya iyileşmiştir artık 3 hafta olmuş..benim daha çok yeni..umarım iyileştikçe daha da küçülmez

Çevremde olan iki tane var çok gerekli ise olmak gerekir bence ol..

Ben henüz ameliyat olmadım. Araştırma aşamasındayım. Ancak oldukça küçültmek istiyorum.
Siz doktorunuzu tavsiye eder misiniz? Bir de hangi yöntemle ameliyat oldunuz?
Ameliyat olalı 3 gün oldu henüz bir rahatsızlığım olmadı çok şükür..doktorumdan memnunum ilgili ve kendinden emin bir doktor..YouTube da videoları var ordan da araştırabilirsiniz doktorumu..ben de çok küçülsün istedim ama galiba biraz fazla küçük oldu bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacak..

Ters t yöntemiyle oldu benim ameliyatım

Bilgi paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Sizden bir de fiyat bilgisi alabilir miyim, ne kadara oldunuz bu ameliyatı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…