- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #34.841
Selamlar. Dekolte çok güzel gozkuyor. Doktor hangi tekniği kullandı. Bir de izler şu anda ne durumda.Kizlar amlyt olali 5 qun oldu aqrim yok hatta hic yok diyebilirim sadce dikislerim.ne zaman iylesir endisesi var bende ve tek korkum enfeksyn kapmak cunku enfksyn olursa tekrrdan icini temizleyim tekrr dikiyorlarmis ben amlyttyken 3 kisi bu sebble tekrr olmustu
Peki hangi tekniği kullanmış? Ben ters t ve lolipop duydum. Servet meme üçünün izleri nasıl oluyor acabaEvet o ama gerek kalmamış ona
merhabalar! ameliyat ucreti ne kadar dediler ogrenebilirmiyiz?Selam kızlarben de meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı için gün aldım inş 15 temmuzda izmirde oluyorum ameliyatımı çok heyecanlıyım ben şimdi eski sayfalara biraz göz atıcam inş ameliyattan sonra da burdan tekrar haberleşiriz
Farklı farklı doktorlardan fiyatlar almıştım genel olarak 9-12 arasında değişiyo izmir içinmerhabalar! ameliyat ucreti ne kadar dediler ogrenebilirmiyiz?
Aynen benimde ameliyat olalı 3 hafta oluyor b cup oldu gözüme o kadar kucuk geliyor ki moralim cok bozuk benimdeKızlar ben de dün meme küçültme ameliyatı oldum..b Cup oldu..ama gözüme çok küçük gözüküyor..moralim çok bozuk..acaba c cup mı yaptırsaydım diyorum..sizinkilerin yeni ölçüleri ne oldu?
Benimde ameliyatımın üzerinden 1 hafta geçti. Şuan üzerimdeki medikal sütyen 70 b evet sıkıyor ama bu göğüslerin forma girmesi için gerekli ayrıca ben çok memnunum ölçümden sanırım normal sütyene geçtiğimde 75 b kullanırımBana doktor c cup yapalım dedi ben de ilerde kilo alırsam iyice büyür diye korkup b cup dedim ama sanki hiç göğsüm kalmadı gibi olduçok pişmanım..doktor korse yapıştırıyor normalde o kadar küçük değil dedi ama bilemiyorum..sizin sütyen nasıl korse gibi mi? Benim ki inanılmaz sıkı ve dar
Aynı seyleri düsünmüsüz ve aynı kararı vermisiz korse değil sporcu sütyeni kullanıyorum benBana doktor c cup yapalım dedi ben de ilerde kilo alırsam iyice büyür diye korkup b cup dedim ama sanki hiç göğsüm kalmadı gibi olduçok pişmanım..doktor korse yapıştırıyor normalde o kadar küçük değil dedi ama bilemiyorum..sizin sütyen nasıl korse gibi mi? Benim ki inanılmaz sıkı ve dar
Ben de 75 b kullanacağım büyük ihtimal..ilerde kilo alırsam büyür diye b istemiştim ben de..şuna 54 kiloyum boyum da 1.58 ..sizin boy kilo nasıl küçük gelmedi mi size deBenimde ameliyatımın üzerinden 1 hafta geçti. Şuan üzerimdeki medikal sütyen 70 b evet sıkıyor ama bu göğüslerin forma girmesi için gerekli ayrıca ben çok memnunum ölçümden sanırım normal sütyene geçtiğimde 75 b kullanırım
Ben de 75 b kullanacağım büyük ihtimal..ilerde kilo alırsam büyür diye b istemiştim ben de..şuna 54 kiloyum boyum da 1.58 ..sizin boy kilo nasıl küçük gelmedi mi size de
Aynı boy ve kilodayız sizinle bana çok ufak gelmedi sanırım göğüs dokum sert olduğu için dolgun duruyor zaten çıkartılan parçada toplam 1.200 grBen de 75 b kullanacağım büyük ihtimal..ilerde kilo alırsam büyür diye b istemiştim ben de..şuna 54 kiloyum boyum da 1.58 ..sizin boy kilo nasıl küçük gelmedi mi size de
Benim de toplam 1.500 gram çıkartıldı..çıkarılan dokunun çoğu yağ idi dedi doktor kiloyu göğüsten alıyormuşum..yanı çıplak halini görmedim henüz ama korseden gördüğüm kadarıyla baya küçük duruyor..doktor silikonlu gibi oldu dedi amaAynı boy ve kilodayız sizinle bana çok ufak gelmedi sanırım göğüs dokum sert olduğu için dolgun duruyor zaten çıkartılan parçada toplam 1.200 gr
arkadaşlar herkese merhaba,
internette bu ameliyatla ilgili bilgi ararken en iyisi ameliyatı olmuş birine sormak düşüncesinden hareketle bu siteyi buldum...
aranızda bu ameliyatı olmuş (yakınlarınızda birisi de olabilir) ve bana hem ameliyatla ilgili (ameliyatın kendisi, sonrası, kalan izler vs.) bilgi, hem de doktor tavsiyesi verebilecek birileri var midir acaba?
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için...
Lily
sizin doktorunuz kim acaba? bir de hangi yöntemle gerçekleşti ameliyatınız?Aynı boy ve kilodayız sizinle bana çok ufak gelmedi sanırım göğüs dokum sert olduğu için dolgun duruyor zaten çıkartılan parçada toplam 1.200 gr
Prof dr Asuman sevin..sizin ki kimdi?Doktorunuz kim?
Ben henüz ameliyat olmadım. Araştırma aşamasındayım. Ancak oldukça küçültmek istiyorum.Prof dr Asuman sevin..sizin ki kimdi?
Ameliyat olalı 3 gün oldu henüz bir rahatsızlığım olmadı çok şükür..doktorumdan memnunum ilgili ve kendinden emin bir doktor..YouTube da videoları var ordan da araştırabilirsiniz doktorumu..ben de çok küçülsün istedim ama galiba biraz fazla küçük oldu bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacak..Ben henüz ameliyat olmadım. Araştırma aşamasındayım. Ancak oldukça küçültmek istiyorum.
Siz doktorunuzu tavsiye eder misiniz? Bir de hangi yöntemle ameliyat oldunuz?
Ters t yöntemiyle oldu benim ameliyatımAmeliyat olalı 3 gün oldu henüz bir rahatsızlığım olmadı çok şükür..doktorumdan memnunum ilgili ve kendinden emin bir doktor..YouTube da videoları var ordan da araştırabilirsiniz doktorumu..ben de çok küçülsün istedim ama galiba biraz fazla küçük oldu bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacak..
Bilgi paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Sizden bir de fiyat bilgisi alabilir miyim, ne kadara oldunuz bu ameliyatı?Ameliyat olalı 3 gün oldu henüz bir rahatsızlığım olmadı çok şükür..doktorumdan memnunum ilgili ve kendinden emin bir doktor..YouTube da videoları var ordan da araştırabilirsiniz doktorumu..ben de çok küçülsün istedim ama galiba biraz fazla küçük oldu bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?