Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Geçmiş olsun öncelikte ameliyatın daha çok yeni birazdaha dikkat et canım sabretmen gerek tamamen iyi olmak icin kolay olmuyo iyileşme sureci
Teşekkür ederim lipo yerlerim hala çok acılı çok sabırsızım galiba Salı günü duş alıcağım dr izniyle belki daha iyi hissederim bu sıcakta korse bandaj çok zor

Kızlar meme küçültme ameliyatı oldum..19..günüm..şeklinden memnun değilim üstü boş duruyor ve damla şeklinde hayalimdeki gibi yuvarlak ve üst dolgunluğu yok.moralim bozuk hiç böyle hayal etmemiştim..sizlerin ki nasıl yuvarlak ve dolgun mu

Nasıl boş duruyo sis olması gerek daha yeni benim silikonlu gibiydi şuan 5 ay bitti şişlikler yok ama hala yuvarlak duruyorlar

Hemen moralini bozma ilk günler bende çok ağlamıştım gördükçe her yeri kesik birazda küçük gözükmüştü gözüme zamanla daha şeklini alacak gözün alışacak hosuna gidecek

Adana şehir hastanesi halıl ibrahim bey drum şişlikler 1 ay içinde iniyo herkeste aynı mi bilmiyorum ben şuan sutyen dahi takmıyorum ona rağmen yuvarlak ve dolgun ameliyattan öncede mi üst taraf düzdü
Evet ameliyattan öncede göğsümün üstü boşalmıştı dekolte bölgem çünkü çok sarkmıştı.ben ameliyatta düzelecek üstü dolgun olacak diye bekliyordum açıkçası..şöyle söyleyeyim göğüslerim çöp dik duruyor evet ama üstü düz dolgun değil

Hemen moralini bozma ilk günler bende çok ağlamıştım gördükçe her yeri kesik birazda küçük gözükmüştü gözüme zamanla daha şeklini alacak gözün alışacak hosuna gidecek
Bana da küçük geliyor..ilk günler ben de çok ağladım..puan büyüklüğüne alıştım..doktorum çok güzel oldu silikonlu gibi diyor ama bence kesinlikle silikonlu gibi değil..damla şeklinde ve doğal meme yani

Benim çok yeni yarın bir haftalık olacak yuvarlak ve dolgun dekolte bölgem gerçi aşağıya inecek biraz biliyorum ama fotoğrafınız var mı görebileceğim ?

Günaydın slm kızlar ,forumun yavaşlığından çok giremiyodum biraz düzelmiş merak edenler için bende bi gelişme yok sadece son zamanlarda aldığım kiloları verdim eski zayıflığıma az kaldı ama memeler halaa devasa kocaman duruyo :)

Teşekkür ederim canım
teşekkür ederim canım umarım çok iyi iyileşirsin bendede korkular biraz azaldı sanki kışa bi adım atmayı planlıyorum inşallah

Merhabalar. Ben de sizin geçirdiğiniz operasyonları planlıyorum önümüzdeki 1 yıllık süre içerisinde. Meme küçültme ve dikleştime, endoskopik karın germe düşünüyorum. 36-38 bedenim, F cup kullanıyorum. Ayrıca iki doğumdan yadigar sarkık bir alt karnım var. Sarkan kısım sezeryan izi gibi bir iz bile yaptı açıkçası, ki ikisi de normal doğum. Sarkan derken, gevşemiş bir görünüm, yoksa bariz sarkma, katlanma yok. Bana bu süreçlerle ilgili biraz bilgi vermeniz mümkün mü? Ameliyat ve iyileşme süreci nasıldı, doktorunuzdan memnun kaldınız mı? Size maliyeti neydi?

Çok soru oldu farkındayım ama,vaktiniz olur da yanıtlayabilirseniz çok sevinirim :)

Bu arada size de çok geçmiş olsun.

Teşekkür ederim memnun değilseniz kesinlikle tavsiye ederim mucize gibi bişey tabi dikiş izleriniz olacak çok fazla ama o şekilde görünmesinden çok daha iyidir. İyileşme süreleri uzun bu operasyonların ilk göze almanız gereken bu olmalı biraz sabır istiyor gerçek sonuçları görmek tavsiyem kombine hepsini ayna yaptırmanız ben karın ameliyatımı 2,5 yıl önce yaptırmıştım şimdi meme için tekrar aynı sürece girdim tiril tiril elbise giyip gezecekken korselerle uğraşıyorum mümkün mertebe kış aylarını tercih edin mutlaka

Bilgiler için çok teşekkür ederim. Benim henüz bir yılım var. Hala emzirme dönemim bitmedi. Bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum :) O zamana kadar bilgi ve tecrübe edinmeye çalışıyorum burada.

Tekrar geçmiş olsun size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…