- 27 Aralık 2011
- 350
- 222
- 303
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #34.901
Teşekkür ederimGeçmiş olsun öncelikte ameliyatın daha çok yeni birazdaha dikkat et canım sabretmen gerek tamamen iyi olmak icin kolay olmuyo iyileşme sureci
Nasıl boş duruyo sis olması gerek daha yeni benim silikonlu gibiydi şuan 5 ay bitti şişlikler yok ama hala yuvarlak duruyorlarKızlar meme küçültme ameliyatı oldum..19..günüm..şeklinden memnun değilim üstü boş duruyor ve damla şeklinde hayalimdeki gibi yuvarlak ve üst dolgunluğu yok.moralim bozukhiç böyle hayal etmemiştim..sizlerin ki nasıl yuvarlak ve dolgun mu
Göğsümün üst kısmı dolgun değil dekolte bölgesi boş gibi düz yani..daha da boşalır mı yani zamanla?Nasıl boş duruyo sis olması gerek daha yeni benim silikonlu gibiydi şuan 5 ay bitti şişlikler yok ama hala yuvarlak duruyorlar
Resminiz var mı özelden atsanız rica etsem..bunalıma girdimNasıl boş duruyo sis olması gerek daha yeni benim silikonlu gibiydi şuan 5 ay bitti şişlikler yok ama hala yuvarlak duruyorlar
Doktorunuz kimdi bu arada?Nasıl boş duruyo sis olması gerek daha yeni benim silikonlu gibiydi şuan 5 ay bitti şişlikler yok ama hala yuvarlak duruyorlar
Adana şehir hastanesi halıl ibrahim bey drum şişlikler 1 ay içinde iniyo herkeste aynı mi bilmiyorum ben şuan sutyen dahi takmıyorum ona rağmen yuvarlak ve dolgun ameliyattan öncede mi üst taraf düzdüDoktorunuz kimdi bu arada?
Evet ameliyattan öncede göğsümün üstü boşalmıştı dekolte bölgem çünkü çok sarkmıştı.ben ameliyatta düzelecek üstü dolgun olacak diye bekliyordum açıkçası..şöyle söyleyeyim göğüslerim çöp dik duruyor evet ama üstü düz dolgun değilAdana şehir hastanesi halıl ibrahim bey drum şişlikler 1 ay içinde iniyo herkeste aynı mi bilmiyorum ben şuan sutyen dahi takmıyorum ona rağmen yuvarlak ve dolgun ameliyattan öncede mi üst taraf düzdü
Bana da küçük geliyor..ilk günler ben de çok ağladım..puan büyüklüğüne alıştım..doktorum çok güzel oldu silikonlu gibi diyor ama bence kesinlikle silikonlu gibi değil..damla şeklinde ve doğal meme yaniHemen moralini bozma ilk günler bende çok ağlamıştım gördükçe her yeri kesik birazda küçük gözükmüştü gözüme zamanla daha şeklini alacak gözün alışacak hosuna gidecek
Benim çok yeni yarın bir haftalık olacak yuvarlak ve dolgun dekolte bölgem gerçi aşağıya inecek biraz biliyorum ama fotoğrafınız var mı görebileceğim ?Bana da küçük geliyor..ilk günler ben de çok ağladım..puan büyüklüğüne alıştım..doktorum çok güzel oldu silikonlu gibi diyor ama bence kesinlikle silikonlu gibi değil..damla şeklinde ve doğal meme yani
Fotoğrafım yok malesef..izledim sizi ama fotoğraf yok galiba değil miBenim çok yeni yarın bir haftalık olacak yuvarlak ve dolgun dekolte bölgem gerçi aşağıya inecek biraz biliyorum ama fotoğrafınız var mı görebileceğim ?
teşekkür ederim canım umarım çok iyi iyileşirsin bendede korkular biraz azaldı sanki kışa bi adım atmayı planlıyorum inşallahHerkese merhaba :) Sırf bu başlığa yazabilmek için siteye üye oldum. Aylardır bu başlığı takip edip birçok kişinin olumlu/olumsuz tecrübesini okuduktan sonra yıllardır yapmayı düşündüğüm şeyi yapıp geçtiğimiz cumartesi ameliyatımı oldum. Buradan bu kadar bilgi edindikten sonra kendi tecrübemi de paylaşmayı bir görev bilerek buraya yazıyorum. :)
Öncelikle 27 yaşındayım ve İstanbul’da ikamet ediyorum. Ameliyatım Medipol Koşuyolu’nda Prof. Dr. Mustafa Keskin tarafından yapıldı. Tam bu kısımda @Evr38’e çok teşekkür ediyorum çünkü aylardır kendisini takip ediyorum eksileriyle artılarıyla en net gösterge benim için kendisi olmuştur :) Benim de çoğunluk gibi derdim büyük ve sarkık göğüslerdi. Benim sarkıklığım 29 cm idi, cup olarak ise victoria secret’ta 36 ddd bedenine denk geliyordu. Benim için en korkulu kısım anesteziydi açıkcası. Korkum uyanamamaktan ziyade uyuyamamaktı, daha doğrusu uyuduğum düşünülüp ameliyata başlanacağıydı veya ameliyat sırasında uyanacağımdı. Gerçekten bu kısım beni çok zorluyordu, korkularım ağır basıyordu ama burada o kadar kişinin ameliyatını okuyunca ve anestezi uzmanlarıyla da konuşunca olumsuz düşünmemeye karar verdim. Bu kısmı özellikle çok detaylı yazıyorum çünkü benim gibi anesteziden çok korkan bir ablamız daha vardı belki ona biraz cesaret verebilirim diye düşünüyorum. Şöyleki ameliyathaneye gayet bilincim yerinde indim ve ne zaman uykuya daldığımla ilgili hafızamda hiçbir şey yok. Sadece anestezi doktorumun birazdan başlıyoruz demesini hatırlıyorum. Sonrasında ise hatırlamadığım rüyalar ve çok net bir uyanış. Ameliyat sonrasında ise ağrım neredeyse yok denecek kadar azdı. Küçüklük konusunu burada çok fazla okuduğum için doktorumla konuştum ama süt bezlerim için çok fazla küçülemeyeceğini söylemişti bana. Ona rağmen şu an kullandığım ameliyat sütyenim 85B :)
Çok uzattım biliyorum ama şunu çok içtenlikle söyleyebilirimki gerçekten ameliyat zorlu ağrılı veya acılı bir süreç değil. Bugün 4.günüm ve ameliyattan çıktığımdan beri aynı şeyi söylüyorum. İnanın o zahmeti çekmeye değmezmiş. Ben biraz süreci anlatmaya çalıştım ama eksik kalan sormak istenilen bir şey varsa seve seve cevaplamaya hazırım :)
Merhabalar. Ben de sizin geçirdiğiniz operasyonları planlıyorum önümüzdeki 1 yıllık süre içerisinde. Meme küçültme ve dikleştime, endoskopik karın germe düşünüyorum. 36-38 bedenim, F cup kullanıyorum. Ayrıca iki doğumdan yadigar sarkık bir alt karnım var. Sarkan kısım sezeryan izi gibi bir iz bile yaptı açıkçası, ki ikisi de normal doğum. Sarkan derken, gevşemiş bir görünüm, yoksa bariz sarkma, katlanma yok. Bana bu süreçlerle ilgili biraz bilgi vermeniz mümkün mü? Ameliyat ve iyileşme süreci nasıldı, doktorunuzdan memnun kaldınız mı? Size maliyeti neydi?Merhaba 19 Ağustos’ta dikleştirme toparlama ameliyatı oldum 85 c meme ölçüm b cup oldu bana kalsa daha küçük bile olabilirdi küçük memeli olmayı hep istemişimdir ama dr böyle uygun gördü, aynı anda karın sırt vazer lipo ve daha önce yaptırdığım karın germe için revizyonla beraber toplamda 8 saat ameliyatta kaldım. Bugün 5. Gün dün dr kontrolünde açıp göstermişti görebildiğim kadarıyla gayet iyiydi fakat bugün eğilerek saçlarımı küvette yıkadım kızımın banyosuna biraz yardım ettim mecburen sanırım zorladım memelerim inanılmaz şişti ve sertleştizaten korse ve sütyen yüzünden inanılmaz rahatsızım lipo olan yerlerim dehşet acıyor yatamıyorum kalkamıyorum sırt üstü yatma zorunluluğu yüzünden asla rahat değilim sol meme ucundan hafif bir sızıntı olmuş sağ meme ucumda da iğne batması kaşıntı gibi bir his gidip geliyor çok zordayım hemen iyileşmek istiyorum daha ne kadar beklemem gerekiyor
Teşekkür ederim memnun değilseniz kesinlikle tavsiye ederim mucize gibi bişey tabi dikiş izleriniz olacak çok fazla ama o şekilde görünmesinden çok daha iyidir. İyileşme süreleri uzun bu operasyonların ilk göze almanız gereken bu olmalı biraz sabır istiyor gerçek sonuçları görmek tavsiyem kombine hepsini ayna yaptırmanız ben karın ameliyatımı 2,5 yıl önce yaptırmıştım şimdi meme için tekrar aynı sürece girdim tiril tiril elbise giyip gezecekken korselerle uğraşıyorum mümkün mertebe kış aylarını tercih edin mutlakaMerhabalar. Ben de sizin geçirdiğiniz operasyonları planlıyorum önümüzdeki 1 yıllık süre içerisinde. Meme küçültme ve dikleştime, endoskopik karın germe düşünüyorum. 36-38 bedenim, F cup kullanıyorum. Ayrıca iki doğumdan yadigar sarkık bir alt karnım var. Sarkan kısım sezeryan izi gibi bir iz bile yaptı açıkçası, ki ikisi de normal doğum. Sarkan derken, gevşemiş bir görünüm, yoksa bariz sarkma, katlanma yok. Bana bu süreçlerle ilgili biraz bilgi vermeniz mümkün mü? Ameliyat ve iyileşme süreci nasıldı, doktorunuzdan memnun kaldınız mı? Size maliyeti neydi?
Çok soru oldu farkındayım ama,vaktiniz olur da yanıtlayabilirseniz çok sevinirim :)
Bu arada size de çok geçmiş olsun.
Eskiden albüm sistemi vardı şimdi sanırım özel mesajla fotoğraf gönderebiliyorsunuzFotoğrafım yok malesef..izledim sizi ama fotoğraf yok galiba değil mi
Bilgiler için çok teşekkür ederim. Benim henüz bir yılım var. Hala emzirme dönemim bitmedi. Bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum :) O zamana kadar bilgi ve tecrübe edinmeye çalışıyorum burada.Teşekkür ederim memnun değilseniz kesinlikle tavsiye ederim mucize gibi bişey tabi dikiş izleriniz olacak çok fazla ama o şekilde görünmesinden çok daha iyidir. İyileşme süreleri uzun bu operasyonların ilk göze almanız gereken bu olmalı biraz sabır istiyor gerçek sonuçları görmek tavsiyem kombine hepsini ayna yaptırmanız ben karın ameliyatımı 2,5 yıl önce yaptırmıştım şimdi meme için tekrar aynı sürece girdim tiril tiril elbise giyip gezecekken korselerle uğraşıyorum mümkün mertebe kış aylarını tercih edin mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?