- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #36.821
Inşallah. Takmam diyodum ister istemez takıyormuş insan. Dışardan belli olmuyor ama. Bayağı olmuş size maasallah. Hâlâ inmedi mi şişlikler? His kaybınız falan oldu mu birde?Benim kide oyle yavas yavas esitlenebilir.Ama benim ki henuz eşit degil.Ameliyat onceside esit değildi.Buyuk olanda hafif şişlik var belki o sislik gidince normallesir.Ameliyat olali yaklasik İki bucuk ay oldu . İnşallah gecer .Ama zoru atlattikya cok sukr gerisi gelir.Hersey guzel olur inşallah.
Alınan dokuda mi ?Kızlar selam. Ameliyat sonrası memede kitle gibi şeyleri olan var mi
Henuz ultrason cektirmedim var mi yok mu bilmiyorum ama olabiliyormus.Benim patoloji sonucumda mikrokalsifikasyon cikti . Ameliyat yapan doktorum onemli degil ama birde meme poliklinigi gorsun dedi.Henuz gitmedim inşallah onemli birşey yoktur.Kızlar selam. Ameliyat sonrası memede kitle gibi şeyleri olan var mi
Daha büyük olanda hafif şişlik var.Elime sertce geliyor.Digerinde şişlik kalmadi.His kaybi sis olanda meme basinda yeni gelmeye basladi.Normal iyilesme gosterende ise his kaybi hic olmadi.Inşallah. Takmam diyodum ister istemez takıyormuş insan. Dışardan belli olmuyor ama. Bayağı olmuş size maasallah. Hâlâ inmedi mi şişlikler? His kaybınız falan oldu mu birde?
Takmayin duzelir zamanla henuz cok erken .Inşallah. Takmam diyodum ister istemez takıyormuş insan. Dışardan belli olmuyor ama. Bayağı olmuş size maasallah. Hâlâ inmedi mi şişlikler? His kaybınız falan oldu mu birde?
Inşallah herşey gönlümüzce olur..Takmayin duzelir zamanla henuz cok erken .
Ameliyat sonrasi kitle oluşabiliyor muy muş ? Hiç bilmiyordum bunuHenuz ultrason cektirmedim var mi yok mu bilmiyorum ama olabiliyormus.Benim patoloji sonucumda mikrokalsifikasyon cikti . Ameliyat yapan doktorum onemli degil ama birde meme poliklinigi gorsun dedi.Henuz gitmedim inşallah onemli birşey yoktur.
Herkeste olmaz ama takip gerekiyor demisti doktorum.EndiselenmeyinAmeliyat sonrasi kitle oluşabiliyor muy muş ? Hiç bilmiyordum bunu
6 ay dolmak uzere.hala iyilesme doneminde. Her iki memenin de iyilesme hizi farkli oluyor.ben sehir disindayim o yuzden telefonla irtibata gectik. kendim cektim. baticon ve fitokrem suruyorum her gün. iyiye giidyor. ben bu minik delikten degilde daha fazla acilir diye korkmustum. sizin ne kdar zaman gecti ameliyattan bu yana ?
Arkadaşlar iz tedavisine ne zaman başladınız. Hangi kremi ve hangi aralıklarla kullandınız? Virüs nedeniyle hastaneye gidemiyorum. Doktoruma da ulaşamıyorum. 1 ay oldu ameliyatımın üstünden geçeli.
Odem kalmadi canim benim. Kabuklar hep düştü. Normal hayatıma tamamen döndüm diyebilirim. Tek sıkıntım hala büyük geliyo gözüme. Evde ki olmayan eski sutyenlerimideniyorum 85 d cup tam geliyor. E nerde B cup ? Zamanla küçülüyor mu acaba? Siz nasıl hissediyorsunuz ?Benimde 24 gün oldu ameliyat olalı dikişleriniz epey düştümü benim dokulmeye basladı hic odem varmı sol gogusumün yanında ödem var benim biraz az biraz hareket edeyim hafif bardak almaya kolu kaldırayın ödemli yer agrı yapiyor. Doktoruma dikislerin resmini attım hersey iyi görünüyor dedi. Ödemli yeri sormadım gecmezse ama soracagm
Evet 3 ay icinde tam seklini aliyormuş. Benimkiler cok kucuk geliyor insallah daha fazla kücülmez 80bnin ici dolmuyor 75cye denk geliyor 75b olur sanırım ancaOdem kalmadi canim benim. Kabuklar hep düştü. Normal hayatıma tamamen döndüm diyebilirim. Tek sıkıntım hala büyük geliyo gözüme. Evde ki olmayan eski sutyenlerimideniyorum 85 d cup tam geliyor. E nerde B cup ? Zamanla küçülüyor mu acaba? Siz nasıl hissediyorsunuz ?
Iz tedavisine başladınız mı peki siz ?Evet 3 ay icinde tam seklini aliyormuş. Benimkiler cok kucuk geliyor insallah daha fazla kücülmez 80bnin ici dolmuyor 75cye denk geliyor 75b olur sanırım anca
90c idim olcumde mezroyla 108di simdi 85 mezroyla epey guzel gorunuyor herkes çok zayıfmıssın sen seni göguslerin buyuk gosteriyormuş diyor
Iz tedavisine başladınız mı peki siz ?
Benimkisi antibiyotik bi polad vermişti hala onu sürüyorum. Extra iz için bişey vermedi. Bu hafta gitmem lazım kontrole ama bilmiyorum gider miyim. Malum virüs meselsi.Benim doktorum henuz katron yagı sürmemi söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?