Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Instada Kartal lutfi kirdar hastanesi icin ucretsiz ameliyat yaptiklari yaziyor.

Allah askina bunu Ankara'da ucretsiz yapan hastane varsa bilgi alabilir miyim?

Aylardir Gata'da sira bekliyorum, ustelik ucretsizde degil, madem bu kadar sira bekleyecegim bari ucret odemeseydim diye dusunmeye basladim. Saglik sorunlarimin buyuk kisminin sebebi buyuk goguslerim o yuzden Ankara ozelinde her turlu bilgilendirmeye acigim.

Hangi şehirde hangi doktora oldunuz ameliyatı? Tam olarak iyileşme ne kadar sürede gerçekleşti?
Merhaba okadar geç gördüm ki mesajını belki de ameliyatını oldun bile:) ben İstanbulda burhan özalp e oldum ameliyatımı. Herşeyden cok memnun kaldım acıkcası hamileliğimin sonlarındayım cok bir büyüme olmadı orta büyüme oldu sanki. Heyecanla emzirme dönemimi bekliyorum. Emzirme konusunda da güncelleme yaparım

Yok daha olmadım, önce en az beş kilo vermek istiyorum. bebeğinizi sağlık ve mutlulukla kucağınıza almanızı dilerim, çok teşekkürler cevap için

Ankara icin bilgilendirme yapacak bi Allah'in kulu yok mu :) hala daha siram gelmedi... sene basinda siraya alinmistim

merhaba şu an memnun musunuz??

`