- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #10.481
Teşekkür ederim canım. Ankaradayım bende .Ailem izmirde bende orda olmak isterdim ama çocuklar var. Bende ocak şubat olmak istiyorum. Göğüs ölçüm 100 ve aşırı sarkık. Sırt ağrılarımda kıvranıyorum. İkinci çocuktan sonra mahvoldum diyebilirim.kıvranarak kalkıyorum yataktan.
Benden de çıkan senin yarın yani 600 gr.Nldglp nin yarısının yarısı durumunda. Bakalım benim halim noolucak. :44:
Bide göğüs küçültme oldum diyorsunuz peeh...bende de ne meme varmış aman allahım.cup lar A B C D DD E F...diye gider.Şuan b cup giyiyorum.Ameliyattan önce ise DD bazen de E cup giyiyordum.Sayın bakın kaç beden küçülmüşüm.4 BEDEN!!! ben bile inanamıyorum
Yazık senin şu komşun olan doktoraadamın canı çıkmıştır seni toplayana kadar ameliyathanede hem kocaman karın hemde 4 BEDEN!!!!meme küçültme 3 gün kendine gelememiştir
Selam nldglp :) maalesef bu gece kumanda esimde, o film hastasi, baska bisey seyredemiyoruz su aralar...Sen nasilsin sesin cikmadi bu aralar.. sevgiler..Beyaz show harika:))
HE HEEE LİLYUM OLMUŞUM SONUNDA; BUNU KUTLAYALIM(bu aralar hep kutlayacak bi şeyler arıyorum nedense, yaz geldi kanım kıpraştı )
Ooo kaynamış burası.Yeni ameliyat olan arkadaşlar geçmiş olsun hepinize.Okudukça memişlere bakar oldum.Onlarda şööööylee bir toparlansa hiç fena olmaz aslında.Sanırım sıra onlara gelmiyecek.Önce safra ve süt kanalları sonra yüz arada diş vs.Öncelikli olanları yaptıracam mecburen.Bu sen kesilme senemHepsini yaptırmam için ya piyango çıkmalı yada zengin toca bulmalı yoksa benim iş yaş kızlar
Walla kanın kaynıyor senin :) kutla bakalım.... iyi haberlerine cok seviniyorum...
Nİl ile birbrinize benzemeniz de cok hoş, Nil'i gördüm :) bir afet ki bir afet :)))) afetler ikilendi demek :)
sevgiler , öpüyorm
bacagından sorunu oln hcmı yokyaw
Walla kanın kaynıyor senin :) kutla bakalım.... iyi haberlerine cok seviniyorum...
Nİl ile birbrinize benzemeniz de cok hoş, Nil'i gördüm :) bir afet ki bir afet :)))) afetler ikilendi demek :)
sevgiler , öpüyorm
Selam nldglp :) maalesef bu gece kumanda esimde, o film hastasi, baska bisey seyredemiyoruz su aralar...Sen nasilsin sesin cikmadi bu aralar.. sevgiler..
Ozdy cim kendimi kralice gibi hissettim.tesekkur ederim dusuncelerin icin.
Hepsi sırayla olur, önceliklileri hallet, memişlere de sıra gelir :) geç olsun güç olmasın....
ben de korkumdan epey bekledim.....ama zaman, cesaret ve para faktörlerinin bir araya geldiği zamanda oldum....
hepsi olur hayırlısıyla canım
sevgiler
Tatlım, nasılsın? Herşey yolunda mı? Memişler nasıl, istediğin gibi olmuş mu?Bak sen de atlattın, iyileşme sürecindesin. Güle güle kullan yeni memişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?