- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #10.621
Desen...madames...samyeli...rainday...cym...edbeer...seray14...seviliii...sesiniz çıkmıyor,yolunda mı herşey? ameliyat olanlar çekildiniz işiniz bitti,yazın 2 satır
Barbimdenk gelemedik seninle,ne zaman ben alma işlemin?haberim olsun çok öptüm
Merhaba Jelesec ; ben kendi adıma şöyle söyleyeyim; malum tatilden eve dün gece döndüm bugün de sil-süpür ev işleri bi yaramazlık yok iyiyim. izine çıkınca manisa'ya desenin dr gittim ünv.hastanesinde yaptırın ben yapmam dedi (emboldien dolayı) şimdi kafamı çok meşgul etmeden oluruna bıraktım sen 15 temmuzda karın germemi olacaksın? sıcaklarda zor olmayacakmı oğlunun sınavı da güzel geçmiştir inş. senin nezdinde tüm arkadaşlara iyi tatiller diliyorum sevgiler
Banyo yapabiliyoruz canım ...ama yazı atlat seneye yaza hazır olursun...ben birine yazdım böyle oda iznini ayarlamış 2 hafta ev klimalı evde geçiririm deyip gün almış...tercih meselesi
lazer lipoda anestezi alıyoruz...1 gece kalınıyor...sen doktorla karşılıklı görüştüğünde sana neler yapılması gerekir söyler arkadaşım...gel temmuz 15 te ameliyat var topluca oradayız
15 temmuz pazar şekerim.Kızlar tarihleri alın bir an önce, baksanıza yazın ortasında bile ameliyatlara devam ediyor üstelik pazar günü.
Tamam bak süper olur...canlı yayın arabası zaten hastanede olacak Nlglpdbende gelirim şenlik olur...ameliyat olacak arkadaş senin gibi genç
Bentoprak ne diyeceyimi bilmiyorum cok tesekurler ediyoruz ilgine,halden cok iyi anliyorsunuz, mesajinda bilgileri gondermene cok sevindik,bizde yazdik ama gitmedi 100 mesaj istedi ,yarin isten sonra aricam superman doktor ercani umarim banada guzel tarih verir ve guven alirim.lutfen benden elinizi cekmeyin irtibatte kalalim
arkadaşlar ben vanda öğretmenim yaz tatili sebebiyle ankaraya geldiğim meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum.daha önce ankarada bu konuyla ilgili hacettepe üniversitesi hastanesinde bir doktorla görüştüm muayene oldum. benden 5500 lira talep etti.iyi bir doktora yaptırmak istiyorum .sizin önerebileceğiniz bir doktor var mı ? lütfen acil yardım
Biraz fırsat bulup girdiğimde, kimse olmuyor maalesef :)
kendinize iyi bakın ,sevgiler
Bende yaptırmak istiyorum ama ikinci çocuğu düşünenler yaptırmasın diyo yine deforme olur diyoo(
Banyo yapabiliyoruz canım ...ama yazı atlat seneye yaza hazır olursun...ben birine yazdım böyle oda iznini ayarlamış 2 hafta ev klimalı evde geçiririm deyip gün almış...tercih meselesi
lazer lipoda anestezi alıyoruz...1 gece kalınıyor...sen doktorla karşılıklı görüştüğünde sana neler yapılması gerekir söyler arkadaşım...gel temmuz 15 te ameliyat var topluca oradayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?