- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #11.481
liposuction sadece cerrahi müdahaleyle mi yapılıyor?Yoksa muayenehanede lokal anesteziyle küçük bir bölge olduğu için yapılabilir mi?Bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi?
selam;lipoda ameliyat hastane de yapılıyor ...küçük bir bölge derken?
dediğim gibi ikinizi de tanıyorum bu konuda yorum yapamayacağım;kimseyi kırmak istemiyorum...ama şöyle bir dip not yazmadan geçmeyeyim; Tuğrul bey doğum yapmayan bayanlara ameliyat yapmıyor değil,yapıyor forum da var iki kişi yazmış hatta biri izlerim çok kötü geçmedi 1 sene oldu ne kullanayım yazmıştı ; bende cevap yazmıştım doktoruna danış diye...senle de telde konuştuğumuz da birine yapmış kendide dedi demiştin ; görüşmeye gitmek isteyen doğum yapmamış arkadaşlar gidebilir...kendisiyle görüşmeye,duruma göre ameliyat eder yada etmez;karar sizlere ve doktora kalmış tabi
barbim ; sana da sevgiler
Şimdi telle konuştuk buraya da yazayım; sen bugün c11 çok sinirlenmiş tin telde çoğu konuştuğumuz kaynadı...ben telde senin arkandan konuşuyorlar demedim;zaten ona izin vermem aynı masada oturduk sohbet ettik...sen beni tanıyorsun ne kadar tarafsız yazdığımı biliyorsun...kaldı ki sen memnunsun ben beğenmesem kaç yazar ; gerçekten konu çok uzadı gereksiz bir şekilde; değim gibi yanlış anlama var onu düzelteyim; kimse seni bana telde çekiştirmedi canım;beni çekiştiren olursa haber ver sevgiler
Tabi ki çarpıtılan şeylere tepkim var canım...Sen bana benim resimimle ilgili bir şey söyledin, emzirmeyle de ilgili ... neyse yanlış anlaşılma olmuş, Beğenilip beğenilmemek önemli değil herkes ne düşünüyorsa acık acık söylesin, ya da bir problemi varsa yazsın buraya....arkadan iş cevirmesin....benim memnuniyetim benimle ilgili herkesinki de öyle...
kaldı ki ben de tarafsızım, dediğim gibi kimseye tapınmam, kimseyi de pohpohlamam...gruplaşmaya da hiç gelmem...
öle her önümüne gelene he deseydim evde kalmazdım zaten :))))
sevgiler
Kizlar.gunaydin.benim goguslerim cok yukarda yatinca agzima gircekler nerdeyse.bunlar iner.dimi zamanla???
kızlar hepinize günaydın.
formda neler olmuş böyle? nazara gelmişiz resmen. kızlar lütfen birbirinizi kırmayın. herkes doktorundan memnun. önemli olanda bu. hepimizin memnuniyeti.
hepinizin 30 ağustos zafer bayramını kutluyorum. sevgiler...
Bu yazı üzerine ufak bir şakalaşma oldu ve ilk yazdığımı altta alıtıladım ...Jelesec, dikleştirme ve birazda küçültme istiyorum. iki doktor ile görüştüm. bunlardan biri ki kendisi tuğrul turan oluyor. Küçültmeye gerek yok diye bir yorumda bulundu.Açıkçası bilemedim ben biraz daha küçük olsunlar istiyorum.Eğer onun dediği gibi yaparsam aklımdaki sonucu vücudumda görememiş olcağımı düşünüyorum.Karar vermekte zorlanıyrom.hemde çoook
ve yukardaki yazımdan sayfalar sonra ozdy arkadaş senin yazın da altta...kesin kanaat getirdim tuğrul bey küçük göğüs sevmiyorbenim devasa göğüslerime bile harika hiç gerek yok demişti adam küçük göğüs sevmiyor
Şimdi bir bakın bakalım ben Tuğrul beyin tekniği ya da yaptığı işe tek bir kelimemde değinmiş miyim ? HAYIR DEĞİNMEMİŞİM... Ama siz yaptığınız açıklamada direk isterse seni ameliyat eder 10 bin üzerinde paranı alırdı yazmışsınız !! Ne alaka şimdi benim yazım yukarıda sizin cevabınız da altında bi bakın bakalım gereksiz bir yorum ve açıklamada bulunan kim ? Sonraki yazılarda da cahilce konuşmalar yapılıyor yazmışsınız burda kimse bilmeden anlamadan konuşmuyor yazmıyor kim olursa olsun cahil diye nitelendirmek sizin gibi birine yakışmamış kaldı ki siz benim annem yaşındasınız ben hiç bi zaman saygımı bozmak istemem ama şunu unutmayın yukarıda lafın gelişi bir şaka yapıldı ve siz bunu bir anda kendi doktorunuza mal ettiniz ... Bence durmalı ve düşünmelisiniz bu tartışmayı da uzatmamalısınız.. Yukarıda sizin ve benim yazım yazıyor okuyan anlar kimse de yanlış yönlendirilmez ..Canım arkadaşım ben Tuğrul beyin bir hastası olarak söylemek gereği duyuyorum ki,
isterse seni ameliyat edip 10 binin üzerinde paranı alırdı.....bunun büyük göğüs sevme küçük göğüs sevmeyle alakası yok, cok genç olduğun için, ve emzirmediğin için dokularına süt bezlerine, süt kanallarına zarar vermemek için seni ameliyat etmemiştir.
Her ne kadar emzirme imkanı var deniyorsa da prensip olarak buna yanaşmıyor...adam biraz değişik bir adam, hatta cılgın...
Bunu şakayla söylediğini biliyorum.... ki ben hiçbir zaman hiç bir doktoru prensip olarak tavsiye etmem,benim memnuniyetim benimle alakalı bir durum... olur olur bir şanssızlık olur o da gelir seni bulur falan diye tavsiyede bulunmam.. ama burada doktora has bir prensip var ki bu benim takdir ettiğim bir şey,o nedenle bu tür şakalar forumda yeni ameliyat olacak arkadaşlar için yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir.. bu nedenle bunları söylemek gereğini duydum.
sevgiler
Haaa.kizlar bide.masallah.Ben.gogus.uclarimi.hossedebiliorum.hatta ameliyatta+n sonra. Dokundum ozamnada hissettim..masallah.Hersey iyi.gidio
Tuana2287 hayırlı olsun canım göğüs uclarını hissedebilmen güzel ben de ondan çok korkmuştum ama ameliyattan çıktığımda bile hissediyordum hiç hissizlik yaşamadım çok şükür.. İnşallah kimse de yaşamazKaç gün oldu ameliyatına bilemiyorum ama dikkat etmeni öneririm dikkatli olduktan sonra gerisi kolay.. Yeni göğüslerin tekrar hayırlı olsun
Haaa.kizlar bide.masallah.Ben.gogus.uclarimi.hossedebiliorum.hatta ameliyatta+n sonra. Dokundum ozamnada hissettim..masallah.Hersey iyi.gidio
Tuana2287 hayırlı olsun canım göğüs uclarını hissedebilmen güzel ben de ondan çok korkmuştum ama ameliyattan çıktığımda bile hissediyordum hiç hissizlik yaşamadım çok şükür.. İnşallah kimse de yaşamazKaç gün oldu ameliyatına bilemiyorum ama dikkat etmeni öneririm dikkatli olduktan sonra gerisi kolay.. Yeni göğüslerin tekrar hayırlı olsun
Saol cnm benim 3 gun oldu ameliyat olali.dikkat etmeye calisiotum.AMA 13 aylik oglum vr onla zor.oluo.Annem bakio AMA.bana.gelmekistio.brnim en.korktugum sey iltihaplanma insolmaz.tavsiyeleriniz varmi.kizlar?
Slm.simdi doktordan geldim.drenlerim.cikti.ve.dusundugum kadar acimadi.sargilarimdacikti.inanilmaz rahatladim.gogus.seklim.simdiden bile guzel.cok AMA.cok mutluyum.simdilik.tek sikimtim sutyenn inanilmaz siki.nefesi zor aldirio AMA seve seve katlanirim..
sana katılıyorum nazar diyelim...c1106 arkadaşımız kendi göğüsleri ile ilgili bir yorum yazmış olay farklı algılanmış; ayrıca doktoru rencide edecek bir yazı değil tekrar tekrar okudum... meme küçültme ameliyatı olacak kişileri de yanlış yönlendirmesi mümkün değil o yazının;doktoru da yanlış tanıtmaz ...
öyle bir durum olsa zaten site yönetimi olaya el koyar; uyarı yapar...iki arkadaşımız umarım birbirlerini anlarlar ve olay çözülür; bizim bu forumda çeşitli doktorlara ameliyat olan arkadaşlarımız var;herkes herkesle yazışıyor sürecini paylaşıyor...bu dayanışma dostluk bozulmasın sebep yokken... olay çok farklı yerlere çekilmesin, bende sevgilerimi gönderiyorum. doktoruma yazdım fotoları istedim yakında bir albümde benden :)) bu gün güzel paylaşımlar okuyalım forumda tartışmasız polemiksiz gün diliyorum hepimize (çalıştığımız yerler de dahil)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?