O
oceanicsix
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #1.641
selam ben oldum 6 temmuzda daha önceki sayfalara bakarsan yaşadıklarımı hep yazdım. kendisi harika bir doktor ama fazla yoğun ben bu kadar yoğun olacağını düşünmemiştim hatta bu yoğunluk bazen insanı tedirgin ediyor çünkü çok hızlı her konuda. ama için rahat olsun bir ay hastanede yattım meme ameliyatı (benim dışımda )olan herkes 4 günde iyileşip çünkü . sonucu herşeye değer dedirttiriyor korkma hiç çünkü ne ağrı ne sızı oluyor insanda sadece bayılıyorsun ve herşey bitmiş oluyor yine deseler yine yaptırırım. eski sayfaları okursan yaşadıklarım yazıyor orada eğer sorun olursa cevaplarım şimdiden geçmiş olsun.
Canımcığım sen ne kadar ucuza olmuşsun, özel hastanede olmadın herhalde değil mi?[/QUOTE canim ozel hastanede oldum ameliyatimi ama doktorum devlet hastanesinin doktoruydu ameliyat oldugum hastanenin doktoru degildi
Aaa bende de var o kabarık iyileşmeye meyil, burada yazmıştım kimse bişey dememişti, ben de üzülüyordum. Sen ne kadar kulllanacaksın bana en az 3 ay dedi doktorum, duruma göre 6 aya uzayabilirmiş.
Ay ne bileyim yaa, o kadar mutluyum ki problemlerle zedelensin istemiyorum. cedricciğim sana da geçmiş olsun bu arada büyük ameliyat atlatmışsın.
Sevgili Lily ben göğüs küçültme ameliyatı oldum. Aşağıda bu konu ile
ilgili yazımı göreceksin. Yinede aklına herhangi birşey gelirse sormakdan
çekinme.
selam ben oldum 6 temmuzda daha önceki sayfalara bakarsan yaşadıklarımı hep yazdım. kendisi harika bir doktor ama fazla yoğun ben bu kadar yoğun olacağını düşünmemiştim hatta bu yoğunluk bazen insanı tedirgin ediyor çünkü çok hızlı her konuda. ama için rahat olsun bir ay hastanede yattım meme ameliyatı (benim dışımda )olan herkes 4 günde iyileşip çünkü . sonucu herşeye değer dedirttiriyor korkma hiç çünkü ne ağrı ne sızı oluyor insanda sadece bayılıyorsun ve herşey bitmiş oluyor yine deseler yine yaptırırım. eski sayfaları okursan yaşadıklarım yazıyor orada eğer sorun olursa cevaplarım şimdiden geçmiş olsun.
arkadaslar bende ameliyat olali nerdeyse 2,5 ay olucak meme asimetrisi oldugu icin bende sadece buyuk meme kucultuldu ama hala iki gogsum ayni degil ameliyatli gogsum onceki gunlere gore indi ama elimle kontrol ettigimde icinde sertlikler var hala o sertlikler iyice duzelicek mi yoksa doktor ameliyatimi iyi yapamadi mi?
ben 1 hafta sonu gittim drumla görüşmeye öbür haftasonu cumartesi ameliiyat oldum..ama devlet hastanesi değil özel dr..ve her hafta 1 hasta ameliyat ediyor..cevaplariniz icin tskr ederimm..
peki yaptiranlara bir sorum olacak hepiniz bana 1 dakika ayirip ne kadar ödedigini yazabilirmi..
benim icin miktari cok önemli..
ve kusura bakmayin yoruyorum sizi ama..
ben almanyada yasiyorum..
ön görüsme yapmak istemiyorum.. cünkü yurt disindakilere baska fiyat veriyorlarmis.
3-4 hafta gitsem tr ye.
o 3-4 hafta icinde .. hem randevu hem .. ameliyat olunabilirmiki?
doktora gittiginiz ve ameliyata alindiginiz sürec ne kadar?
Merhaba Bahar,
Kastettiğin sertlikler eline gelen yumrular gibi mi? Bende de bir yumru var. Doktorun sana ne dedi? Herhangi birşey yapıyor musun?
Merhaba Bahar,
Kastettiğin sertlikler eline gelen yumrular gibi mi? Bende de bir yumru var. Doktorun sana ne dedi? Herhangi birşey yapıyor musun?
canım o yumruların oluşması normalmiş ve zamanla gececekmiş endişelenme ama tabi drunla görüşebilirsin..genelde herkes yasıyor bunu
canım o yumruların oluşması normalmiş ve zamanla gececekmiş endişelenme ama tabi drunla görüşebilirsin..genelde herkes yasıyor bunu
ayl@ özel mesaj kutun dolmuş canım özelden ulaşamıyorum sana bir bakarsan sevinirim .
yumru nasil oluyor canim ya elime sertlikler geliyor sanki beze gibi oynuyor bazisi kucucuk bazisi biraz daha buyuk ben ameliyat olduktan 1 ay sonra amerikaya geri dondum doktorumla gorusmedim o yuzden ama bu hafta telefon edip sorucam sana doktorun birsey dedi mi canim bu arada sen ameliyat olali ne kadar oldu?
Sağol canım, bu beni çok rahatlattı. Zira Bahar ve ben yazana kadar kimse bundan söz etmedi. Bana da doktorum önemli birşey yok demişti ama kimse bunu dile getirmeyince sadece beni rahatlatmak için söylenmiş olabileceğini düşünmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?