göğüs küçültme

glsmmm35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
6
0
29
arkadaşlar merhaba ben yirmi yaşındayım bekarım göğüslerim çok büyük ve rahatsız edici ailemede danışarak ameliyat olma kararı aldım. devlet hastanesinde ameliyat olucam ve benim sırtımda skolyoz(omurilik eğriliği) hastalığı var büyük göğüs bu hastalığın ilerlemesine ve boyunla sırt ağrısının artmasına sebep oluyor bunun için heyet raporu alıcam devlet hastanesinde heyet raporu ücretlimi ve önce doktora gözüküp sonramı heyet raporu almalıyım yada doktora görünmeden öncemi?doktorun beni ameliyat etmemesi için bir sebep varmı? ve ameliyatı olan arkadaşlar beni biraz bilgilendirebilirlermi kafam karışık baya bir.. şimdiden teşekkürler

araştırdım devlet hastanesinde ücret ödenmiyormuş göğüs küçültme ameliyatına.. göğüs büyültme gibi ameliyatlar ücretli oluyormuş çünkü bi sağlık sorunu teşkil etmiyor diye..

araştırdım devlet hastanesinde ücret ödenmiyormuş göğüs küçültme ameliyatına.. göğüs büyültme gibi ameliyatlar ücretli oluyormuş çünkü bi sağlık sorunu teşkil etmiyor diye..
Benim teyzemin 2 arkadaşı oldu eğitim araştırma hastanesinde 2000 gibi bir fiyat ödediler.

Yalnız heyet raporu da olsa ücret ödeyeceksiniz, biliyorsunuz dimi?

Sağlık sorunları derken? Meme küçültme ameliyatı oldular, sağlıklarını etkilediği için, spesifik olarak bilmiyorum.

demek istediğim şu heyet raporu almışlar ya heyet raporunu hangi sağlık sorunu için aldılar. mesela benim sağlık sorunuma göğüslerimin etkisi olduğu için ilerlemesine sebep olduğu için heyet raporu alıp estetik cerrahine gidicem ..

demek istediğim şu heyet raporu almışlar ya heyet raporunu hangi sağlık sorunu için aldılar. mesela benim sağlık sorunuma göğüslerimin etkisi olduğu için ilerlemesine sebep olduğu için heyet raporu alıp estetik cerrahine gidicem ..
Tamam işte zaten onlar da memeleri sorun yaratıyor diye almıştı raporu..

anladım araştırdım birçok yerde ücretsiz yazıyorduda kafam karıştı şimdi..
Bende göğüs küçültme oldum.Araştırdığım kadarıyla devlet hastanesinde herhangi bir ek ücret yoktu. eğer heyet raporu alıp da özel bir hastanede olursan çok az bir ücret ödüyorsun 1000 tl gibi. heyet raporu da kolay alınmıyor onu da söyleyeyim

X