- Konu Sahibi MeDuSa
Hep göğüslerimden şikayetçiydim. Erken ergenlik dönemine girdim erken çıktı göğüslerim. Arkadaşlarım daracık kıyafetler içinde koşturup oynarken ben bol kıyafetlerle kamburlaşıp saklamaya çalışırdım. Bunalıma girmemde komşumuz bayanın bakim bunlar büyümüş mü diye sokak ortasında göğsümü mıncıklamasından tutun da yakın arkadaşımla parka gittiğimizde onun mahallesindeki çocukların arkadaşıma yanındaki kim annen mi diye sormaları gibi şeyler de etkili oluyordu tabi. Lise yıllarımda bigün teyzemin kızı bunlara bi çare bulmalıyız artık diye beni bi iç çamaşırı mağazasına götürdü. Önceden kullandığım tüm penye çamaşırları attı ve bana harika bir sütyen aldık oradan. Bedenim 75 göğsüm 95. Sütyen her açıdan beden ile göğüsleri farklı olup aslında büyük göğüslü olan bayanlar için yapılmış. Bi de zaman geçip de arkadaşlarım da büyüme çağına geldiklerinde ve bana ulaştıklarında sıkıntım daha da azalmış oldu. Ne dua ederdim şu göğüslerimden kurtulim diye iyiki dualarım kabul olmamış yerimseniben Eğer bir durumu düzeltemiyorsan o durumu elinden geldiği kadar kendi lehine çevireceksin. Şimdi artık öyle bol bol kıyafetler giymiyorum. Hatta büyük göğüslü olduğumu hatırlamıyorum bile. Bence büyük göğüsler incecik bir belle harika duruyor (benim incecik bir belim yok ama öyle olan arkadaşlar için konuşuyorum). Kafama takmıyorum artık büyük göğüslü olmaktan çok daha önemli şeyler var bence...