Göğüs pompası gerekli mı kızlar alınmalı mı

Sermin3694

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
1.368
391
123
35
Süt sağmak için göğüs pompası gerekli mı önceden almama gerek var mi

calisiyor musun. sonra alsan daha iyi olur belki gerekmeyebilir.

Can'ım ilk başta sütü getirmek bazen zor olabiliyor ben normal Doğum yaptım ama sütü çekemedi kızım pompayla çekip ucun kadar sütü indirdim öyle emzirdim. Gerekli görmemiştik lohusayken gidip aldık bebiş bi günlüktü

Can'ım ilk başta sütü getirmek bazen zor olabiliyor ben normal Doğum yaptım ama sütü çekemedi kızım pompayla çekip ucun kadar sütü indirdim öyle emzirdim. Gerekli görmemiştik lohusayken gidip aldık bebiş bi günlüktü
Canım manuel mı elektrik li mı canım ben mayısta dogum. Yapcam Eylül'de tekrar işe baslamam gerek mecburen ihtiyacım olcak ama elektrik li olanlar 280 lira falan biraz pahalı gibi de acaba ertelenebilir biihtimal mı diye düşünüyordum

Canım manuel mı elektrik li mı canım ben mayısta dogum. Yapcam Eylül'de tekrar işe baslamam gerek mecburen ihtiyacım olcak ama elektrik li olanlar 280 lira falan biraz pahalı gibi de acaba ertelenebilir biihtimal mı diye düşünüyordum
Can'ım manuel hiç bir işe yaramıyor. N11.com da Kraft elektrikli 135 lira kargo ücretsiz ve kullandığım marka çok memnun kaldım

Kraft güzel mı canım ona bakiyim bide avent dediler bana hep
CANIM ben çok çok memnunum asla yara yapmadı göğsümü çalışmıyorum ama dışarı çıkacağımda sağıp yanıma alıyordum içiriyordum ve çok pratik

Eklentiler

• IMG_4659.webp
    IMG_4659.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 247
Süt sağmak için göğüs pompası gerekli mı önceden almama gerek var mi
Ben çalışmadığım halde çok kullandım ilk zamanlara özellikle sütüm çok birikiyordu ama tam boşalmıyordu bu sebeple sagiyordum..büyük rahatlık..ama tavsiyem hastane tipi olanlardan kirala işin bitince verirsin makinasını..diğer aparatları sende kalıyor...çok güzel çekiyor hastane tipi olanlar..

CANIM ben çok çok memnunum asla yara yapmadı göğsümü çalışmıyorum ama dışarı çıkacağımda sağıp yanıma alıyordum içiriyordum ve çok pratik
Tamam canım bende bundan sipariş edeyim saolasin canim

Ben çalışmadığım halde çok kullandım ilk zamanlara özellikle sütüm çok birikiyordu ama tam boşalmıyordu bu sebeple sagiyordum..büyük rahatlık..ama tavsiyem hastane tipi olanlardan kirala işin bitince verirsin makinasını..diğer aparatları sende kalıyor...çok güzel çekiyor hastane tipi olanlar..
Nerden nasıl kiralıyor um canım bunu hastane tipi bunun türü mu

Canım manuel de işini görür ki bi yerde elektriklinin acittigini okumustum. Bende de manuel var ki şöyle bişey sadece iş hayatı için değil dogumdan sonra göğüslerin yara olabilir ağlayarak emzirdigin zamanlar olucak ki o zamanlarda dayanamadigin anlarda 1 günlük sagarak verebilirsin gögusunu dinlendirip rahat bi nefes almak adına. Ben en son sagdim 1 gün falan sonra korkarak gögusumu verdim bi bakmışım ki göğüs iyileşmiş sonra sagmayı biraktim

Canım manuel de işini görür ki bi yerde elektriklinin acittigini okumustum. Bende de manuel var ki şöyle bişey sadece iş hayatı için değil dogumdan sonra göğüslerin yara olabilir ağlayarak emzirdigin zamanlar olucak ki o zamanlarda dayanamadigin anlarda 1 günlük sagarak verebilirsin gögusunu dinlendirip rahat bi nefes almak adına. Ben en son sagdim 1 gün falan sonra korkarak gögusumu verdim bi bakmışım ki göğüs iyileşmiş sonra sagmayı biraktim
Anladım canım elektrik lilerde fiyatlar arası uçurum belki markası yla alakalı olabilir manuel kullandın mı peki canım sen denedin mı onunla biraz daha zor mu elektrikli gibi tamamen sütü boşaltıyor mu

Can'ım manuel hiç bir işe yaramıyor. N11.com da Kraft elektrikli 135 lira kargo ücretsiz ve kullandığım marka çok memnun kaldım
Canim elektrik li kullanan biri olarak canini acıtıyor mu sıkıntı oluyor mu

HAYır Can'ım masajlı zaten bu Kraft acı falan Yok. Ama manuel benim Çan'ımı o kadar yaktı ki ağlaya ağlaya çektim başta
Anladım canım bu galiba markaya göre değişiyor tamam canım netten baktım da onu sipariş edeyim ben saolasin çok teşekkür ederim

Canım bende almayacaken son anda almıştım ve normal doğum yaptim bebeğimin solunum sıkıntısi olmuş doğum esnasında ve küveze koymuşlardı hastanedeki elektrikli pompa beni mahvetmişti benimkide manueldi ve sütümü onunla daha rahat sağdım yani bazen olası durumlar için gerekebiliyor manuel yada elektrikli sana kalmis

Nerden nasıl kiralıyor um canım bunu hastane tipi bunun türü mu
Ben doğum yaptığımda hastanede bize kiralamak için irtibat numarası vermişlerdi tabi ben Ankaradayım heryerde oluyor mu bilmiyorum..elektrikli makine işte ama tipine öyle diyorlar almaya kalsan cok pahalı ihtiyaç duyduğun zaman boyunca sende kalıyor..medela marka kullandım ben..manuel ile ugrasamazsin yorucu olur elektrikli al yada kirala rahat edersin..

Back
X