Bebek Beslenmesi GÖĞÜS POMPASI

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

minicopper

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
34
50
88
33
Merhaba hanımlar.
Benim kullananlar varsa ki kesin vardır.Süt sağma pompalarından hangilerini önerirsiniz ? Bebeğim şuan 2 buçuk aylık.6 buçuk aylık olunca işe başlamam gerekecek.Süt sağıp bırakmak istiyorum.Kullanıp da öneren var mı acaba ?

Ben Kraft kullandım başlarda iyiydi ama sonra memnun kalmamaya başladım sanki çekişi azaldı gibi. Diğer markaları bilemiyorum.

Ben 2 tane lansinoh aldım.
İlk aldığım çiftliydi, ilk oğluma yetti.
Ama ikinci bebeğime çekiş gücü azaldı, borusu delindi.
Yeni parça istedik, yine olmadı.
Bu sefer teklisini aldım, teklisi çok daha iyi ve kuvvetliydi.
Acı yok, masaj özelliği ile yormuyor ve 3 kamede 6-7 hız ayarlaması vardı, gayet yeterli.
Ama madela almadığıma pişman oldum, kullananlar ikinci çocuklarına da kullanabiliyormuş.
Sanırım sesi biraz fazlaymış.

Bende göğüs pompası almıştım ama iyi çekim gücü yok gibiydi. Bu arada ben ankarada oturuyorum internetten hastane tipi göğüs pompası kiraladım aylık 70 tl ve göğüsünde olan kısımlar sıfır geliyor paketi sen açıyorsun hatta kapıya teslim ve bırakmak istediğin zaman kapıdan aldılar. Ben çok memnun kaldım çekim gücü çok kuvvetliydi. Sizde araştırın isterseniz oturduğunuz şehre göre

Back
X