canım eczanelerde var gögüs kalkanı diye satılıyo bazı marketlerdede var canım anam bende ilk sayfadan bu yana okuyorum bizim kızlar şaşırmış mı ne diyorrum arzunun yazısını okudum anam bu kız napıcak gögüs kalkanını diyorum başı niye yara olsun diyorum ay geçmişi okuyomuşum bide diyorumki bizim kızlarda amma hızlıymış hemen 2sayfa olmuş diyorum ay çok güldüm kendimeeeeeeeeeeee
evet canım eczanelerde var bende kullanmıştım
evet tuğbacım bende okuyorum tarihe bi baktım anam 7. ay bu geçmişler bi kaçgündür böle birden çıkıyor karşımıza
benğim gögüs uçlarıda çok küçük ve ilk bebeğimi yara olduğu için emziremedim bana kimse bu gögüs uçlarındanda bahsetmemişti.çok acı çektim ve sütüm kesildi.pompayla sağıp verdik ama bu seferde biberona alıştı.sütümde iyice gidince mamaya içime çok dert olmuştu.kermini adını tam olarak verirmisiniz birde doğumdan öncemi sürmeye başlıyoruz.
eğer adını yanlış hatırlamıyorsam "lansinoh" adında bir krem vardı. (inşallah reklama girmiyordur) onu sürdükten sonra göğüs pedi malesef bütün kremi alıyordu. ancak o kremi sürüp göğüs kalkanını kullanınca süratli bir şekilde iyileşme oldu. mutlaka ama mutlaka tavsiye ederim. :lepi:
teşekür canım çok çektiğim için bilirim sol gögüsüm hastanede ucunun yarısı kopmuştu ve kanıyordu iyileşmesi için sütü sağıp bebeğe biberonla verdik yavrum birdaha gögüsümü tutmamıştı.emziremedim yani.şimdide önlemini almak istiyorum.
Merhabalar göğüs ucu çatlağı doğum öncesinde göğsün emzirmeye yeteri kadar hazırlanamamasından kaynaklanan bir sorundur.Çeşitli marka kremlerle bu durumun üstesinden gelebilirsiniz Süt pompaları ise bu dönemin en iyi yardımcılarıdır fakat doğru marka ve model süt pompasını seçmekte iyi karar vermeniz gerekir ben bi kaç marka cihaz satın aldım ve hem param hemde zamnaım boşa harcadım ve doğru yolu kiralama yaparak buldum Ankarada numaradan kiralayabilirsiniz. sağlıklı bir bebek yetiştirmeniz dileğimle.