Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Göğüs Pompası

luckymum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
229
237
Elektrikli göğüs pompası satın alan anneler, hangi markayı tercih ettiniz?
Ben biberonlarımı Chicco step up aldığım için göğüs pompası olarakta chicco almak istiyorum uyumlu olsun diye ama kullanan var mı hiç yorum bulamadım :confused:

bende chicco step up ya da avent in aynı şekil olanlarından almayı düşünüyorum.biberonlarlada uyumlu olsun diye aynı marka göğüs pompasını alıcam ama ben elektrikli değilde manuel olanından alıcam özellikle phillps aventin manuel pompasını etrafımda kullanıp memnun kalan çok arkadaşım var hemde bir tanesi önce elektrikli alıp memnun kalmayıp bunu aldı o yüzden büyük ihtimalle onu tercih edicem.

bende chicco step up ya da avent in aynı şekil olanlarından almayı düşünüyorum.biberonlarlada uyumlu olsun diye aynı marka göğüs pompasını alıcam ama ben elektrikli değilde manuel olanından alıcam özellikle phillps aventin manuel pompasını etrafımda kullanıp memnun kalan çok arkadaşım var hemde bir tanesi önce elektrikli alıp memnun kalmayıp bunu aldı o yüzden büyük ihtimalle onu tercih edicem.

Ilk bebeğim de biberon Chicco kullandığım ve memnun olduğumdan yine biberonda Chicco tercih ettim.o zamanlar manuel ler pompaliydi ve cok vakit alıyordu. fiyat yarı yarıya fark ediyor Chicco step up in manuel ide iyimidir acaba

Ilk bebeğim de biberon Chicco kullandığım ve memnun olduğumdan yine biberonda Chicco tercih ettim.o zamanlar manuel ler pompaliydi ve cok vakit alıyordu. fiyat yarı yarıya fark ediyor Chicco step up in manuel ide iyimidir acaba
bende ondan emin olamıyorum biberon olarak benimde chicco daha çok aklıma yatıyo gibi ama pompa içinde aventi okadar övdülerki o kafamı karıstırıyo

Neyse arastiricaz artık az daha :) biberon aldım ama pompa için doğumu bekliycem zaten.Allah korusun sütüm olmazsa diye..

Ben tamamen farklı bir seçim yapıp Lansinoh aldım turuncukasa da indirimli. Gerçekten iyi yapmışım çok memnunum :)

Ben Kraft ın elektrikli pompasını aldım. çekim gücünü arttırıp azaltabiliyorum. çok memnunum

X