Bebek Beslenmesi Göğüs pompası?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Sevdaozdemir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
24
4
1
31
Lansinoh marka elektrikli pompa aldim hanımlar 20 cc ancak çıkıyor elimle bile sagdıgımda daha çok neden böyle acaba sutum mu yok veya pompa ile gelmiyor mu anlamadım kullananlar yardımcı olursanız sevinirim

2 gün önce aynı marka pompanın ikilisinden aldım.biraz evvel bir göğüsten hiç süt gelmedi diğerinden de az geldi. El pompasıyla çektim ikisinden de geldi.en yüksek seviyede tekrar denedim yine gelmedi.Neden olabilir

TanGO benim de öyle 4 5 kere kullandım elimle sıktığım zaman bile daha çok süt geliyor
Şimdi tekrar denedim gene süt gelmedi. el pompasıyla geldi. bütün bağlantıları kontrol ettim.her kullanımda 10 dk kaynatiyorum acaba parçalar mı zarar gördü. Siz kaynatiyormusunuz nasıl temizliyorsunuz

TanGO Ben ılık su ile yıkıyorum kaynatilacak kadar pislendigini düşünmüyorum benim bugün bi 5 cc daha fazla geldi bence devamlı yaparsak eğer olacak üzülmeyelim bi da etkiliyor biliyorsunuz Allah yardimcimiz olsun inşallah ☺

Arkadaşlar kısa süre kullandığım çok memnun kaldığım eczaneden pahalıya aldığım tertemiz elektrikli ve şarjlı Weewel marka gögğs pompası hiç acıtmıyor, almak isteyene cüzi bi ücretle verebilirim.

Awent elektrkli olanla 1 saatte 30 CC anca çıkıyordu zorla yani şimdi awent manuel aldım 60-70 CC den aşağı sagmiyorum bira, kol yoruyor ama daha kısa sürede bende elektrikli ile sütüm yok diye uzuluyordum walla

Göğüsler pompa ile sağıma alışık olmadığı için alışana kadar az ya da hiç çıkmayabilir. Teyzem oğlunu sadece anne sütü ile besleyip 4 yaşına kadar emzirdi. Gelişimi de hep öndeydi. Sağdığında da hiç süt gelmiyordu. Ama sütü vardı.

Merhabalar bende lansinoh göğüs pompası kullanıyorum, aparatlarını iyi takmak gerekiyor kapakları iyi sıkmak gerekiyor, borusunu deliğe iyi sokmak gerekiyor en ufak bi hava alımı olsa süt çekmiyor. Birde onları kontrol edin istersenz

Sagdigimda hic sut gelmiyor ama bebegim emerken gayet guzel geliyor, agzindan cektigimde ucunu siktigimda sut fiskiriyor ama pompayla 10 cc bile sagamiyorum. Elimde hem weewell hem de avent in pompasi var ikisini de sifir aldim 3 gun kullanamadim bile benim goguslerde hic bir ise yaramadi

Açıkçası ben ev tipi pompalardan memnun kalmadığım için tavsiyem hastane tipi pompa kiralamak yönünde. Ev tipi pompalar hem çok iyi çekemiyor hem de bu yüzden uzun sağmak gerekiyor ve zamandan çalışıyor. Bugünkü aklım olsa hastane tipi kiralardım öyle inanılmaz paralar da değil, parasını da geçtim kolaylık ve rahatlık yani. Bu konuda medela iyi. Arkadaşımın süt kanalları tıkanmıştı en iyi o açtı diyebilirim. İlk üç ayki sütü ev tipi pompalar da bebek de tam randımanlı çekemiyor, onun dışında da hastane tipi daha randımanlı sonuç veriyor. Bir yoğun bakım sürecimiz olmuştu hastanede de sağıyordum, evde de. Açık ara hastane tipi önde gider. Sevgilerimle

Ben Avent kullandim, bir memeden yeterli sut sagabilmek icin yarim saat 45dk kadar ugrasiyordum ve de iyi miktarda geliyordu. Tabi bunun icin baya ugras veriyordum. Aparatlarin iyi takilmasi hatta kendi elime gore hep ayni yonde takmaya calisiyordum, bazi sut kanallarindan daha iyi sut geliyor onlari kesfedip masaj yapan tumseklerin o sut kanalinim uzerine gelmesine dikkat ediyordum, sagarken en basta hazirlik tusunu bir iki dakika calistiriyordum bu sekilde meme uyariliyor, sonra 1.asamada calistirirken ayni zamanda diger elimle hafif hareketlerle masaj yapiyordum sanki el ile de sagiyormus gibi. Sonra diger memeye gecip ayni islemleri uygulayip tekrar ilk memeyi cok az daha sagiyordum. Sonra ikinci meme tekrar cok az sagiyordum. Simdi hatirladim da ne ugras vermisim:) Mastitler vs sertlikler, atesler, yanmalar, yara, catlak ne gunlerdi(!) ama bir sekilde geciyor ve sadece guzel gulus ve inanilmaz bir sevgi kaliyor.:))) Ama hep hastane tipi kiralamanin cok daha zahmetsiz oldugunu cok duydum. Ve bu konuda herkes Medela’yi begeniyor. Siz kendiniz pompa basligini aliyorsunuz hijyen acisindan, geri kalani hastaneden veya Medela isterseniz Nisantasi’ndaki satis yerinden kiralayabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…