göğüs sarkması

Lonely single girl

🐈
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
4.650
18.638
208
selam kızlarrrrrr
38 haftalık hamileyim ,bebişimizi bekliyoruz heyecanla,Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah.
Ancak şöyle bir durum var: Göğüslerim öyle sarktı ki yani nasıl diyim,70 yaşındaki teyzeler gibi oldumm :((( yere bakıyorlar :paltına değil kalem telefonumu koysam düşmez yani. nolacak yaa aynaya bile bakmıyorum artık o bölümlere çünkü moralim bozuluyor. hadi diyorum doğumdan sonra süt dolar şişer ama bi zaman sonra yine aynısı olacak .estetik yaptırmayı bile düşündüm:) tabi o pek mümkün değil gibi ama insan üzülüyor ya.. böyle bi durumda olan var mı güzellerim . ( bu arada hemen cevap yazamayabilirim kusura bakmayın net problemim var siz yazın kızlar ben okurum :) )

Ben 3.5 aylik bebek annesiyim, su an oyle bi sorunum olmadi ama sut bittikten sonra sarkarsa ben estetikle diklestiricem :p

Destekli südyen kullan en çok desteği olandan ve gece gündüz çıkarma bi zaman sonra fark edersin düzelmeye başlar ve her duştan sonra 1 dakika boyunca soğuk su tut göğüslerine ve ayrıyetten avuç içlerinle göğüslerine masaj yapabilirsin netten dikleştirme masajı diye çıkar belki şimdi tarif edemedim

Destekli südyen kullan en çok desteği olandan ve gece gündüz çıkarma bi zaman sonra fark edersin düzelmeye başlar ve her duştan sonra 1 dakika boyunca soğuk su tut göğüslerine ve ayrıyetten avuç içlerinle göğüslerine masaj yapabilirsin netten dikleştirme masajı diye çıkar belki şimdi tarif edemedim
işte sıkıntı o ,gerçekten düzeleceğini bilsem takarım ama şu an burası 40 derece ve sütyen istesem de takamıyorum gündüzleri ,pişiyorum.. e takamayınca da görüntü malum. ama denerim umarım işe yarar,pek ümitli değilim ya :/

artık bu saatten sonra kendiliğinden düzelmeyeceğine göre ben de düşünüyorum estetik daha çok gencimm yaaa
Canim bunun yasla alakası yok ki, ben de cok gencim :) Hamilelik iste, hem diklestirme estetikten sayilmaz biz sadece eski haline donduruyoruz dimi ama :sus: Bi de sutyenini cikarma ;)

Benim göğüslerim de biraz sarktı çok ağırlaştı çünkü. İşyerinde doğum yapan iki arkadaşımla konuşmuştum sonradan düzeliyor vücut resmen şekle giriyor doğumdan sonra dediler. Elbette ki zaman alır, bilemiyorum. Ben de böyle kalmasını istemem. Sporun biraz yardımcı olacağını düşünüyorum. Nasıl sarkan kolumuzu bacağımızı sporla sıkıştırabiliyorsak aynı mantık bunda da var. Göğüs kaslarını doğru şekilde çalıştırabilirsek toparlanabilir. İnşallah estetiğe gerek kalmaz:)

en büyük dertlerimden biri bu sarkma :( 15 ay oldu doğum yapalı göğüslerimde inanılmaz süt vardı başta böyle göğüslerimden akıyordu ped koyuyordum pedi yarım saatte değğiştiriyordum öyle süt doluydu e haaliyle göğsümde sımsıkı taş gibiydi hep. sonra 7 aylıkken bebeğim işe başladım emzirme sıklığım çokken sadece gece emzirmeye düştü haliyle ve süt azaldıkça göğsüm sarkmaya başladı şimdi hiç beğenmiyorum bendede kalemi bırak herşey durur üstelik sağ göğsüm daha büyük. sütyen bulamıyorum istedğim gibi bide. bir sürü sıkıntı bu sarkma anlayacağın. estetik yaptırma fırsatım olsa anında yaptırırım

Oğlumu 20 ay emzirdim 7 ay oldu bırakalı ve bildiğin cıvıdı memeler, öncelikli sağlık sorunlarımı hallettikten sonra estetik düşünüyorum masajla falan uğraşamam kendimi biliyorum

Sahip olmak istediğiniz kadar çocuk sahibi olduktan sonra estetik yaptırın, dikleştirme gerekiyorsa küçültme ameliyatı. Ben de aynı durumdayım ama ikinci çocuk düşündüğüm için bekletiyorum. E aynı şeyleri başka bir hamilelik ve emzirme sürecinde yaşıycaz zaten, şimdi yaptırsam masraf boşa gitmiş olacak, iyileşme sürecindeki yaşayacağım acı da cabası. Çocuk doğurma ve emzirme kısmı bitince toptan düzelttirmek istiyorum

selam kızlarrrrrr
38 haftalık hamileyim ,bebişimizi bekliyoruz heyecanla,Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah.
Ancak şöyle bir durum var: Göğüslerim öyle sarktı ki yani nasıl diyim,70 yaşındaki teyzeler gibi oldumm :KK43:(( yere bakıyorlar :paltına değil kalem telefonumu koysam düşmez yani. nolacak yaa aynaya bile bakmıyorum artık o bölümlere çünkü moralim bozuluyor. hadi diyorum doğumdan sonra süt dolar şişer ama bi zaman sonra yine aynısı olacak .estetik yaptırmayı bile düşündüm:) tabi o pek mümkün değil gibi ama insan üzülüyor ya.. böyle bi durumda olan var mı güzellerim . ( bu arada hemen cevap yazamayabilirim kusura bakmayın net problemim var siz yazın kızlar ben okurum :) )

Bebeğin hayırlı olsun öncelikle canım.
Sağlıkla al kucağına inşallah ;)
Bende 12 haftalığım ve şimdiden içime korku düştü.
Çünkü basenim gram genişlemedi.
Varsa yoksa göğüs göbek.
90di göğsüm 100e dayandı.
70 belim 80 oldu nerdeyse :(
Popom altta küçücük kaldı.
Biri doğumda genişler basenin desin noğluur.
Şimdiden onun telaşına düştüm :(

Destekli sutyeni gece gunduz cikarmama fikrine katilmiyorum. Lutfen surekli sutyenle gezmeyin. Kan dolasimini yavaslatiyor, cok zararli. Gogsu kaplayan deri genislemis, genisleyen giysilerinizi düşünün terzide daralttirmazsaniz eski halini almaz. İmkaniniz varsa estetik olursunuz

Back
X