Göğüs Silikonu

Defnebrl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2020
4
0
1
Merhaba 75 beden göğüslerim var 85 bedene büyütmek istiyorum ancak özel hastaneler çok fazla ücret istiyor. Bildiğimiz devlet hastanesi var mı? Ve ne kadara yapılıyor devlette bu işlemler? Onun dışında istediğim boyuta büyütürler mi ve işlem sonrasında göğüste çatlak oluşur mu?

2.5-3 bin civarı devlette diye biliyorum. İstediğin boyut olabiliyor ama uzman yapıyor sonuçta.
Özelde prof doçent yapar ama 10 bini geçebiliyor o da.

Merhaba 75 beden göğüslerim var 85 bedene büyütmek istiyorum ancak özel hastaneler çok fazla ücret istiyor. Bildiğimiz devlet hastanesi var mı? Ve ne kadara yapılıyor devlette bu işlemler? Onun dışında istediğim boyuta büyütürler mi ve işlem sonrasında göğüste çatlak oluşur mu?
Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ancak bildigim devlet hastanelerinde bazi dr lar yapiyorlar islemleri ameliyathane masrafi ssk niza yansitildigindan silikon ucreti arti doktor kendi ucretini aliyor ben 11 yil once iskendurnda yaptirmistim devlette mentor marka takildi yeteri kadar memee doukussna sahipseniz catlak olmuyor istediginiz boyuta derinizin ve dokunuzun el verdigi kadar buyuturler ilk zaman cok buyuk duruyor bu sizi korkutmasin birde benden size tavsiye meme basindan giris yaptirmayin meme alti kesisi veya koltuk alti yontemi en dogrusu ben 12 yila giriyorum daha bir allahin kulida gittigim hastanedeki dr dahil implant oldugunu anlamiyorlar gogusumde ve vucuduum sıkı olduundan saniriim hic bir sarkma vs yok sarkma var ise ayrica asma islemi yapiliyor bana asma yapilmadan direkt takilmisti

Back
X