Göğüs uçları icine çökük olan anneler yardim..

Naazzli58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2017
350
304
103
30
Hanımlar merhaba
Ben suan 8 haftalık hamileyim göğüs uçlarım hep icine çöküktu hamile kaldığından beri uçları küçükte olsa çıkmaya başladı zamanla bu buyuyormu yoksa bebeğinizi silikon meme uçlarıyla rahatça emzirebildinizmi cok merak ediyorum her anne gibi bende bebeğimi emzirmeyi cok istiyorum :anneadayı:

Galiba benim benimde göğüs ucum hic yok hamilelikte de farketmedi doğumdan sonra da hep aynıydı degisen bisey olmadı silikon meme de aldim ama göğüs ucu küçük olanlara fayda etmez bende hic işe yaramadı

canım seni korkutmak istemem ama bilmende fayda var. 27 günlük bebeğim var. sezeryan ile doğum yaptım. çok minik bi uç çıkmıştı sütümde gelmemişti. minik bile olsa bebek alabiliyor onu. ama yara oluyor maalesef. silikon meme ucu faydalı oluyor emzirirken ama yine yara oluyor. çünkü o uçlar ssayesinde kahverengi bölgenin tamamını veremiyorsun sadece ufak bi uç kısmı verebiliyorsun ve çatlıyor. ben şuan emziremiyorum sürekli sağıp veriyorum sütümü. inşallah sende böyle bi sıkıntı olmaz ama yine de bi pompa al çünkü her şekilde lazım oluyor.

Ne olursa olsun emzir derim ben kizim 6 yaşında şimdi ama o zamanlar bildigin gözümden yaş akıyordu agliyordum acidan ayaklarimi havaya kaldırıyordum o kadar aci çekiyordum ama emziriyirdum o zamanlar sutum iyi geliyordu aglaya sizlaya emzirdim sagip veriyorum demissin o da normal bebek emmesi gibi degil o yüzden ben olsam emzirirdim

canım seni korkutmak istemem ama bilmende fayda var. 27 günlük bebeğim var. sezeryan ile doğum yaptım. çok minik bi uç çıkmıştı sütümde gelmemişti. minik bile olsa bebek alabiliyor onu. ama yara oluyor maalesef. silikon meme ucu faydalı oluyor emzirirken ama yine yara oluyor. çünkü o uçlar ssayesinde kahverengi bölgenin tamamını veremiyorsun sadece ufak bi uç kısmı verebiliyorsun ve çatlıyor. ben şuan emziremiyorum sürekli sağıp veriyorum sütümü. inşallah sende böyle bi sıkıntı olmaz ama yine de bi pompa al çünkü her şekilde lazım oluyor.
Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım cok istiyorum emzirmeyi bakalim catlasada sizlasada dayanabildigim kadarıyla denicem artk ama meme ucuyla azda olsa olabildiğine sevindim :KK15:

Ne olursa olsun emzir derim ben kizim 6 yaşında şimdi ama o zamanlar bildigin gözümden yaş akıyordu agliyordum acidan ayaklarimi havaya kaldırıyordum o kadar aci çekiyordum ama emziriyirdum o zamanlar sutum iyi geliyordu aglaya sizlaya emzirdim sagip veriyorum demissin o da normal bebek emmesi gibi degil o yüzden ben olsam emzirirdim
Elimden geldiğince emzirmeye caliscam canim sağol cevabın icin :KK200:

Back
X