Göğüs uçlarımda koyulaşma var , hamilemiyim ?

merve777777

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
21
1
6
35
Merhaba arkadaşlar 10 aydır evlıyım her ay ayrı bi hüsran
adetime 1 gün var sol kasıgımda bı agrı baş agrısı gece uykudan uyanıp ıdrara çıkma hissi peynırımsı gıbı beyaz bi akıntı ( 10 gündür süren) ve en önemlisi bıraz önce dıkkatımı cektı göğüs uclarım çok koyulaşmış ?
Sizce hamile miyim ? Göğüs ucları koyulaşıp , hamıle kaldığını öğrenen arkadaşlar burda mı acaba ?

4 gün önce yaptım çıkmadı negatıftı ama adetten 1 hafta sonra ısrar testi doğruluk verılmıs ? Kan testi yaptırıp da hayal kırıklığı yasamakta ıstemedım her ay olduğu gıbı

Peynirimsi beyaz akıntı mantar enfeksiyonu olabilir. Hamile değilseniz bile doktora gidin mutlaka.

Daha 10 aylik evlisiniz her ay ayri bi husran demek icin böyle hissetmek icin cok erken degil mi nasilsa olur hemen karamsarliga baglamayin

4 gün önce yaptım çıkmadı negatıftı ama adetten 1 hafta sonra ısrar testi doğruluk verılmıs ? Kan testi yaptırıp da hayal kırıklığı yasamakta ıstemedım her ay olduğu gıbı
hayır 1 hafta sonra falan yapmanız gerekmez, geç yumurtlama olmadıysa adetleriniz düzenliyse yapın test varsa çıkar.

Meme ucu koyulaşması daha ilerleyen zamanlarda oluyor diye biliyorum. İki defa gebe kaldım ikisi de sekizinci haftaya kadar devam etti ama meme ucu koyulaşması yaşamadım. Memeler belirgin şekilde büyüyüp ağrılı ve gergin bir hal alıyor ama. Test yapın bence.

Back
X