Göğüs ucu içinden çıkan et parçası :(:(:(

a.sahin

annen seni bekliyorrrrrrr
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
579
2
96
40
İstanbul
Iyi geceler arkadaşlar duştan sonra farketti m ki sol göğüs ucumun içinden kırmızı bir et parçası çıkmış ben gibi değil ama resmen et yani nette araştırdım ama bişey bulamadım
benim gibi böyle sorunla karşılaşan varmı? Nedir bu anlamadım korkmaya başladım
yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

nasıl et parçası yara gibi mi yoksa farklı mı?Biraz tarif edebilr misin .

arkadaşlar ben de bugün farkettim.göğsümde kaşıntı vardı ama önemsememiştim.etrafında kararma var aşağı doğru sağ göğsümde.5 aylık hamileyim.normal mibilmiyorum.ama çok ürktümdoktora soracğm.

nasıl et parçası yara gibi mi yoksa farklı mı?Biraz tarif edebilr misin .

yaraya benzemiyor bildiğin kırmızı et parçası ucun içinde görünce şok oldum nedendir bilmiyorum doktorada salı günü gideceğim inşallah unutmam sormayı gidene kadar belki burdaki arkadaşlar biliyordur yardım ederler diye düşündüm

arkadaşlar ben de bugün farkettim.göğsümde kaşıntı vardı ama önemsememiştim.etrafında kararma var aşağı doğru sağ göğsümde.5 aylık hamileyim.normal mibilmiyorum.ama çok ürktümdoktora soracğm.

cnm hiçbir fikrim yok bende bugüne kadar hiç kaşıntı kararma vs olmadı ağrı bile olmadı göğüslerimde

Iyi geceler arkadaşlar duştan sonra farketti m ki sol göğüs ucumun içinden kırmızı bir et parçası çıkmış ben gibi değil ama resmen et yani nette araştırdım ama bişey bulamadım
benim gibi böyle sorunla karşılaşan varmı? Nedir bu anlamadım korkmaya başladım
yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
merhabalar öncelikle geçmiş olsun aynı durum bir arkadaşımın kız kardeşinin başına geldi dr a gtittiğinde eti koparmış atmış ama tekrar çıkmış daha sonra da patologiye gönderildi çok endişeliler sizin durumunuz nasıl oldu önemli birşey değildir umarım

Back
X