Emzirdikten sonra kendi sütünü de sür meme ucuna ve olduğunca açıkta bırak kurusun. Lansinoh göğüs ucu kremi de iyi geliyorArkadaşlar size Bir şey sormak istiyorum pazartesi doktor randevum var ama yinede sizlerden de fikir almak istedim gidene kadar ben bir ay önce doğum yaptım ve çok kötü göğüs ucu yaralarım oluştu halada var her şeyi denedim ama geçmedi hala kalkanlarla dolaşıyorum göğüslerimde çok küçük olmayan yaralar açılmıştı ve şimdi üzerleri beyaz bir tabakayla örtülmüş acaba bu kötü bir şey mi yoksa iyileşmeye mi başlıyor bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim
Yok o krem bende işe yaramadı büyük tüpünü bitirdim ama iyileştirmedi sadece yumuşattı şu an sürmüyorum yaram eski haline döndü doktor emzirdikçe devam edebilir de dedi denemediğim şey kalmadı bende kendi sütümü sürüp hiç bir şey sürmüyorum artık üstüne gittikçe daha da kötü olduEmzirdikten sonra kendi sütünü de sür meme ucuna ve olduğunca açıkta bırak kurusun. Lansinoh göğüs ucu kremi de iyi geliyor
Ben yakacağından çok korkuyorum o yüzden onu hiç denemedim doktor da öyle söyledi ama hiç denemedimMerhaba,
Bende ayni şeyi yaşadım. Karbonatlı ılık su ile sildim açikta bıraktım o şekilde iyileşti.
Sarı Kantaron yagı sürün ilk bebegimde emzirme döneminde olmadı ama dişi çıkınca ısırıp çekiyor diye meme ucumu koparacak kadar yara yaptı kanıyordu gögüs pedine kantoron yagı sürüp pefi gögsüme koydum onun nemi ve iyileştirme etkisi çok hızlı şimdi de 2 gün önce dogum yaptım agrı hissetmeye başlayınca yine Kantaron yaglı gögüs Ped koydum hemen toparladı rabbim şifa versin inşallah acısını iyi bilirimYok o krem bende işe yaramadı büyük tüpünü bitirdim ama iyileştirmedi sadece yumuşattı şu an sürmüyorum yaram eski haline döndü doktor emzirdikçe devam edebilir de dedi denemediğim şey kalmadı bende kendi sütümü sürüp hiç bir şey sürmüyorum artık üstüne gittikçe daha da kötü oldu
Amin Allah razı olsun Onuda denedim diyorum ya denemediğim şey kalmadı sürdüğüm şeyler şu ana kadar sadece yumuşattı yarayı iyileştirmediler şu an göğsün 2 ye ayrılmış gibi inşallah çabuk iyileşir doktor bile bakınca Allah yardımcın olsun dedi çok zor bir durum dediSarı Kantaron yagı sürün ilk bebegimde emzirme döneminde olmadı ama dişi çıkınca ısırıp çekiyor diye meme ucumu koparacak kadar yara yaptı kanıyordu gögüs pedine kantoron yagı sürüp pefi gögsüme koydum onun nemi ve iyileştirme etkisi çok hızlı şimdi de 2 gün önce dogum yaptım agrı hissetmeye başlayınca yine Kantaron yaglı gögüs Ped koydum hemen toparladı rabbim şifa versin inşallah acısını iyi bilirim
Yoo yakmıyor. İnanın en pahalı gogus kremleri bile işe yaramadı karbonatlı su kadar.Ben yakacağından çok korkuyorum o yüzden onu hiç denemedim doktor da öyle söyledi ama hiç denemedim
2 gündür yapıyorum bi etkisi olmadı sizin kaç günde etki etmeye başladı acabaO beyaz tabakayi temizle, emzirmeden once kotu birsey degil. Ayva çekirdeğini biraz suda beklet 1 2 saatte jel oluşuyor onu göğsüne sur surekli cok iyi geliyor. Benim yarıldı kopacak gibi onunla düzelttim
Jel haline geldi mi 1 hafta 10 gunde duzeldi benim ama benim kopacak gibiydi ucu ikiye ayrildi2 gündür yapıyorum bi etkisi olmadı sizin kaç günde etki etmeye başladı acaba
Gümüş kapak denedin mi çok hızlı bir şekilde iyileşyiriyorArkadaşlar size Bir şey sormak istiyorum pazartesi doktor randevum var ama yinede sizlerden de fikir almak istedim gidene kadar ben bir ay önce doğum yaptım ve çok kötü göğüs ucu yaralarım oluştu halada var her şeyi denedim ama geçmedi hala kalkanlarla dolaşıyorum göğüslerimde çok küçük olmayan yaralar açılmıştı ve şimdi üzerleri beyaz bir tabakayla örtülmüş acaba bu kötü bir şey mi yoksa iyileşmeye mi başlıyor bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim
Fayda etmedi ama ayva çekirdeği jeli 3 güne toparladıGümüş kapak denedin mi çok hızlı bir şekilde iyileşyiriyor
Evet ama işe yaramadı şok Şükür ayva çekirdeği jeli 3 güne toparladıe vitamini denediniz mi arkadaşıma ebesi önermiş.
ben de solgarın e vitamini kapsülünü alacağım doğuma yakın kullanmaya başlayacağım.
kapsülü kırıp göğsünüze sürüyorsunuz.
Ben onu kullanmadım ama bir çok pahalı krem kullandım ile yaramadı ama ayva çekirdeği jeli 3 güne toparladı aklınızda bulunsunBen incia markasının kremini kullanmıştım, o baya toparlamıştı. Ama önceden kullandığım diğer pahalı kremler pek işe yaramamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?