Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğum yok demişSütünüzden ucuna sürün daha sonra gümüş kapak takın gümüş kapağınız yoksa birkaç dakika açık bırakın hava alsın eğer imkan varsa 5 dakika açık bırakın hava alsın sonra tekrar bir daha sürün biraz daha havalandırın sütünüz orada kurusun. Bunu sürekli yapın emzirdikçe
Bu arada emziren bütün annelerin göğüsleri yara oluyor yani hiç başına gelen oldu mu yazmışsınız ya onu da cevaplayayım genelde doğuma 2-3 hafta kala öncesinde krem sürmeye başlasaydınız göğüs uçlarınız daha sağlıklı olabilirdi.
Lansınoh balmı krem alın . Hızlıca iyileştirir
Hahaha mal gibi okumadım ki başlığa cevap verdimÇocuğum yok demiş
Aynısını yaşadım ne zaman denize girsem meme uçlarım yara olur krem sürüp girmeye çalışırımKızlar iyi akşamlar göğüs ucuöda yara oldu ikisindede çocuğum yok denize girdim yandığını hissettim sonra şişti bir baktım uçlarında çizim gibi yara olmuş hiç başına gelen oldu mu ?
Demek ki denizden olan bir şey çok şaşırdım ben her sene girerim ilk defa böyle bir şey oluncaAynısını yaşadım ne zaman denize girsem meme uçlarım yara olur krem sürüp girmeye çalışırım
Ama kantaron yağı sürüp kapattım hemen yarayı attı çocuk olmayınca bende neden oldu böyle bir şey diye şaşırdımHahaha mal gibi okumadım ki başlığa cevap verdimçoğu konuda yaptığım şekil
Neyse konu sahibi pardon düzenliyorum
Zeytınyagında sarımsak rendeleyip yakın - -sürünAma kantaron yağı sürüp kapattım hemen yarayı attı çocuk olmayınca bende neden oldu böyle bir şey diye şaşırdım
Geçti ya çok şükürZeytınyagında sarımsak rendeleyip yakın - -sürün
Benim genelde her sene olurDemek ki denizden olan bir şey çok şaşırdım ben her sene girerim ilk defa böyle bir şey olunca
O zaman artık bende de mi olacak öyle düşünmeye başladımBenim genelde her sene olur![]()