• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs ucu yarası ??

nurasiret

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2025
6
0
1
25
Kızlar iyi akşamlar göğüs ucuöda yara oldu ikisindede çocuğum yok denize girdim yandığını hissettim sonra şişti bir baktım uçlarında çizim gibi yara olmuş hiç başına gelen oldu mu ?

Sütünüzden ucuna sürün daha sonra gümüş kapak takın gümüş kapağınız yoksa birkaç dakika açık bırakın hava alsın eğer imkan varsa 5 dakika açık bırakın hava alsın sonra tekrar bir daha sürün biraz daha havalandırın sütünüz orada kurusun. Bunu sürekli yapın emzirdikçe

Bu arada emziren bütün annelerin göğüsleri yara oluyor yani hiç başına gelen oldu mu yazmışsınız ya onu da cevaplayayım genelde doğuma 2-3 hafta kala öncesinde krem sürmeye başlasaydınız göğüs uçlarınız daha sağlıklı olabilirdi.

Lansınoh balmı krem alın . Hızlıca iyileştirir
Çocuğum yok demiş

Kızlar iyi akşamlar göğüs ucuöda yara oldu ikisindede çocuğum yok denize girdim yandığını hissettim sonra şişti bir baktım uçlarında çizim gibi yara olmuş hiç başına gelen oldu mu ?
Aynısını yaşadım ne zaman denize girsem meme uçlarım yara olur krem sürüp girmeye çalışırım

Back
X