canım sen hangi yöntemle iyileştirdin, bize de fikir olur..
merhaba arkadaslar bu gün dogum yapali 15 gün oldu ama daha dogru düzgün bebegi emziremedim cünkü gögüs uclarim fena halde yara oldu sürmedik bir sey birakmadim kremler daha neler neler...veen sonunda sol gögsümde iltahaplanma olmus doktorum antibiyotik verdi simdi daha iyi sag gögsümü verebiliyorum ama sol tarafin henüz yarasi kapanmadi süt pompasiyla sütü cekip veriyorum ama duydumki süt pompasi sütü azaltiyormus caresizim emzirmekte istiyorum henüz daha cok kücük ara ara doymadigi icin mamada veriyorum ayni sorunla karsilasanlar varsa önerilerini bekliyorum lütfen!!:1no2:
merhaba arkadaslar bu gün dogum yapali 15 gün oldu ama daha dogru düzgün bebegi emziremedim cünkü gögüs uclarim fena halde yara oldu sürmedik bir sey birakmadim kremler daha neler neler...veen sonunda sol gögsümde iltahaplanma olmus doktorum antibiyotik verdi simdi daha iyi sag gögsümü verebiliyorum ama sol tarafin henüz yarasi kapanmadi süt pompasiyla sütü cekip veriyorum ama duydumki süt pompasi sütü azaltiyormus caresizim emzirmekte istiyorum henüz daha cok kücük ara ara doymadigi icin mamada veriyorum ayni sorunla karsilasanlar varsa önerilerini bekliyorum lütfen!!:1no2:
gerçekten çok zor bir durum emzirirken yara olması ,ben 6 ay ağlayarak verdim ,6 ay iyileşmedi resmen psikolojim bozulmuştu o kadar çok doktora gittim o kadar çok ilaç ,karışım ve tavsiye denedim ki ama bence yaralar bir türlü geçmiyorsa çok acı çekilen durumdaysa işe yarayan tek krem BELOGENT KREM kortizonlu sanırım benimkini ondan başkası iyileştiremiyordu tabiki kullanmadan bir cildiye doktoruna danışılmalı bana veren doktora hala minettarım.sırf bu kremi yazmak için üye oldum belki bir anneye şifa olur diye çünkü ben gerçekten çok sorun yaşadım bu konuda bunu yaşayan annelere de tek tavsiyem lütfen geçeceğine inanın ve kendinizi eve kapatmayın ruhen rahatlatacak bir şeyler yapmaya çalışın ,meme ucu yarası gercekten çekmeyenin bilemeyeceği bir acı allah şifa versin tüm annelere........................................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?