Göğüs ucu :(

Bsrmhmtymn

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
107
16
13
32
Herkese iyi geceler arkadaşlar. Benim iki göğsümün ucu da hiç yoktu. Bu şekilde oğlumu zorla emzirdim altı ay. Bu sürede de çok kötü yara oldu. Doktora gittim anlattım. O da baktı daha gelişmemiş ki göğüs kanalları dedi. Biraz masaj gibi bişey yaptı ve sağ göğsümün ucu çıktı. Ama sol göğsümün ucu da içe döndü. Bir yılı geçti hiçbir düzelme yok. Doktorun yaptığı gibi masaj yapıyorum, elektrikli pompayla sağdım, şırınga denedim ama hiçbiri işe yaramadı. Bebeğimi uzun uzun emziremedim ve bu beni çok derinden yaraladı. Şimdi ikinciye hamile kalmadan doktora gitmek istiyorum ama hangi bölüme gideceğimi bilmiyorum. Bilen varsa böyle bişey yaşayan varsa paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler iyi geceler...

Bizzat böyle birşey yaşamadım ama ya genel cerrahidir ya da jinekolojidir.

Birde üniversite hastanelerinde meme polikinliği oluyor orası da bakar

Herkese iyi geceler arkadaşlar. Benim iki göğsümün ucu da hiç yoktu. Bu şekilde oğlumu zorla emzirdim altı ay. Bu sürede de çok kötü yara oldu. Doktora gittim anlattım. O da baktı daha gelişmemiş ki göğüs kanalları dedi. Biraz masaj gibi bişey yaptı ve sağ göğsümün ucu çıktı. Ama sol göğsümün ucu da içe döndü. Bir yılı geçti hiçbir düzelme yok. Doktorun yaptığı gibi masaj yapıyorum, elektrikli pompayla sağdım, şırınga denedim ama hiçbiri işe yaramadı. Bebeğimi uzun uzun emziremedim ve bu beni çok derinden yaraladı. Şimdi ikinciye hamile kalmadan doktora gitmek istiyorum ama hangi bölüme gideceğimi bilmiyorum. Bilen varsa böyle bişey yaşayan varsa paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler iyi geceler...
Benim de göğüs ucum yoktu doğumdan sonra 3-5 gün delirdim hatta göğsümde ki süt tam boşalmadığı için süt sıtması oldum , sonra manuel süt sağma makinası aldım kızımda iyi emdi ve göğüs uçlarım çıktı sütten keseli 1,5 yıl oldu hala göğüs uçlarım var canını sıkma kendini suçlama

Aynı durumdayım, benimde uçları yok :(
Bebek doğunca nasıl emziririm diye şimdiden düşünüyorum.

Çok teşekkürler arkadaşlar. İnş genel cerrahi güzel bir şekilde ilgilenir. Bulunduğum yerde imkanlar kısıtlı. Şu an başka bir yere gitme şansım yok :(

Arkadasimin da boyle sorunu vardi.iki cocuk buyuttu bu sekilde..estetik cerrah bir aile dostlari vardi..o'keske ikinci bebeginden once gelseydi bunun cozumu var demis'..tabiii is isten gecmisti..o sekilde emzirmeye calisti

Back
X