Göğüs ucum yanıyor açıyor sızlıyor ve sıcak

Hahahahaha

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
1.111
165
38
25
Arkadaşlar göğüslerimde pek hassasiyet yoktu ama bugün inanılmaz derece de uçları açıyor yanıyor sızlıyor dokunamıyorum ekstra bi sıcak gebelik planım vardı ama hamile kaldıgımı hiç düşünmüyorum bugün adet olmam gerekiyor olmadım ama adet ağrılarım var bugün testte yapmadım dün sabah yapmıştım sadece yarın olmazsam test yapcam sizce gebelik var mıdır neden olur bu

Eklentiler

• IMG_7806.webp
    82,6 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_7665.webp
    104 KB · Görüntüleme: 98
???

Silik cizgi var gibi sanki .kan verseniz bi orda belli olur

Silik cizgi var gibi sanki .kan verseniz bi orda belli olur
Acele etmek istemiyorum en azından bi geciksin diye bekliyorum ama yarın kan da verebilirim negatif almak istemiyorum bilmiyorum bu ay umudum yoktu çok değerlendiremedim hamile olduğumu hiç düşünmedim ama son 4/5 gün kala burda okuduklarımdan dolayı vs acaba mı dedim adetim gelmedi kramplar var rahme batma var birden bide de az önce göğüslerim resmen ateşlenmiş gibi uçları sızlıyor yanıyor açıyor

Yani test doğruysa eger umurlandirmak istemem tabi ki silik bir çizgi görüyorum ..biraz bekleyin ozaman bir kaç gün sonra tekrarlayin testi gebelik varsa koyulaşacaktır eminim
Gönlünüzce olsun

Yani test doğruysa eger umurlandirmak istemem tabi ki silik bir çizgi görüyorum ..biraz bekleyin ozaman bir kaç gün sonra tekrarlayin testi gebelik varsa koyulaşacaktır eminim
Gönlünüzce olsun
Teşekkür ederim inşallah vardır ya

Ohooo canım benim 2. Adetim gelmek üzere bu eski test geçen ay adette oldum yani her test silik çıkıyor bıktım ben bu 4. Deneme bakalım umudum yok
Allah Allah kız bende hiç olmadı böyle erken gebelik testlerinde hiç silk cizgi yaşamadım ama eski testlerden kullaniyordum onunda etkisi olabilir milleti resmen kandiriyorlar bu yeni çıkan hamilelik testleri kalite sifir

Allah Allah kız bende hiç olmadı böyle erken gebelik testlerinde hiç silk cizgi yaşamadım ama eski testlerden kullaniyordum onunda etkisi olabilir milleti resmen kandiriyorlar bu yeni çıkan hamilelik testleri kalite sifir
Valla ben her marka denedim hepsinde öyle çizgileri çıktı ki silik artık güvenmiyorum negatifti hep o yüzden ben testte almadım yapmadım adetime 7 gün kaldı 4 gün kala belki yaparım çok koyu çıkması lazım inanmam için

Koyu çıkması için regl gecikmesi lazım 4 gün kala koyu çıkmasi zor

Ben de çizgi gördüm
Benim de göğüslerim çok sıcaktı
Bende hamilelik belirtisi oldu bu durum
Sizde de öyledir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…