• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs ucum yok

zardacal

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
64
10
3
20
kozlar merhaba 26 günlük bebeğim var ve benim göğüs ucum hiç yol göğsüm var sms göğüs ucum dümdüz hiç yok banyoda çıkıyor sonra tekrar iniyor bebeğimi silikon uçla emziriyorum sizce doyuyormudur nasıkngöğüs ucum çıkar bir imkanı var mı endişeleniyorum

kozlar merhaba 26 günlük bebeğim var ve benim göğüs ucum hiç yol göğsüm var sms göğüs ucum dümdüz hiç yok banyoda çıkıyor sonra tekrar iniyor bebeğimi silikon uçla emziriyorum sizce doyuyormudur nasıkngöğüs ucum çıkar bir imkanı var mı endişeleniyorum
Benim de goguslerim cok buyuk ama ucu yok🥲ben de bunu dusunuyorum nasil emziricem

Göğüs ucunun emzirmeyle ilgisi yok bebek sadece siyah olan yeri almalı vakumlamalı. Mümkün olduğunca siyah bölgeyi emmeli zaten. Zamanla emzirdikce göğüs ucuda belirginlesir. Emzirme danışmanı ile gorus alabilirisniz. Ucuda yavas yavaş bırakabilirsiniz. İlk önce çıplak teklif edip çok agladiginda ucu takın .zamanla çıplak emme süresi uzuyor . Bırakan da böyle bırakıyor . Doyup doymadigini haftalık kilo takibi sağlık ocağında hemşirelerin rica edince yapıyorlar veya dolu bez sayisindan 4-5 bez anlasiliyor .

Ben de 2,5 aya kadar silikon uç kullandım, bebeğim meme ucumu tutamadı, ben de tutturamadım . Bırakma konusunda kesin karar verdiğim zaman tak çıkar yapıyordum. Önce uçla verip tam güzel emmeye başladığı anda hemen çıkartıp çıplak veriyordum, sonra ucu ararsa ucu geri takıyordum vs öyle yaptım. Sonra baktım tutabiliyor gündüz uğraşmak daha kolay olur diye gündüz çıplak gece uç ile verdim derken bıraktık çok şükür.

Back
X