adetim 1 hafta geçti ancak hamile değilim test negatif gösteriyor. göğüs uçlarım çok acıyor sebebi ne olabilir. adet olmadan önce gögüslerim çok acırdı fakat uçları acımazdı bu ay neden böyle oldu anlamadım.
benimde arada kabarcıklar olur ama hamile olduğumda eşim farketmişti..göğüslerindeki beyaz kabarcıklar hamilelikten sonra çıktı normal mi demişti..ben onun söylemesiyle farkettim..
kendimde farkettiğim ilk belirtiydi diyebilirim. hatta annem ve kardeşime testi yapmadan 10 dk önce bundan bahsetmiştim:)) ama şunuda eklemeliyim kabarcıklar elbette hamile olmadan öncede vardı fakat, siyah halkanın kenarlarındaki çizgi normalde düzgün iken reglem 4 gün geçtikten sonra bu çizgi gittikçe dağılmaya başladı:) ve test yaptım pozitif. şuan 23 haftalık bebeğim. umarım yardımcı olmuşumdur.
ya arkadaşlar bu meme halkasındaki kabartılardan bende de var şuan hamileyim ama eskiden de vardı yani bi tanesinde var 2-3 tane minik kabartı dokununca ele şişlik sert bişey gelmiyo sadece deri üstünde aynı şeylerden mi bahsediyoruz hiç dr a soran oldu mu bunları
Bu haftasonu dr randevumda dr a gösterdim zaten o göğsümün ucuda yoktu benim o sivilcelere normal dedi ucu için de bi krem önerdi günde 4 kez felan ucunu çıkaracak masaj yapmamı söyledi